icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

ajkalc
10. mar 2011

@vejula alebo zacnem zas pit pivo,ktore milujem.zvykli sme si kazdy vecer dat poharik,ale ako chudnem,tak som ho vynechala 😀 😀

jojina11
10. mar 2011

@macekovam no musím na to prísť ako mám držať hlavu, hádam mi to pôjde, no uý mi malá spí tak idem skúsiť aj sa predtým rozcvičuješm či rovno ideš na to? počkám si ešte na tvoju odpoved a potom pôjdem

macekovam
10. mar 2011

no no no....nerozcvicujem 🤐 🤐 a idem si tiez odcvicit to brucho tiez maly zaspal...tak prijemne cvicenie🙂

vejula
10. mar 2011

@ajkalc sice neviem kolko ma pivo KJ ale možeš... vraj v určitom množstve je aj zdrave 😎 ale fakt odporučam tie semienka oriešiky prip nejake sušene ovocičko je to velmi kaloricke a pritom toho stači zjesť fakt nmalo ja ked sa nestražim tak toho požerem až priliš a potom si prepočitavam že som na posedenie yjedla aj 6000 KJ ale to už je vela... neber si zo mna priklad 😀

nanika
10. mar 2011

@ajkalc ja mavam tiez problem s tukmi, takze jem polotucne jogurty, ale napriklad si doprajem aj tucny tvaroh, 10%, orechy su uzasne, ja ked som vo svungu, sfutrujem pol kg za tyzden, je to dobre na nechty, vlasy, plet, na mozog 🙂 Ale su momentalne predvyplatne suchoty, tak nemam :( Musli sypane je kaloricke, prima na rano, rozhybe crievko. Syr mozes zamenit za normalny 40% a to sa postupne nazbiera, navysis tuky, okolo 50g je ok na den... aj kaloricky to navysis a bude ok aj bez prezierania 🙂

katikatika
10. mar 2011

@nanika dakujem pekne. Tvaroh je taky hrudkovity obycajny - ani tucny ani nizkotucny a tycinka letela vzapati za tvorohom. Jedla som to o osmej vecer, vcera som isla skoro spat - o jedenastej.

yennn
10. mar 2011

@ivana82 @mirmaj baby a viete ze to do velkej noci nie je 40 dní ale 45 ?????? 😒

katikatika
10. mar 2011

@macekovam ja som tu tretim tyzdnom, za prve dva som dala dolu 2,5 kg. Ja mam ciel zist na 85, co je taka OK vaha a ked to pojde aj na 75, tak budem strasne stastna - ale tych 85 by som chcela do Vianoc. Myslim, ze pri vyske 175 vyzeram s 85 kilami OK.

macekovam
10. mar 2011

@katikatika tak to ti ide pekne dole.... 🙂 🙂 🙂 🙂

macekovam
10. mar 2011

@yennn tych 5 dni budete mat kondicnych 😉 😉 😉 😉 😉 🙂

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 ako??? slo to???

akika722
10. mar 2011

ahojte kočky tak hlasim sa kym mam ešte dostupny švagrov net ako tak,lebo v sobotu odchadza aj s netom ☹
ako sa vam darí?občas sa snažim pocvičiť,pri detoch tu moc nestiham lebo cely deň som v kuchyni aby som urobila ranajky obed a večeru pre 6tich chlapov 😖 už nech su preč 😅
jesť nestiham 😒 tak sa snažim aspoň nejaky jogurt a ranajky normalne,ale vyduta som ako ropucha ☹ vaha boh vie kde je tak rozdiel neviem....uvidim až začnem vybalovať a dostanem sa k tomu 😀

yennn
10. mar 2011

@macekovam ja to skoe vidim na 5 dni kedy uz pecieme kolace 😀

macekovam
10. mar 2011

ved aj prave preto kondicnych. 😀 ..a najjjjjtazsiiiich kedy budete kompletne preverene 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😀 😀 😀 fakt vam fandim...kazdej jednej 😉

elen58
10. mar 2011

@jojina11 ahoj Joji odkial maš ten zoratales mne to Lubo stahoval ja k dali baby sem ten link a nejde nam to rozbalit vraj subor je poškozen a ani to nemožem inde najst?

elen58
10. mar 2011

@debbie všetko najlepšie k narodeninám a poriadne to oslav nech to stoji zato ved je to raz do roka 😀 😀 😀

mirmaj
10. mar 2011

@elen58 ja som to z toho sťahovala a išlo mi to normálne, stiahlo ti všetky súbory cele? 5 ich musí mať veľkosť 103424KB a 6. časť má 81879kB
@yennn jeeej to vážne? tak musíme dlhšie poslúchať 😉

jojina11
10. mar 2011

@macekovam no bolo to také úbohé , ale nevzdám sa, zajtra hádam bude lepšie, 🙂 🙂

jojina11
10. mar 2011

@elen58 už sme sa dohodli cez skypa 🙂

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 ubohe to bolo aj u mna na zaciatku🙂 aj si odcvicila do konca??? 🙂

jojina11
10. mar 2011

@macekovam ale kdeže, ja len tak ani neviem po koľký cvik, no ja tak pomaličky, ved ako som hovorila, kondička oničom , pohyb doteraz skoro žiadny,, myslím takéhoto rázu , ale to sa spraví postupne

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 urcite sa to spravi...a vysledky budes pekne vidiet...ved ty si stihla uz tebe to bude po chvilke vidiet.... 😉 takze zajtra znova?

michaelapillarova
10. mar 2011

Ahojte dievcence. Ja som uz asi mesiac necvicila, uz by som mala zacat, zlostim sa na seba, ze som leniva, musim si uz najst cas, asi si dam zavazok cez post, ze budem cvicit. 😠

jojina11
10. mar 2011

@macekovam hej určite, idem síce doobeda do mesta, takže až poobede, ale určite, ako si prišla na to, že som štíhla, do štíhlosti mi ešte dosť chýba a ja mám niekedy také návaly jedenia nezdravých jedál, že idem len pomaličky, ale idem,

jojina11
10. mar 2011

@michaelapillarova tak začni mojko 🙂

michaelapillarova
10. mar 2011

@jojina11 ano zacnem 🙂

elen58
10. mar 2011

@mirmaj mi sme skušali ten prvy a neviem či to neni problem to že to je z dakej Slovenskej stranky a ja žijem v ČR nemože to byt aj tym alebo neviem ?

macekovam
10. mar 2011

@jojina11 kolko mas kil?? mas max 72?? nie sa mi zda... 😅 atam toho na brusko nemozes mat vela 😀 tak som to usudila🙂 😉

mirmaj
10. mar 2011

@elen58 to myslím že by určite nemal byť problém...nechápem ako ste skušali prvý? že si stiahla len tu prvú časť? a tu si chcela rozbaliť?

jojina11
10. mar 2011

@macekovam máš veľmi dobrá odhad, váha asi tak , ale brucho , boky, zadok, stehná, no hruška, takže štíhlosť? to nie