Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katikatika ale co, take hrozne to nie je, ze si si dala rezen, len ja by som mala po nom zaujimave sny 🙂 Netrap sa a pekne posluchaj, vaha sa ti v pondelok odmeni, uvidis 🙂
@katikatika ved uz ti to odsypa, uz bude hotova a potom budes oslavovat aj titul, aj schudnute kg 🙂 krasne si to napisala, tak motivujuco 🙂
@vejula
http://www.flickr.com/photos/58106340@N04/sets/ MAM HO VDAKA NANIKE🙂
@katkav ahojcek, dakujem za opytanie. Poporiadku na tvoje otazky: kriza ani zdaleka nezazehnana (doteraz najhorsia ☹ ) ale pracujem na tom. Manzel v pohode, poslusne papa lieciky a cakame na dalsi termin 🙂 Adusko mal nechutnu reakciu na ockovanie, 24 hodin sa odmietal pohnut z postele, ako ho nozicka bolela, ale okrem asi 45-minutoveho hysterickeho zachvatu placu sme to myslim zvladli v pohodicke. A vystupenie? No, kostym je oprany, uz sa susi v kupelni, s choreografiou nie som taka zladena, ako som zvykla byt ... ale prisla som do rozbehnuteho vlaku dost neskoro, takze to tak beriem 😝 a vcera som si statne narazila malicek na nohe, tak dufam ze to zajtra nejako odtancujem 🙂 A beriem Laktulozu , takze aspon zacpu uz nemam 😀 😀
A tebe ako sa dari? Prepac nemam cas citat dozadu, viem ze by som to tam niekde nasla napisane 😉 Dufam ze ok?
hm... preco tu vzdy pridem ked tu zrovna nikto nie je, co? 😀 Tak idem si robit poriadok 😉
@yennn no teeeda, skareda kriza, uz nech ide prec...ale chapem to. Ja som mala tiez trosku krizu, no skoro dva tyzdne, vsak si videla, ze mi vaha stupla a drzala sa tam, potvora, meskal mi ms, tak to mi nepridalo, ale uz je tu, takze uz som v pohode, aj stres, co som mala je prec. Takze poslucham, no iba polku tyzdna ale uz som sa do toho pustila s vidinou samej seba stihlejsej cez leto 😉 dufam, ze nieco dam dole, nech mame nejaky krajsi ubytok tento tyzden, lebo stagnaciou velmi nepomaham 😉 sa ti ta skrina nevedela uhnut? ci do coho si kopla? to mate to vystupenie uz zajtra? drzim palce, to sa tancuje naboso? dufam, ze ten prst nie je tak velmi narazeny 😉 a na termin operacie sa caka ako dlho, ci nevies? mam kopu otazok, ale tesim sa, ze som ta tu vystihla 😉
babyyy prosim poradte ako dať novu fotku do svojho albumu ja som to uplne zabudla ako sa to robi 🤐
my tu nikto niesme????konecne som sa sem dostala a tu nikto....,?? nerozumiem.... 🙂 🙂 🙂
@katkav operaciu uz ma na 21.marca - v nedelu poobede nastupuje, pondelok ho operuju. Ano, vystupenie uz je zajtra, prave si trenujem orientalny makeup - je to dosť divočina, ale bavi ma to - riadne to prehnat, potiahnut linky pomaly az za ucho, vsetko nafarbit takmer na cierno, hrany rozostriet ..... 😉 Zajtra ked tam pojdem uz budem namalovana, tak snad ma nezastavia policajti, taky makeup by som nevysvetlila 😀 😀 Myslim ze malicek bude ok - bol to ram dveri, no myslela som vcera ze vidim vsetkych svatych... ale asi to nebude az take zle, si zlata 🙂
Ja som rada, ze si zacala posluchat 😉
Aaaa, dobre ranko, tu vcera nikto skoro nebol, nemam co citat :( Ale nefrflem, mame tu kopec novacikov, trocha to sem dodalo pohybu 🙂
@yennn Ja uz frcim druhy tyzden na sypanom musli kazde rano, konecne mam pokoj so zacpou a to som uz ako aj ty, chcela ist na vlakninu, alebo probiotika. Som rada, ze aj ty si si nasla nieco, co ti pomoze 🙂 Tak muzovi sa to blizi, chvala bohu, nech uz to mate za sebou, viem si predstavit doma to napatie, nervozitu a stres, tak drzim palce, este dva tyzdne, to uz bude cobydup 🙂

@katikatika drzim palce s diplomovkou, aj pandrholka ju dokoncuje 😉 tak ste dve, co mate viac stresu 😉