icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

macekovam
20. mar 2011

do leta to mojim laickym okom vynde tak na 70...ked dam 69,9 budem spokojna...a pomalicky svojim tempom budem chudnut az na tych 60....to by malo byt koncom roka....a potom so sampusom v ruke vari dam novy zavazok...urdzat vahu dalsi rok.... 😉 😉 😉 ty vies aka som stastna ze tu takto pekne spolu mozme chudnut...no ja by som uz mala isto 90....a to som bola ako taka spongia....no hruuuuuuza....este ze som vas tu vsetky do jednej nasla 😉 sikulky🙂

debbie
20. mar 2011

@macekovam ved to, aj ked sa darí aj nedarí občas, stále vdačím tomu že som tu,lebo by som isto mala uz sto . Zajtra rano ma čaka fitko po týž.pauze /keby si vedela ako ma to tam denne tahalo no nedalo sa / a už som si pripravila veci aj nové pesničky na pás do mp3 sa teším ako malé decko 😀

debbie
20. mar 2011

včera som si kupila ananás a už sa nan tešíííím polku dam na desiatu isto mnaaaam 😀

debbie
20. mar 2011

Ok vyšlo slniečko ,síce je zima no ideme na hvílku von 😀 pa zatím

macekovam
20. mar 2011

@debbie tak nech ti to krasne ide a dobre si daj do tela🙂 pekny dnik....papa aj ja idem odcvicit... 😎

jojina11
20. mar 2011

ahojte dievčatá, tak ako ide chudnutie? tu strašne fučí a je kosa, takže sme už neboli asi tri dni vonku 😠 dúfam, že sa to polepší, so stravou sa zatiaľ držím, uvidím ako sa podpíše na zajtrajšku dnešok 🙂 veď viete, nedeľa 🙂

mia258
20. mar 2011

Ahojte.
Včera som sa zo zvedavosti postavila na váhu a +1kilo! 😠 😠 Nechápem ako som sa za jeden týždeň mohla doslova vyžrať na 69 🙄 Tak nič, od pondelka musím makať na 220% 😒

mykky
20. mar 2011

Ide to, vyradila som sladkosti nadobro a váha klesá aj bez cvičenia. Ale 2-3 krát do týždňa si pocvičím. 🙂

debbie
20. mar 2011

Ahojte je tu niekto? 😀

pancake
20. mar 2011

baby asi sa budem musiet pridat do skupiny. po prvom pôrode som bola fit za dva mesiace a teraz mam stale nadvahu okolo 10 kilov! neviete ci sa nahodo nepribera aj z Cara? pijem ho 4 krat denne... alebo z coho to môze byt? ved pohybu mam az az, cvicit nemôzem a ani nemam kedy chodim este aj do skoly, staram sa o deti.....(stale kojim) co robim zle??? ☹

debbie
20. mar 2011

@pancake ahoj takto to je ťažko napísať ,napíš jeden den čo papaš aj piješ a koľko a uvidíme kde je pes zakopany 😀 😀 😀

katkav
20. mar 2011

baby, priznavam sa bez mucenia, dnes hresim ako besna 😉 vcera som velmi posluchala a houby z toho, tak dnes tlacim cokinu. Vcera sme boli vonku iba 10 minut, lebo fukalo, dnes 2 hodinky, boli sme v kostoliku, maly si pospal hodinku, manzel v noci hrozne chrapal, takze som nevyspata a preto asi doplnam energiu cokinou. Zajtra sa nepriznam k cislu na vahe, ak by bolo nahodou plusko 😀 obedovala som sice salat s tuniakom, ale moja motivacia isla asi na dovcu, musim sa znova restartovat. 😉

debbie
20. mar 2011

@katkav ahoj čokinu odlož a do večera už ked budeš posluchať nebude to plusko neboj ... 😉

katkav
20. mar 2011

@debbie uz som ju odlozila, ani mi to nechuti, ale citim sa ako zombie, tak som chcela rychly cukor, za normalnych okolnosti by som zjedla jablko alebo pomaranc, lebo sa ucim na ovocny cukor. Ja mam asi aj depku z toho, co som pisala vcera, ze som za 5 mesiacov dala dole iba 6,5 kila. Do vecera nieco vymyslim, aby som sa znova spravne nastartovala, nebudem vam to tu kazit, ked vsetky pisete ako ste krasne motivovane 😉

vejula
20. mar 2011

@katkav ja som mala včera zas akysi sladkostny den... som si dala pred obedom pol makovnika a aby nebol nahodou malo sladky tak som si ho natrela nutelou a potom to už išlo dolu vodou.... Ale aby som to nejako vykompenzovala tak na večeru som si dala už len jeden 200g selsky jogurt a ovocičko... dnes zatial ok uvidim ako do večera

katkav
20. mar 2011

@vejula ty si teda davas kombinacie 😉 to by ma veru nenapadlo 😉 tehotna nie si vsak?

vejula
20. mar 2011

@katkav dufam že nie 😅 mrchu eľšte stale nemam ale kojim dosť vela ešte tak verim že preto ešte nedošla... Ale tak ten makovnik mi pripadal akysi suchy potrebovala som ho troška osladiť... no ale ak to takto bude so mnou pokračovať sdalej asi si radšej spravim ten testik pre istotu 😨 😝

katkav
20. mar 2011

@vejula no mozno si len unavena, ak kojis aj v noci, alebo ti uz pekne prespi? preto telo pyta ten cukor navyse. 😅 my mame 19 mesiacov a kojim v noci stale, cca 2krat za noc. Pozeram, ze mate za chvilku jeden rocik 😉 uz chodite popri nabytku?
akurat som pozerala na fotky na flickeri, o par dni tam dame nove, no dufam, ze bude aspon trosku vidno rozdiel mojho stvrtrocneho snazenia 😉 idem sa nejak restartovat do konca dna, lebo novy stvrtrok pred nami, to by som si mala trosku maknut, ked ide leto, nech si to ludia vsimnu, ked si dam nieco pekne na seba a nebudem uz vyzerat ako spekacik 😉 a mam ciel do septembra chcem nosit rifle velkost 44 😉 snad sa mi to podari. krasne by bolo, keby mi boli dokonca velkee 😉 hihi

debbie
20. mar 2011

@katkav neblazni , ved ked si už schudla to je základ , ved aj ja som na tom tak ako ty , raz hore raz dole a tiež nemam schudnuté 20kg...!!! Ale hlavné je ,neskončiť si zober že kolko by si mala teraz keby si sa aspom trošku nesnažila..hm? no a ked si to vezmeš nieje to také zlé, tak v lete bude dole dalších 7kg ak sa nebudeš snažíť ak ano aj viac a čo iné ti treba , ved pomaly dalej zájdeš katuš... neboj to pôjde , prídu slnečné dníčky ,budeme viac vonku aj menej sa nudiť za zlého počasia , doma sa zle dodržuje správne stravovanie .... verím že to zvládneš ... 😀

debbie
20. mar 2011

@vejula no páni, ja keby som si dala to čo píšeš ako dovi dopo..kilo navrch za den... 😵 tichá závisť ... ja ked som kojila nechudla som vôbec...

katkav
20. mar 2011

@debbie dakujem si zlata, je super mat takuto podporu. 😉 no dufam, ze to pocasie uz bude take pekne ako dnes (bez toho silneho vetra). To vies, clovek sa vypasie do velkych rozmerov a potom chce vysledky chudnutia hned 😉 ale hovorim si tiez, ze radsej nech to ide dole pomalsie akoby som bola o pol roka tam kde v oktobri 2010 😉 asi mi to brzdi trosku aj to, ze este kojim, tak si telo snazi uchovat co najviac tuku, neviem....ja totizto kojim, kedy si zbojnadlo zmysli a nielen rano a vecer ako vacsina mamiciek, co maju starsie deticky 😉 asi budem do jeho patnastin, este pred prvym rande si pride cucnut urcite 😉 rozmyslam, ze si idem asi obliect plavky, to ma urcite riadne nas...e a nastartuje 😉

debbie
20. mar 2011

@katkav to mna určite a mam malé plavky jedny tie som si dala a foto visí na chladničke hihih,prave som si urobila kavu a hodila by sankocka čokiny si vravím ,no ked som zbadala fotku ,stačil aj citron vytlačený..hihih 😀 😀 😀 hned je po chuti

katkav
20. mar 2011

@debbie no vidis, mozno aj v tom bude problem, dala som si dole z chladnicky svoj motivacny graf a zrazu som demotivovana, idem to tam vylepit. Plavky pomohli 😉 vsak nebudem na kupku ako veleryba hadam, no nie? treba s tym nieco robit 😉 a to ten citron si si dala do kavy? 😉 hihi

debbie
20. mar 2011

@katkav nie nie po kave som si vytlačila do pohára a zapila vodičkou a je po chuti na sladké ,

katkav
20. mar 2011

@debbie no neviem, ci po tej kyslosti by som praveze nehladala nieco sladke 😉 ale ked pomohlo super. Idem hladat pasku na tu chladnicku, lebo maly stratil vsetky magnetky, ma porazi 😉 Inak zistila som, ze buduci vikend sa posuva cas uz na letny, takze motivacie mam este viac 😉 leto zacina buducu nedelu 😀 😀 😀

debbie
20. mar 2011

@katkav no to mi ani nehovor , hned mam paniku v očiach 😲 😲 😲 😲 že v nedelu , no tak v tom prípade ani gram čokiny už., akože ja to nestíham ani náhodou do tých plaviek ... ☹

debbie
20. mar 2011

No baby majte sa idem von s malou fučí ale na vzduch trošku treba....papa večer

katkav
20. mar 2011

@debbie to sa len cas meni na letny, nepanikar 😉 stihas, ty si sikulka 😉 Ved tak letnejsie bude az o mesiac....az? hiii, teraz uz panikarim aj ja 😉 😀 😀
my sme tu teraz mali svokrovcov, tak som sa predvadzala par dni, co ja vsetko viem uvarit, takze mi vaha nechcela ist tento tyzden dole, ale uz sa to snad rozhybe. Este mi svokra doniesla dve velke Milky, ale nemam na ne chut, nejak som sa Milky prejedla tesne po porode. A dostala som aj 70% cokinu s malinami, priznavam sa, uz som ju aj chutnala, ale je to cudne, asi taka cista bez ovocia by mi chutila viac 😉
Myslim, ze ak sme si doteraz dovolili prehresky, musime to mnozstvo zredukovat na polovicu aspon, nech do maja dame dole este nejake to kilecko.

katkav
20. mar 2011

@debbie aj ja pojdem s malym na chvilku von este 😉 keby ma nahodou prepadlo nejake rabovanie chladnicky 😀

idris
20. mar 2011

Ahojte babule, nebudem písať ako som sa spustila, nechcem sa vyhovárať môžem si za to sama, nemôžem sa na nič vyhovoriť tak som rada, že držím aspoň pitný režim a v pondelok budem mať bicykel tak aj viacej pohybu 😉 No a konečne mi zmizlo aj to oťažené telo čo som mala posledné 3 týždne len teraz mám potrebu strašne veľa spať 😅 😅 tak dúfam že to čím skôr prejde

Tak sa mi držte možno večer sa tu zastavím a popíšem viac. Želám peknú nedeľu