Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika tento pocitac, usb video device a potom sa cvaknes 😉
ja viem, ze mam doma poklad. A ten tvoj nech neziarli, tam nech skusi schudnut trosku tiez a nechce, aby si bola zdrava a citila sa dobre? Vsak ani ja nemozem ist na svojich povodnych 62, pretoze mam teraz po tehotenstve prsia ako Pamela aj mi vtedy trcali kosti, to uz pri mojej vyske a tazsich kostiach nebolo zdrave. Asi pridem toho tvojho muza zbit 😉
@jojina11 dakujem 😉 len to stare bolo uz polrocne, tak som to zmenila 😉 este to nie je stihle foto, ale aj to bude
@nanika no veď ja sa asi teším viac ako ona sama 😀
inak včera som už začala viac piť, okrem čaju som zvládla aj pohár vody/ to je čo? 😀 / ale len tak nasilu, lebo mi to nejako ešte furt nechutí, na večeru som si sparila zeleninku a kúsok kuracieho, všetkým som narobila poriadne chute 😀
dnes som si dala ráno len jogurt + vločky + orechy trochu a samozrejme k tomu kávu/polepšila som sa, už bez cukru, ale vieš, že mi niekedy ten cukor chýba, preto asi aj tie prehrešky,/včera som zjedla dve salonky, no fuj hanba 😀
@nanika dakujem 😉 vsak aj ja mam kameru v notebooku a takto sa na nom robia web fotky 😉
@jojina11 mne niekto hovoril, ze sa choditko moc neodporuca, ze potom deticky chodia po spickach, ci co, uz si nepamatam, tak my sme ho ani nepouzivali 😉 takze mala zistila, ze lozenim sa dostane na miesto rychlejsie ako cakat, kym ju tam odvedies za ruky, sikulka 😉
odkial máte Zumbu? nedá sa to stiahnuť? 😀
no ešte taká čerstvá, neočesaná na pobavenie 😀 pridám fotku
@katkav ahoj ...aj s prsiami sa da urobit zazrak....) uprednostni cvicenie kde budes vyskakovat...a uvidis ze zidu aj tie...viem co hovorim... 😉 mne v minulosti pomohol beh...ale teraz si ich pre zmenu chcem nechat....a zatial sa mi to dari...uvidim...tych sa zbavim az na koniec...ak ma to prejde... 😉 😉 🙂
baby...preco by sme sa mali prisposobovat my 105 kilovym chlapom( aj ja mam takeho🙂 )..ved nech sa oni prisposobia 60 kilovej zene....urcite im to neublizi stratit nejake to kilecko...moj sa uz nevie dockat spolocneho bicyklovania🙂
no, vypada to tak, ze ked som presla z vista na 7, tak mi to vyklirovalo, aaaaach
ake ste zlate, co ste podavali nove fotocky...keby som vedela najst webku, tak aj ja sa odcvaknem
😀 😀 😀
@ivana82 ak mas webku,cvaknes sa pomocou facebooku alebo skype alebo program na webku si mozes stiahnut ,na www.stahuj.cz su take programi,len treba pohladat 🙂

@katkav jéj nové foto, pékné
ahojte všetkým prajem pekný deň, snažila som sa uspať Vladku , ale už som to vzdala, pochoduje tu po postieľke a rehoce sa,musela som zložiť baldachín, lebo špekulovala, inak od včera štvornožkuje, teším sa ako blázon 😀