icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
4. mar 2011

@katikatika drzim palce s diplomovkou, aj pandrholka ju dokoncuje 😉 tak ste dve, co mate viac stresu 😉

katkav
4. mar 2011

@yennn ako sa ti dari? kriza zazehnana? manzel zdravy? reakcia na ockovanie u Adiho ziadna? pripravena na vystupenie? 😉

nanika
4. mar 2011

@katikatika ale co, take hrozne to nie je, ze si si dala rezen, len ja by som mala po nom zaujimave sny 🙂 Netrap sa a pekne posluchaj, vaha sa ti v pondelok odmeni, uvidis 🙂

nanika
4. mar 2011

@katikatika ved uz ti to odsypa, uz bude hotova a potom budes oslavovat aj titul, aj schudnute kg 🙂 krasne si to napisala, tak motivujuco 🙂

nanika
4. mar 2011

@katkav pokial viem, tak yennninho muza zasa nevzali na operaciu, ma odklad neviem uz do kedy :(

katkav
4. mar 2011

@nanika ja viem, ze mu zrusili operaciu kvoli tomu, ze ochorel, nie? preto som sa pytala, ci uz je zdravy 😉

adky
4. mar 2011

@mia258 praveze nie,je to jej 3 vnuca a na ceste je uz stvrte vnucatko,ale k Vaneske je to ukazkova babina,maju krasny vztah,dala by jej aj modre z neba,to jej nemozem krivdit.......ani nie ze by som jej ja nesadla,ale ona je taka aj k muzovi a svojim detom 😖

vejula
4. mar 2011

ahojte kočky čo mate nove??? ja tento tyžden, tak tak striedavo oblačno, ale snažim sa... no najnebezpečnejšia časť tyždna je ešte len pred nami vikend....
Inač dnes som sa konečne odfotila, sice trocha nekvalitne ale snad aspon čosi uvidite 🙂

macekovam
4. mar 2011

@vejula si kocica...kolko si schudla????doplnila si foto aj do albumu???? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

vejula
4. mar 2011

@macekovam dakujem 😵 schudla som skoro 9-10kg tak sa mi to teraz pohybuje medzi 50-51.. A nepridala, lebo akosi si nepamatam ten link ako sa tam dostanem, kde to najdem????

vejula
4. mar 2011

@macekovam a cez čo sa to tam pridava??? aosi som na to neprišla zatial a už to pozeramm dosť dlho 😕

yennn
4. mar 2011

@nanika @jojina11 veru veru, uz sa mi stikutalo 😉

yennn
4. mar 2011

@katkav ahojcek, dakujem za opytanie. Poporiadku na tvoje otazky: kriza ani zdaleka nezazehnana (doteraz najhorsia ☹ ) ale pracujem na tom. Manzel v pohode, poslusne papa lieciky a cakame na dalsi termin 🙂 Adusko mal nechutnu reakciu na ockovanie, 24 hodin sa odmietal pohnut z postele, ako ho nozicka bolela, ale okrem asi 45-minutoveho hysterickeho zachvatu placu sme to myslim zvladli v pohodicke. A vystupenie? No, kostym je oprany, uz sa susi v kupelni, s choreografiou nie som taka zladena, ako som zvykla byt ... ale prisla som do rozbehnuteho vlaku dost neskoro, takze to tak beriem 😝 a vcera som si statne narazila malicek na nohe, tak dufam ze to zajtra nejako odtancujem 🙂 A beriem Laktulozu , takze aspon zacpu uz nemam 😀 😀
A tebe ako sa dari? Prepac nemam cas citat dozadu, viem ze by som to tam niekde nasla napisane 😉 Dufam ze ok?

yennn
4. mar 2011

hm... preco tu vzdy pridem ked tu zrovna nikto nie je, co? 😀 Tak idem si robit poriadok 😉

macekovam
4. mar 2011

@yennn ahpoj ahoj....) som rada ze ta tu vidim🙂a ta laktuloza ti pomaha????popis ak mozes.....

katkav
4. mar 2011

@yennn no teeeda, skareda kriza, uz nech ide prec...ale chapem to. Ja som mala tiez trosku krizu, no skoro dva tyzdne, vsak si videla, ze mi vaha stupla a drzala sa tam, potvora, meskal mi ms, tak to mi nepridalo, ale uz je tu, takze uz som v pohode, aj stres, co som mala je prec. Takze poslucham, no iba polku tyzdna ale uz som sa do toho pustila s vidinou samej seba stihlejsej cez leto 😉 dufam, ze nieco dam dole, nech mame nejaky krajsi ubytok tento tyzden, lebo stagnaciou velmi nepomaham 😉 sa ti ta skrina nevedela uhnut? ci do coho si kopla? to mate to vystupenie uz zajtra? drzim palce, to sa tancuje naboso? dufam, ze ten prst nie je tak velmi narazeny 😉 a na termin operacie sa caka ako dlho, ci nevies? mam kopu otazok, ale tesim sa, ze som ta tu vystihla 😉

macekovam
4. mar 2011

@yennn okupem maleho a precitam 😉

vejula
4. mar 2011

@yennn ahoj ja som tu. bože to si musela mať riadny strach ked ti mal maly takuto reakciu... ale super že ste to zvladli, ste šikulkovia. Takže kriza ešte pretrvava? ale isto je to už lepšie, ako pred 2 tyždnami či ani nie?

vejula
4. mar 2011

babyyy prosim poradte ako dať novu fotku do svojho albumu ja som to uplne zabudla ako sa to robi 🤐

nanika
4. mar 2011

@vejula niekde je tam ze update tusim 🙂 Krasne si schudla, a ta medzera medzi stehnami, uzasna aj ja chcem 🙂

sanym
4. mar 2011

@vejula super postavička, si šikula 😉 Dúfam, že do leta sa k tomu aspoň priblížim.

maya30
4. mar 2011

@vejula no veru ked porovnam fotku co mas na flickri a tuto, tak poriadny rozdiel, to sa ani nezda ze "iba" 10 kil si dala dole, super 🙂

eva1979
4. mar 2011

@katkav ahoj, ja chcem ísť do toho s vami. a sľubujem, že nezdrhnem 🙂
@tutulka12 poď aj ty , už keď sme tu nováčky 😉

macekovam
4. mar 2011

my tu nikto niesme????konecne som sa sem dostala a tu nikto....,?? nerozumiem.... 🙂 🙂 🙂

yennn
4. mar 2011

@macekovam laktuloza pomaha - najprv ked ma clovek fakt ze zacpu, tak ma dat 3 PL denne, potom ked uz zacpa nie je, dava sa 2-5 ČL denne - ja davam 1-2 a staci, idem na wecko 1-2krat denne, a parada makkučké 😀 😀 😀 (humus, takyto opis, čo? 😀 😀 😀 )

yennn
4. mar 2011

@vejula musis si tam niekde najst slovo "upload" ale ak chces, posielam ti do IP moj e-mail mozem to tam nahodit

yennn
4. mar 2011

@katkav operaciu uz ma na 21.marca - v nedelu poobede nastupuje, pondelok ho operuju. Ano, vystupenie uz je zajtra, prave si trenujem orientalny makeup - je to dosť divočina, ale bavi ma to - riadne to prehnat, potiahnut linky pomaly az za ucho, vsetko nafarbit takmer na cierno, hrany rozostriet ..... 😉 Zajtra ked tam pojdem uz budem namalovana, tak snad ma nezastavia policajti, taky makeup by som nevysvetlila 😀 😀 Myslim ze malicek bude ok - bol to ram dveri, no myslela som vcera ze vidim vsetkych svatych... ale asi to nebude az take zle, si zlata 🙂
Ja som rada, ze si zacala posluchat 😉

vejula
4. mar 2011

@nanika
@sanym
@maya30 dakujem za pochvaly 😵 velmi ma to potešilo

@yennn vdaka vyskušam t oešte najsť keby už fakt neviem ako tak ti to pošlem tu foto

nanika
5. mar 2011

Aaaa, dobre ranko, tu vcera nikto skoro nebol, nemam co citat :( Ale nefrflem, mame tu kopec novacikov, trocha to sem dodalo pohybu 🙂
@yennn Ja uz frcim druhy tyzden na sypanom musli kazde rano, konecne mam pokoj so zacpou a to som uz ako aj ty, chcela ist na vlakninu, alebo probiotika. Som rada, ze aj ty si si nasla nieco, co ti pomoze 🙂 Tak muzovi sa to blizi, chvala bohu, nech uz to mate za sebou, viem si predstavit doma to napatie, nervozitu a stres, tak drzim palce, este dva tyzdne, to uz bude cobydup 🙂