icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

betty21
28. feb 2011

Ahojte dievčatá. No ja sa dnes zase nemám čím pochváliť, zase plus, ale predpokladám že to spôsobila mrcha. Tak uvidím o týždeň. Ale je pravda že centimetre išli dole.
@nanika gratulujem k sedmičke, nech ti zostane, nie ako mne. ja som bola sedmičková pred dvomi týždňami a zase som osmičková ☹ ☹ ☹
všetkým vám gratulujem k úbytkom a tým kočkám čo stoja resp. sú plus držím palce aby vydržali a ono to určite pôjde dole 🙂 🙂 🙂

mirmaj
28. feb 2011

@nanika presne si to trafila, u nas su oslavy alebo návštevy skoro každodennou záležitostou takže naozaj musím niečo vymyslieť lebo takto svoj cieľ nesplním uričte, moje neposlúchanie sa samozrejme prejavilo aj na váhe +700g, môj každý prehrešok mi moja váha vždy poriadne spočíta nenechá nič len tak bez povšimnutia mrcha jedna 😠

nanika
28. feb 2011

@tinika mrzi ma to :(
@jojina11 fi, konecne sa to rozbieha 🙂 Tesim sa 🙂

macekovam
28. feb 2011

@adky parada...pocuj ale ty uz musis byt chuda....a ze 83kg....si to nevie predstavit pri tolkych kilach take male miery....hm...dobraaaaaaaaaaa si 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😎 a stehno ktore mas...tie cm mi stacia vo finale.....este raz super 🙂

mirmaj
28. feb 2011

@nanika a ešte som zabudla GRATULUJEEEEEEEEEEEEEM k 7 😉 aj všetkým ostatným kočkám kratulujem k úbytkom 🙂

nanika
28. feb 2011

a ja ze na koho som to zabudla. @adky si uzasna 🙂

yennn
28. feb 2011

@adky no nemyslim si ze si mozes len tak vybrat chirurga... aspon nie pokial nemas znameho, inac myslim ze musis ist tam kam patris do tej nemocnice. Ale tak tento je taky "lepšejší" 😀 v tom čo robí, tak mozno preto sa tak dlho caka. Prave som sa dozvedela ze pokus č. 3 bude v pondelok 21.marca - o 3 tyzdne, no katastrofa 😀

@tinika to zive ockovanie je to štvrté - vraj neockuju protilatky, ale priamo tu chorobu? Ci co... neviem priznam sa ale vraj je najhorsie z tych co boli doteraz

yennn
28. feb 2011

@tinika viem ze si smutna, musi to byt hrozna sprava ☹ Drzim palce, verim ze to bude v poriadku. Sestra robi roky na antolskej na transplantacnom a maju kopec vyliecenych pripadov 😉

adky
28. feb 2011

@yennn aha,tak to som nevedela 🙂
21 mraca? Akurat na prvy jarny den 😎 Vtedy ma moja mama 45 rokov 🙂

adky
28. feb 2011

@macekovam dakujem 😀 Amle miery? Ja som furt mala vyssiu vahu ako sa na prvy pohlad zdalo 😎

adky
28. feb 2011

@nanika dakujem,kazde sme uzasna 😀

nanika
28. feb 2011

Ideme sumarizovat @adky? Ked si s tym zacala? Od januara

vaha 89,8 - 79,9 - 9,9 kg
prsia 106 - 100 - 6 cm
pás 94 - 84 - 10 cm
boky 112 - 105 - 7 cm
stehno (meriam len lave 🙂 63 - 59 - 4 cm

malo? neviem, aj tak som spokojna a bude to len lepsie 🙂 Verim tomu 🙂

tinika
28. feb 2011

@yennn nestras ma mne kazdy hovoril ze to posledne je v poho ze bez priznakov tak som sa utesovala ze aspon raz nebude mat teploty .((

tinika
28. feb 2011

@yennn vdaka za povzbudenie, len svagrina je tam 2tt a uz zomreli dva deti :( 11r a 3m :( tak je z toho mimo

macekovam
28. feb 2011

adky mi dala chrobaka do hlavy. 😎 ..reku kolko som ja dala dolu za mesiac a prekvapenaaaa som...vaha -2,1 kg...,
rsia: -7 cm
pod prsiami -1 cm
pás -4 cm
stehno -3 cm
boky -3 cm
rameno -3cm

sa tesimmm

adky
28. feb 2011

@nanika vaaaau,ved od januara je to bomba vykon !!!

adky
28. feb 2011

@macekovam no vidisss,paraaaada,ze je dobre si raz za mesiac spravit take suma sumarum 😀

nanika
28. feb 2011

@macekovam supis 🙂 najma to rameno je uzasne 🙂 a o stehne ani nehovorim 🙂 Mne prsia zlezu az ked dokojim, ale mohli by zostat, neurazila by som sa 🙂

macekovam
28. feb 2011

@nanika co malo????! co sa chces stratit???? supeeeeeeeeeeeeeeeeer je to 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀

macekovam
28. feb 2011

@nanika aj ja si skusam prsia nechat...a potom ak budu kazit celkovy dojem tak ich vybeham....to mi pomaha.... 😉

adky
28. feb 2011

Myslíte,že tie farebné burizóny ( arizony) majú vela KJ? Akurat som si hrst dala,vedia dobre zahnat chut na sladke 😎

yennn
28. feb 2011

@tinika fuuha, neviem co na to povedat, je to hrozne 😢 😢 😢 Musite verit a ak ste veriaci tak sa modlite, a poprosit kazdeho, kto sa modli - aby sa modlil aj zaňho. Treba verit, ze to bude oukej, mozno nie zajtra, alebo o tyzden, ale treba verit...
Ohľadne očkovania, uvidime, poviem ti 😉

lucia19
28. feb 2011

Ahojte chcela by som sa aj ja k vam pridat potrebovala by som schudnut 10 kil mate nejake rady typy za kazdu radu budem vdacna

tinika
28. feb 2011

@yennn verim, ze sa z toho dostane a modlim sa za to kazdy den

awalancha3
28. feb 2011

ahojte.... tak prvy raz aj ja so svojou katasrtofickou váhou sa idem pridať............... už som napisala IP katkev, ale dam to aj na sklo..... mam 40 r, 172 cm, počiatočná vaha pred 2 dnami bola 122,7 kg a dnes 121,3 kg....... 😖 No, sa hanbím že to došlo až tak daleko, ale ja ked budem mať 85-90 kg tak budem vyzerat stihlo, neviem cím to je...ale aj tak je to stále okolo 35 kg co by som mala dat dole, takze sa budem vytesovat aj ked sa konecne zbavim toho trojciferného čísta a budem doCENT a nie nadCENT 😉

xaga
28. feb 2011

ahojte maminky ,mam tiez problem s kilami naviac, pred porodoom som mala 60kg a teraz 80kg a to ma mala uz 2 roky. Skusala som diety ale nikdy som nevydrzala dlhsie ako 3 tyzdne aj ked som pocas tych dni zhodila 5 kil.Rada sa pridam k vam ,snad mi pomoze motivacia 🙂.ak viete poradit ,lebo uz som zufala... ☹ ☹ ☹

nanika
28. feb 2011

@lucia19
@xaga
sekundu, poslem IP 🙂

adky
28. feb 2011

@awalancha3 verim ze to dokazes 😎

nanika
28. feb 2011

@awalancha3 ides sikulka, to nemozes tak rychlo, ved sa nam stratis 🙂

adky
28. feb 2011

@awalancha3 aj pre man to bolo uzasne a dalsia motivacia ked som sa zbavila 3ciferneho cisla a konecne som nebola viac ako 100 kilova zenska .....len 99 kilova 😀