icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

sevzuz
16. mar 2011

@debbie vyyyyyborneeeee tesim sa s tebou,dobre si jej to natrela, ale najpodstatnejsi je tvoj dobry pocit 😵 😵 😵

yennn
16. mar 2011

@debbie moooojkaaa, a co sa deje? Tyyy? A bez sil a motivacie? Co sa deje, je to kvoli tej injekcii? Uz si trosku odpuchla?
No ved moja, motivacie mas dost....
- napr. nase stretko v juni,
- chces vyzerat krasna a sexy pre tvojho muza lebo ma vymakanu postavu,
- chces byt krasna a zdrava maminka pre svoju Vanessku,
- uz nikdy viac nechces zazit aby ti nejaka krava v obchode povedala "ak to chcete pre seba, tak to neobleciete"
- chceš byť šestková
- pozri si svoju fotku kde ste s Jurajom na tej dovolenke obidvaja v plavkach... a ty mi budes rozpravat ze nemas motivacie?
- nenúť ma pokračovať, dobre vieš že je tam toho oveľa viac!!! 😀 😀 😀
Už si s nami schudla -6.5 kíl, na začiatku si bola osmičková ... a už nie si! Viem ze tie kilecka posledny mesiac a pol nejako nejdu dolu, ale ty predsa vies preco, tak sa predsa nenechas odradit. Ty si tu vzdy pre nas bola, stale nas povzbudzujes, kiezby sme vedeli, ako povzbudit teba. Viem ze to nevzdavas, ale chcem ti povedat ze si tu s nami od zaciatku, a nebyt tvojej podpory, mnohe z nas by tu uz neboli na tomto fore.

No co sa tyka síl... to je logicke, mas velke bolesti chrbtice, a ked sa clovek neciti zdravy a nieto este ze ma bolesti, tak psychika ide dolu vodou. Do toho este takato reakcia na injekciu. Ale ja viem ze to prejde, ze to bude dobre jedneho dna zase zacne svietit slniecko! Tak nie ze zacnes robit nejake hluposti, mozno zvolni tempo - daj si nieco fajné, co si uz davno nejedla. Ale ziadne lacné blbosti co nestoja za to, ok? 😉

A máš povinnosť sa nám hlásiť!

yennn
16. mar 2011

@elen58 @ivana82 tak prajem deťúrencom skore uzdravenie, a vam vela vela síl dievcence,

......aj vsetkym ostatnym co su chore ci maju deticky chore....

yennn
16. mar 2011

@jojina11 to je super ze si mala taky krasny dnik vcera, ako sa patri 😉

yennn
16. mar 2011

@sevzuz super, najprv som si vravela ci sa vari zamracim za tie palacinky na teba 😠 😀 ale potom ked som si precitala, comu vsetkemu si sa vyhla .... 😀 😀 😀

yennn
16. mar 2011

@adky a nie je ten vas uzasny sexy cvicitel gay? Lebo ten nas uzasny sexy cvicitel bol... 😉

adky
16. mar 2011

@yennn mne sa zda ze ano, aj @tutulka12 sa zda ze je 😀 aj tak chodi,aj tak rozprava,ale neva-aj tak je sexos 😅

macekovam
16. mar 2011

@yennn podla mna tiez asi je... 😉 gay...

macekovam
16. mar 2011

@adky ahoj...moze byt vasa supis kamoska🙂 aspon... 🙂

adky
16. mar 2011

@macekovam kamoska v muzskom tele 😝 😀

macekovam
16. mar 2011

@adky take su dobre...inak tiez som mala spoluziaka a asi bol teplejsi a velmi dobre som sa pri nom citila...bol ako babenka....taky citlivy...no zlaty🙂

adky
16. mar 2011

@yennn ak by som na tom bola ako @debbie tak by som tiez nemala bohvieaku chut na chudnutie,nemyslela by som nanho,prvorade je zdravie. Chudnut bude,motivacia a sila na chudnutie este pridu,len sa musi z toho dostat. Je to neprijemne,ten opuch,injekcie,alergicka reakcia....viem,ze sa citi nanic ☹ @debbie , prajem skore uzdravenie,viem,ze o chvilocku to bude fajn a ty sa opat pustis do zdokonalovania svojej postavy,spolu s nami,vzdy sme tu boli a vzdy ja budeme-pre teba 😉

adky
16. mar 2011

@macekovam ja nechapem ako to na muzoch moze byt tak vidno-ze su tepli.....na nich je to nenormalne vidiet,podla mna oznacenie gay nie je lenv sexualnej orientacii...je to celkove spravanie,pohyby tela,rec 😅

macekovam
16. mar 2011

@adky oni su jesnoducho ako zena ze?? aj by si s tebou poplakal....aj ritkou si rad pokruti..,aj smiat sa bude na plne hrdlo..,aj vlasky si prehrabne...fakt je to na nich straaasne vidno...a ten hlasok... 😉

macekovam
16. mar 2011

@adky pocuj...ale zenu lesbu tiez by som asi odhadla... 😉

macekovam
16. mar 2011

@adky ale je zaujimave ze chlap sa zozensti...teda ten co chce byt v pare za zenu a zasa zena sa hra na silnu lebo chce byt akoze chlap...

macekovam
16. mar 2011

@adky ocuj este toto odpis...zumba sa ti este paci??? aj posilovacky este cvicis??? 😉 😉 😉

adky
16. mar 2011

@macekovam jak by si odhalila lesbu? ja asi nie,este som sa s nou nestretla 😀

adky
16. mar 2011

@macekovam zumba? paraaaada,boli sme uz na 3 hodinach,paci s ami,aj ked da zabrat,ale zatial zvladam-len sa musim lepsie naucit tie krokyaby som nesaskovala 😉

ivana82
16. mar 2011

@adky pripajam sa k nazoru, ze to o Petovi napadlo aj mne a to som bola len jednej jeho hodine 🙂

tutulka12
16. mar 2011

@debbie si to tej predavačke riadne natrela, joj neznášam také ťavy...

tutulka12
16. mar 2011

@adky
@yennn
@macekovam mne je jedno, či je gay alebo nie je, veď spávať sa s ním nechystám a za pokukanie nebijú 😀 mne sa zdal teplý na prvej hodine, ale už sa mi nezdá, veď aj chlapi môžu dobre vrtieť riťou a nemusia byť teplí...a po hodine keď sa pristaví je úplne normálny chlap 🙂

elen58
16. mar 2011

@ivana82 dakujem ja tiež prajem ,aby sa aj Tonkovi polepšilo u nas je to tiež daka vyrova anginazobrali mu ster z hrdla tak uvidime v piatok na vysledky,inak nič nam nedak akurat mame zražat teplotu paralen.čipkami a nurofenom ,rano ešte bol trošku mrzuty ale poobede už sa s Vanesskou aj blaznil a zda sa mi už trošku lepšie uvidime,dokonca aj m chuti papat 🙂

adky
16. mar 2011

@tutulka12 sak sa pristavil iba raz,po prvej hodine 😀

adky
16. mar 2011

@ivana82 asi na tom nieco bude,ale aj mne je to jedno, hlavna vec ze je šumny,dobre vie tancovat a vie naucit 🙂

tutulka12
16. mar 2011

@adky ja som sa s ním rozprávala aj vo štvrtok, keď ty si bola ešte v šatni, vieš čo som skôr zdrhla lebo ma vonku čakali moji chalani...

elen58
16. mar 2011

@yennn dakujem držime sa a vypada že dnešna noc by mohla byt lepšia🙂

adky
16. mar 2011

@tutulka12 a,to som nevedela....a kedy si to stihla? ked si tak rychlo uprchla 😀 😝

tutulka12
16. mar 2011

@adky zase pri platení, prišiel si po vodu...ale šak to je jedno či je či nie je, pekný je, veselý je, tancovať vie, nič viac mi netreba...síce keby na zajtra neprišla predo mňa tá koza, čo sa hýbala jak drevo vo vode...

adky
16. mar 2011

@tutulka12 jaaaj, ta ty sa mas 😀