Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ok idem aj ja kedže nemam chuť debatiť sama ... pa
@jojina11 tiež sa pripájam a prajem ti len to naj naj naj v živote 🙂
Ahoj, našla som vás len teraz a nechce sa mi čítať všetky stranky naraz tak sa chcem spýtať či držíte nejakú konkretnu dietu alebo ako?
@kaciatkoke to nieje dieta ale racionalna strava,vyhladaj si stranku chudnutie sk. a inak jeme celozrne pečivo,pijeme 3 l tekutin denne najlepšie nesladene čaje alebo voda,nejeme sladkosti a slanosti ,inak jeme normalne 5x denne každe 3h ,ranajky davame najneskor hodinu od prebudenia ,kopec zeleninky ,menej prilohy a kuracie maso,ryba najčastejšie k obedu,ine ma momentalne nenapada ak som nadačo zabudla dievčata ma doplnia 😀
ahojte, všetkým vám ďakujem za priania, dnešný deň som slávila prácou 😀 to mi tak dobre padlo 😀 slniečko a teplý vzduch, konečne som sa dostala do záhrady, dorýľovali sme a môžme sadiť/ keby bolo pekne a teplo/ a prichystala som si záhončeky na kvietky/ moja záľuba/ s Vladkou som bola dve hodinky vonku
čo sa týka oslavy, nakoniec prišla len Darinka/moja svokra najlepšia/ a ževraj švagrovia prídu až zajtra,od mm som dostala nádherné zlaté hodinky, veľmi sa im teším, tortu som si dala,malý kúsok , takže celkom som zvládla, som rada 🙂 hlavne som spokojná, že som tento deň prežila v takej harmónii 🙂
@jojina11 Aj ja srdecne blahozelam ku krasnemu veku , nech sa Ti dari a splnia sa Ti vsetky tajne snicky 🙂
@vejula
@michaelapillarova
@katkav kočky ďakujem, inak všetkým dobré ráno, zasa máme slniečko, to je dobre, dnes raňajky zvládnuté a dopíjam kávičku a môžme fungovať však?Prajem pekný deň 🙂 🙂 🙂
Dobre ranko vam prajem dievčata,inak dnešna noc žiadna slava naspala som dokopy možno 2h,dnes ideme s Kubičkom k lekarovi som zvedava čo nam povedia včera večer 39,3 teplota a to som už bola veru v pozore u nas najviac bolo tak 38,5 ,navyše som bola v noci sama doma tak bol trošku aj strach aby sa to nezhoršilo.Inak dnes ma byt krasne tak poobede pojdem vonka aspon s Vanesskou aspon si vyskušam ako je to mat 1 dieta na starost to sa u nas nestava často 😀 😀 😀 Dopijem kavičku a ide sa dačo varit,prajem vam pekny dnik a posluchajte 😀
@elen58 Jakubkovi prajem skoré uzdravenie. môj Daniel mal pri poslednej chorobe 39,63, tiež som sa bála takže ťa chápem...
ja som sa tiež moc nenaspala, Teovi vylieza konečne prvý zub a už štvrtú noc iba plače, je nervný, nedobrý...a to ma čaká ďalších 19 zubov och jooj ☹ ja už mám popratané a chystám sa tiež variť a poobede pôjdem s oboma na prechádzku, aby mohol Milanko dopísať diplomovku. pekný dník kočky 🙂
ahojte baby...tak ja som vcera odcvicila len brucho...ostatne som si nechala na vecer a nakoniec som bola s hormonmi taka rozhadzana ze som uz vecer nejako neodcvicila zvysok....ale dnes to uz napravim ..nesmiem si to nechavat vsetko naraz...okrem toho aj ms prisiel a asi to bolo tym....teraz som poslala muza s malou nech idu povybavovat co treba...potvrdit ku lekarke zapis do skolky...mne poprefocovat vysvedcenia do skoly a ze mi pojdu aj zeminu na kvietky kupit🙂 a este ma muzik potesil ze mi kupi vonavecku co sa mi veeelmi paci....tak sa tesim 🙂 🙂
Ahojte, tak aj my sa pridavame k detickam marodom - noc takisto otrasna, malemu vecer vyskocila teplota z nicoho nic, a to aj tak iba manzel zbadal,ked ho prezliekal do pyzamka, pretoze na spravani nasho certika nebolo nic poznat 😀 dnes sme boli takisto u lekarky, tak nas upokojila, ze je to asi len nejaka viroza a ked sa to neupravi, tak mame prist v piatok a posle nas na odbery. No maly sa stazuje na to, ze ho bolia zubky, neviem sice ake, kedze vsetky uz mame von, ale posledna patka hore este asi potrebuje ist trochu von a to ho tak trapi ☹ ☹ ☹ celu noc sme s nim len bojovali, pozerali rozpravku a teraz mi tu pred hodinkou zaspal v kresielku pri rozpravke 🙂 tak som ho preniesla a spinka a uz nema ani teplotku, tak uvidime, dokedy...
@elen58 prajem Kubkovi nech je cim skor fit 🙂
Ahojte babulky , hlasim sa som k.o.a bez síl a motivácie ...ani jesť sa mi zdravo nechce ak vôbec... po včerajšom prvom pichnutí inj. do troch hodín som sa vyhádzala a do rána opuchla ako po boxerskom zápase ..nespoznávam sa v zrkadle ,alergická reakcia na niektorú zložku lieku ☹ ☹ ☹ ani na poštu som sa neodvážila aby sa ma deti nebali a mala ta sa len rehoce 😀
ahojte,
pisete ze u VAsje krasne ale u nas je poriadne zatiahnute, nastastie sme boli doobeda vonku tak poobede budeme asi domka.
@tutulka12 som rada ze bolavcera zumba zabavna, ja idem dnes vyskusat tu na nasom sidlisku tak dufam ze budem rovnako spokojna, aj ked to precvicuje cvicitelka 😕
@debbie ak to nie je tajomstvo to co za injekciu je ked mas takuto reakciu 😝
zelam skore uzdravenie
fuuha a ty mas nejake problemy so svalom, sami zdalo ze chodis do posilky 😅
@tutulka12 dakujem, naozaj je taky uboleny, mamka daj liecik, boli tonka zubok a takto za mnou beha po byte... asi este ani zajtra nepojdem, lebo nos je ako zabetonovany, kedze som to nevylezala, tak nechcem este riskovat a samozrejme aj kvoli malemu, neviem ako mu bude...snad v utorok...uz mi to poriadne chyba, no dnes som sa zapla do nohavic a boli mi volne, ktore som si dala usit pred svadbou 😀 😀 😀 ale do druhych, ktore sa sili v rovnakom case, este nevojdem...tak popracujem na nich 😉
Baby včera som bola v obchode s pyžamkami a už odtiaľ jeden kusok mam na vianoce som dostala od mm no a tak som si chcela kupiť nohavice len, lebo rada spavam v tieľku ...predavačka mi ukazala rôzne latky aj vzory , vybrala som si a pýtam si veľkosť M /kedže tie prvé mam M/L a je to dosť široký strih a padaju mi/ a ona: no ale pani zlata ak to chcete na seba ,to neoblečiete 😀 ...... 😲 no som čumela na nu akože čože ????a ja na to , nebojte sa nič , ja si to idem skusiť... po otvorení kabínky panička onemela 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 boli mi akurát .... len tak som sa tam v nich zvrtala pred velkým zrkadlom....ako som sa aj samá sebe páčila , a pri platení mi len potichu povedala ,no viete vyzeráte na väčšiu velkosť !!!! 😠 😠 😠 ma nasrala a tak som jej ja povedala ..a vy na predavačku čo vie odhadnúť zákazníka... 😀 😀 😀 😀

@debbie neboj za chvíľu budeš kočka štíhla 😉