Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
baby a fakt to funguje lebo dnes co som si nachystala tak sa pekne drzim na 7000 a este aj som cvicila na elipticale a vecer idem na zumbu, to by to mohlo ist dolu.
@jojina11 ahoj presne pre tentopocit som sa ja rozhodla dat dolu tie kila🙂 mat sa rada lebo uz som sa nenavidela a napriek tomu ze som este len zacala uz sa na seba viem pozriet do zrkadla aj s laskou 😉
@mafia102 jasné vitaj medzi nami, ak bude mať @nanika trošku času pošle ti v IP rady ako na to, hlavné je však pravidelne jesť, 5-6 x denne/2-3 hod, interval medzi jedlami dodržiavať/vzdať sa sladkostí a slaností, ppiť veľa vodičky ,najlepšia je z vodovodu 2-3 l, a pridať si k jedlu zeleninku a ovocie len doobeda, treba veľa čítať, dobré rady sú na www.chudnutie-ako.sk.
@xaga
toto mi radila @nanika (dakujem) cez IP-cku a celkom dobre som to z toho pochopila 🙂
http://www.stobklub.cz/ uprostred mas cervenym registrace, potom das sebekoucink, hned ti to hodi jidlokoucink a tam cez tie zelene pluska si hadzes, co si popapala, je to dobre urobene Vo vazeni merani si napis svoj doporuceny prijem kj, lebo je tam nastaveny na 5000, co je malo. No a ked si budes pisat, sleduj dole tie semaforiky a uvidis, ako si na tom postupne cez den percentualne
ahojte kocky, tabulku mam hotovu, poslala som ju Janke (yennn), ak je niekto prilis zvedavy a do vecera nevydrzi, tak sa v sukromke moze pozriet, ked kliknete v tabulkach a grafoch hned na moj prvy prispevok, uvidite aktualnu tabulku, ta je aktualizovana kazdy tyzden 😉 tak pekny den, idem sa venovat oslavencovi 😉 a posluchajte, leto sa bliiizi 😉
Vás dočítať, to je nemožné 😀 Ale to bude asi tým, že je pondelok.
Dnes akosi nič nestíham, malá sa mi akurát zobudila tak s ňou utekám na prechádzku.
Ráno váha 68kíl!!! 😵 😵 😵
@mercedes111 No, ja som nízka, takže tých 60 ešte nie je žiadna sláva, chcela by som mať 48. 🙂
Ahojte dievčata prave som sa vratila z 2h prechadzky bolo super,slniečko svietilo aj ked teplo zrovna nebolo,inak premyšlam tiež že zaradim dake posilovacie cvičenie aby sa mi urobili aj daka svalova hmota a samozrejme zumba ktomu inak som spokojna ide to presne tabulkovo tak dufam žiaden jojo efekt nehrozi .Inak blahoželaaaaaaaaaaam všetkym babenkam čo schudli a ostatnym prajem len aby sa čo najskor naštartovali a od buduceho tyždna hlasili len ubytky 😀
ahojte babulky, prisli sme z navstevy, boli sme aj vonku, kosa jak šlak. Ak mi maly dovoli, a nebude ma tahat za nohavice od pocitaca, ako to robieva posledne dva tyzdne, tak idem skusit nahodit tabulku
Ahojte chcela som sa spytat ako je to s tymi celozrnnymi chlebikmi tzv. polystyren,mozu sa jest namiesto chleba a aj na veceru alebo radsej nejaky graham rozok? niekde som citala,ze maju dost kalorii...dakujem za radu 😉
Ahojte. Som tak rada, ze som medzi Vami a podarilo sa mi schudnut, aj ked tento tyzden som pribrala trosku, ale nevadi, lebo v sobotu som bola na svadbe a som pocuvala len chvalu ako dobre vyzeram , tak som rada, ze Vas mam, aj ked velmi neprispievam 🙂
kočky tak ja sa dnes držím už nech mi to takto vydrží do konca života 😀 😀 😀
@michaelapillarova pekná foto pripomínaš mi kamarátku od Nitry 😉
@katkav a @nanika gratulujem dievcata, ste super ! Sikulky. Ja som asi mohla tiez byt lepsie, len mi to dokafrala sobota - boli sme na vylete a tak som poletovala od jedneho dietata k druhemu, na obed som stlacila pizzu, lebo som uz bola hladna ako pes a dohromady som vypila asi 3 dl vody ☹ . Tento tyzden by to malo byt lepsie 😵
@nanika - daj typ ako dat dole tak fajne vela kilo 😅
@yennn no, trocha som sa ofucala, ale uz som tu 🙂
@ivana82 co si pipi? Za to, ze ja som to minuly rok vzdala a vratila sa do tabulky po dvoch mesiacoch, pozri ako to dopadlo, nechcem, aby niekto urobil taku chybu ako ja. Ale akosi mi to vyplynulo, ze som nesla minuly rok na doraz a to sa teraz mozem hnevat akurat tak na seba :(
@sevzuz bud si hodis do seba par lyzic olivaku, alebo sa dofutrujes orechmi, len pozor, odvazit, je to kaloricka bomba, prida to kopec tuku a trosku bielkoviny. No tie fitky byt nemuseli, nekupuj si ich vobec domov, co nenajdes, nesfutrujes 🙂
@darsy som za teba rada, ze si sa znovanakopla, ides dievca 🙂
@jojina11 joji, mat tak tvoju vydrz a odhodlanie, co sa cvicenia tyka, ja z teba nemozem 🙂
@mafia102 poslem IP, hod sem nejake info o sebe, nech ta spozname 🙂 A vitaj 🙂
@katkav ako ste oslavili? Dnes budem u nasich, takze neviem, ci vas tu vobec pridem mrknut 🙂
@mia258 krasna vaha, ja mam o 10 kg viac :(
@jankasz citala si zle 🙂 Pozri, je sice pravda, ze 100g celozrnneho chleba ma cca 800 kj, a polystiren o dost viac, ale na vahu su platky chleba o mnoho lahsie, takze ich zjes mozno na pocet rovnako, ale na vahu aj o polovicu menej, takze kaloricky je to ok 🙂 Ja co mam doma celozrnny knekenbrot, mohla by som celu krabicu zjest na ranajky, tak je to malo kaloricke 🙂
@michaelapillarova neva, tesi ma, ze si namotivovana a ideme dalej 🙂
@katikatika teraz nemam cas, ked vypoklonkujem muza do prace a este budem doma, idem studovat tabulku, lebo si sa mi ani nepochvalila, ako ti to tento tyzden ide a ja som bola zvedava ako taka opica 🙂

@ivana82 ty osoba jedna 😀 nevymýšľaj , chýbala by si nám, keby si s nami nešla , pozri si , čo som napísala darsy, to platí aj pre teba 🙂