icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

sevzuz
20. mar 2011

@nanika no ja jedavam zvolensky smotanovy a ten ma 500 - 582 KJ a tuku ochuteny 8g a sacharidov 13g 😉

sanym
20. mar 2011

Super je aj Jogobella - má asi 400 kJ na 100g a Jogobella light asi 250 kJ. Zbožňujem jahodový.

strasska
20. mar 2011

ahojte zienky chudnuce, chudnem stale s vami,uz sa mi to sice spomalilo ale viac ma stve, ze zacinam mat zracie dni podobne ake tu mnohe spominate ☹ nevzdavam to vsak 😉
mam dve otazky, moja mala ma taku fantu, ze musim pri spanku lezat s nou, co znamena, ze casto drichmem tiez....okrem toho, ze nic neporobim, ani sa velmi nevyspim, bo furt sa vedla mna mrvi, ale este mam aj zle sny, lebo predtym vacsinou obedujem. Mam si posunut jedlo az po spanku, aby sa mi malo kedy travit?
a este, zacala som cvicit rano, ale nechcem predtym jest, lebo sa mi tazko cvici, co si mam dat na rozbehnutie travenia? moze byt pohar dzusu a ked docvicim, tak sa normalne naranajkujem. samozrejme, ze si dzus zaratam do prijmu.
dakujem za rady 😉

tutulka12
20. mar 2011

ahojte, pred hodinou sme došli domov od svokrovcov a mojich rodičov. Test mi našťastie vyšiel negatívny, ale asi pre istotu zájdem za doktorom, lebo nie je normálne, aby mi tak dlho meškali.... sestra mi dala vyskúšať svoje šaty, ktoré mala minulý rok na promócii, aby som nemusela na svadbu kupovať nové, keďže svoje mala iba raz oblečené. Napodiv som sa do nich vošla dokonca sú mi trochu voľné. pritom konfekčná veľkosť na štítku ma zarazila, vraj S/M 😀 tak mi to spravilo dobrú náladu 🙂 teraz sa idem zrelaxovať do vane a potom šup na superstar, pekný večer babule

nanika
20. mar 2011

baby ja som mala strasne zravy den zajtra, rano bude plus, co uz, aj to muselo byt po prvy raz, priznam ho dobrovolne a so ctou :( ale skrine rozobrate, odvezene, zajtra cakam nasich elektrikarov, tak uz budem snad sekat dobrotu, nevladzem s nervami :( Drzkajte sa, snad si zajtra na vas najdem trocha casu 🙂

debbie
20. mar 2011

ahojte žienky je tu niekto?

debbie
20. mar 2011

@tutulka12 no tak som rada že ti to tak dopadlo ako si chcela a neboj bude to ok , a kde je fotkááááááááááááá v šatách?hm...šup sem ... 😀

vejula
20. mar 2011

@katkav jo tak v noci kojim ešte.. niekedy menej(3krad za noc) ked mame horšiu noc tak aj zo 7krat... tak možno fakt preto...
@debbie juj ved som zvedava čo povie zajtra vaha či mi tieto prešlapy spočita 😕

mirmaj
20. mar 2011

ahojte, hlásim zameškanú povinnosť, som na seba hrdá, napriek tomu že som bola na 2 oslavách stále som bez sladkého a alkoholu 🙂 a to ešte dnes ma svokra presviedčala že kludne môže ku káve zjesť tie dva koláče lebo oni vôbec nie su sladké....už som sa chcela spýtať či ich radí do kategorie zeleniny
@katulkaaaaaa jeeej vitaj, ja práve dočítavam čo maju baby nové po víkende a koho som tu nenašla, pridaj sa ku nám, baby tu vedia super nakopnuť a namotivovať🙂

nanika
21. mar 2011

Dobre rano. Tak a je to tu, cestne sa priznavam, mam +600g. Som nejaka vodou naliata, stale sa ma choroba drzi, ale ta vaha s tym nema nic spolocne, proste ked ma muz ponas... , tak zeriem, do kelu s tym. Co uz. Vidim, ze v tom papkani nie som sama, verim, ze to vsetky prekoname a ideme dalej. Po starom by som sa ani neskusala restartovat, ale po novom bez problemov, budem to skusat, kym sa nepodari sa znova nastartovat a udrzat sa na plny plyn 🙂 Tak pekny dnik prajem 🙂

nanika
21. mar 2011

Nove babulky, mate IP 🙂

fabula
21. mar 2011

Dobre rano dievcata,obdivujem vas 😉 ste uzasne .... moc by somsa k Vam rada pridala a zacala chudnu ,len neviem ako na to ...poradite mi trosku ? dakujem

tutulka12
21. mar 2011

dobré ránko, ja som váhovo na tom približne stejne, teda mám 70,7, to je iba - 100g. ale nato koľko margotiek a pizze (hlavne večer k filmom) som tento týždeň zjedla je to super 🙂 dnes idem pomôcť kamoške dať dokopy byt, práve sa sťahovali a ona má za dva týždne TP, tak aby sa ona veľmi nenamáhala. pekný deň

macekovam
21. mar 2011

ahojte....ja som dala tento tyzden -200g 😅 nic zavratne ale ani nic zavratne som pre to tento tyzden neurobila....teda je pravda ze som necvicila ale mrga a moja migrena ma presvecili pockat s cvicenim....ale...vcera som slub dodrzzala a odcvicila zasa vsetko ako ma byt🙂takze pokracujem v mojom cvicebnom plane.... 😉 😉 😎

elen58
21. mar 2011

Dobre ranko vam prajem dievčata ,vaha - 800g ,takže som sa dostala na 59.9kg a musim sa pochvalit mam splneny marcovy ciel 😀
@nanika čo sa stalo moja?u teba to neni zvykom tak buduci tyžden daš dvojnasobok dolu že!
@tutulka12 gratulujem ,aspon dačo išlo dole 🙂

macekovam
21. mar 2011

@nanika ahoj moja...nezufaj..vsetky sme mali horsi tyzden...cest vynimkam....ty si nasa parna lokomotiva tak si musela nalozit aby si mohla dobre odfukovat a tahat vsetky vagony..... 😉 😉 😉 si sikulka a buduci tyzden budeme lepsie no nie???

tutulka12
21. mar 2011

@macekovam veď aj -200 je úbytok 🙂
@elen58 fíííha gratulujem 🙂
@nanika žravé stavy mám aj ja keď som nahnevaná či v strese. budúci týždeň bude lepší 😉

elen58
21. mar 2011

@macekovam tiež gratuluuuujem 😀

katkav
21. mar 2011

ahojte, tak ja dnes rano rovnych 100 kg, minus 0.5 kila, 9 este stale nemam ☹ 😖 😅 😢 ale zase na to, ze som vcera ranajkovala cokinu a chipsy, to nie je az take zle.

nanika
21. mar 2011

@fabula IP
@tutulka12 super, kazdy gram sa pocita 🙂
@macekovam pomaly, ale isto, ze 🙂
@elen58 no Elen, co si budeme hovorit, si uzasna a BLAHOZELAM k splneniu cielu 🙂
@katkav takze buduci tyzden uz bude 99, verim tomu, super minusko 🙂

Baby, vdaka za podporu, ja si ju vlastne ani nezasluzim, taka som sprosta :(

nanika
21. mar 2011

@fabula mojka, co tak sa nam na zaciatok troska predstavit, aby sme vedeli, ako si na tom s kg ty? 🙂 Ake mas ciele, co si chces pekne obliect a tak? 🙂 Vitaj medzi nami 🙂

macekovam
21. mar 2011

@elen58 velmo pekny vysledocek..... 😉 😉 😉 😉 😉 super perfecto... 😉

katkav
21. mar 2011

@nanika bude bitka, uz sa nelutuj, ved si tolko nepribrala, do buduceho tyzdna to das urcite dole, novy tyzden, novy zaciatok...takze posluchaj, co najviac budes moct, ja viem, ze este mas doma stres, takze este to nebude bez prehreskov, ale spomen si na vsetky tie rady, co si davala a davas babam ako nepodlahnut blbostiam, ved nam take veci ani tak uz nechutia, chceme byt stihle a krasne do leta, hadam, no nie? 😉 doteraz ti to islo tak krasne dole, tak este par tych kileciek urcite das do leta dole 😉 a take, ze si sprosta uz nechcem citat, jo? bude ozajstna bitka, ked to este raz napises 😉
dufam, ze zajtra uz bude 99 😉 bolo by to super, dostala by som sa na svoj silvestrovsky ciel 😖
gratulujem vsetkym kockam k ubytkom, ste sikulky, od nedele je letny cas, leto sa blizi, posluchameeeee 🙂 nech sme tento rok vacsie kocky ako sme boli minuly 😉

mirmaj
21. mar 2011

ahojte tak moja váha ukázala ráno 83 (overila som si to 5x a na 2 rôznych miestach) čo teda naozaj nechápem lebo to vychádza úbytok -2,5kg a to sa mi fakt nezdá tak neviem či to tam bude aj zajtra 😀 ale samozrejme sa z toho tešíííííííííííííííím 😉

pandrholka
21. mar 2011

@elen58 gratulujem, pekne si to stihla v predstihu 🙂
@macekovam aj -200g je niečo 😉
@katkav super, budúci pondelok bude na začiatku isto devinka, verím ti 🙂
@tutulka12 po troške,ale isto veď každý gramík dole, je dole a nie hore 🙂
@nanika hlavu hore, verím, že to nevzdáš a budeš stále hľadať tvoju pevnú vôľu, ktorú si až doteraz mala a dáš kríze zbohom, držím palec aby to bolo čím skôr

ahojte všetky...tak ja tento týždeň -1,1kg a zdá sa, že dnes ráno si konečne teta mrcha povedala, že príde po vyše dvoch mesiacoch znova na návštevu 😀, verím, že sa budem držať a nepodľahnem jej vábeniu zhrešiť 🙂

pandrholka
21. mar 2011

@mirmaj veľké gratulku, super úbytku 🙂 ...vidíš, asi pomáha to tvoje pôstne obdobie 😉

katkav
21. mar 2011

@pandrholka dakujem, takze mam zapisat 76.9? 😉 gratulujem aj ja tebe a @mirmaj to je uzasne, stacilo zbavit sa sladkosti a nadherny ubytok je tam 😉 kiez by som mala aj ja taku pevnu volu 😉

nanika
21. mar 2011

@mirmaj
@pandrholka
no baby, ste skvele 🙂

mirmaj
21. mar 2011

@katkav
@pandrholka no len dúfam že je naozaj aj reálny 😀 😀 stále tomu nemôžem nejako uveriť 😉 ale myslím že určite s tým bude mať niečo spoločné aj moje pôstne predsavzatie, neviem či si ho nenechám až do leta nie len do veľkej noci 😉
@pandrholka aj ty máš krásny ubytok, ale ty ideš pekne od začiatku, super 😉
@katkav hlavu hore, neboj aj ty sa prehupneš cez trojciferné číslo a pôjde to pekne dolu 😉
@elen58 gratulujem k splneniu marcového ciela, máš môj obdiv ako ti to pekne ide 😉

xaga
21. mar 2011

ahojte babenky a krasne slnecne ranko vsetkym chudnucim 😉