Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie moooojkaaa, a co sa deje? Tyyy? A bez sil a motivacie? Co sa deje, je to kvoli tej injekcii? Uz si trosku odpuchla?
No ved moja, motivacie mas dost....
- napr. nase stretko v juni,
- chces vyzerat krasna a sexy pre tvojho muza lebo ma vymakanu postavu,
- chces byt krasna a zdrava maminka pre svoju Vanessku,
- uz nikdy viac nechces zazit aby ti nejaka krava v obchode povedala "ak to chcete pre seba, tak to neobleciete"
- chceš byť šestková
- pozri si svoju fotku kde ste s Jurajom na tej dovolenke obidvaja v plavkach... a ty mi budes rozpravat ze nemas motivacie?
- nenúť ma pokračovať, dobre vieš že je tam toho oveľa viac!!! 😀 😀 😀
Už si s nami schudla -6.5 kíl, na začiatku si bola osmičková ... a už nie si! Viem ze tie kilecka posledny mesiac a pol nejako nejdu dolu, ale ty predsa vies preco, tak sa predsa nenechas odradit. Ty si tu vzdy pre nas bola, stale nas povzbudzujes, kiezby sme vedeli, ako povzbudit teba. Viem ze to nevzdavas, ale chcem ti povedat ze si tu s nami od zaciatku, a nebyt tvojej podpory, mnohe z nas by tu uz neboli na tomto fore.
No co sa tyka síl... to je logicke, mas velke bolesti chrbtice, a ked sa clovek neciti zdravy a nieto este ze ma bolesti, tak psychika ide dolu vodou. Do toho este takato reakcia na injekciu. Ale ja viem ze to prejde, ze to bude dobre jedneho dna zase zacne svietit slniecko! Tak nie ze zacnes robit nejake hluposti, mozno zvolni tempo - daj si nieco fajné, co si uz davno nejedla. Ale ziadne lacné blbosti co nestoja za to, ok? 😉
A máš povinnosť sa nám hlásiť!
@yennn ak by som na tom bola ako @debbie tak by som tiez nemala bohvieaku chut na chudnutie,nemyslela by som nanho,prvorade je zdravie. Chudnut bude,motivacia a sila na chudnutie este pridu,len sa musi z toho dostat. Je to neprijemne,ten opuch,injekcie,alergicka reakcia....viem,ze sa citi nanic ☹ @debbie , prajem skore uzdravenie,viem,ze o chvilocku to bude fajn a ty sa opat pustis do zdokonalovania svojej postavy,spolu s nami,vzdy sme tu boli a vzdy ja budeme-pre teba 😉
@ivana82 dakujem ja tiež prajem ,aby sa aj Tonkovi polepšilo u nas je to tiež daka vyrova anginazobrali mu ster z hrdla tak uvidime v piatok na vysledky,inak nič nam nedak akurat mame zražat teplotu paralen.čipkami a nurofenom ,rano ešte bol trošku mrzuty ale poobede už sa s Vanesskou aj blaznil a zda sa mi už trošku lepšie uvidime,dokonca aj m chuti papat 🙂

@debbie vyyyyyborneeeee tesim sa s tebou,dobre si jej to natrela, ale najpodstatnejsi je tvoj dobry pocit 😵 😵 😵