Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@yennn ja chodim k pocitacu tiez tak utrzkovo, to maly musi najst nieco, co ho velmi zaujme, lebo chce, aby som sa mu venovala, nastastie teraz spinka, takze uz mam postaveny obed, pracku, este zemiaky ocistim, tabulku som uz nahodila a ked sa zobudi, naobedujeme sa, budeme sa hrat a pojdeme na prechadzku. Teraz bol unaveny, lebo sme boli cvicit s detickami, este som stihla zbehnut s nim do tesca pre prasok.
Myslim na tvojho manzela, urcite to dobre dopadne, uvidis, uz si nemusis obhryzat nechty az po plecia 😉 a ty sa tiez restartujes, viem to, urcite nepomaha to, ze si vycerpana a beries antibiotika, ale aj to vsetko prejde a najdes si system, doberies lieky a budes ako nova 😉
@fabula ved to nie je natrvalo, len asi na tyzden, na dva, kym to dostanes do oka, neboj, pojde ti to .) A ranajky to fakt treba, nastartuje sa tym metabolizmus 🙂
@ivana82 no ty si ina kocica 🙂
@xaga jake len? 🙂 Uzasne 🙂
@jojina11 nemam slov, si bezkonkurencne naj 🙂
@sanym o takom cisle ani nesnivam, no si perfektna 🙂
@betty21 no teda, krasne ti to ide dole a blahozelam k dietatku v rodine 🙂
@adky super ako obycajne 🙂
@zuza80 ahoj Zuzi, vitaj 🙂
Ahojte baby. Ja hlasim + 0.1kg 😒 .
Od rana som v jednom kolotoci. Idem cosi zobnut a zaroven docitam. Esteze nam svieti slniecko hned ma clovek lepsiu naladu.
Gratulujem baby zmakli ste to všetky ...lebo ste aj tie čo neschudli ako aj ja prišli , nahlasili vahu a ideme dalééééééééééééééj nieje to suťaž ako hovorí @yennn ale životný štýl tak aj tie čukotky k životu patria , len nie na kilá ... takže ani nie že gratulujem ale som rada že si každa žila celý týžden tak, aby bola šťastná ... 😀
@nanika no a moja zerka dnes dostala realnu tvar. tak mi treba. ono ja som jedla ako obycajne, len som po troch tyzdnoch neodolala sladkemu a potom som uz neodolavala dalsie tri dni a dnes rano som mala 103,3. hambim sa za seba.
@katikatika takze bolo plus? 🙂 Poznam, aspon tento tyzden sa k tomu priznavam 🙂
@katkav ahoj moja, prepac, ze az teraz posierlam vahu, ael nemala som cas. Pribrala som - 103,3 kg. Miery ostavaju.
baby gratulujem krasne ste schudli a tisko zavidim 😉
a my co sme pribrali mame novy tyzden pred nami 🙂
V sobotu sme si z manz. spravili vylet do TN a moj ulovok nove rifle 😵 do ktorych musim este zhodit . Pekna motivacia 😀
😀 😀 @nanika ale ved nekupuj sladké a ak dostaneš tak vzapetí podaruj ,posun dalej , ved ty si tá , čo ma nakopla zase tak vyhod všetko sladké,neboj ved bude ešte aj o rok v obchodoch a nebudeš už ani nič také chcieť jesť,ver mi. Ja som od piatka večera nedala nič sladké ,ani moju fajnu 80%belgickú čukotku /zvyk kocka ku kave/ tak to je čo povedať .... a doma mam plný kôš sladkého čo malej davaju stále nemam kam dať no mm aj mala sem tam dzobnu no ja nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ja sladké ak tak, len horku čukotku a zmrzlinku milujem tak kým ju budú predavať na každom rohu /v obchode obchádzam km mraziaky s nou/ musím mať metabolizmus už riadne naštartovaný aby som si raz za týž.mohla kopček čukotkovej dať 😀 😀 ale tak dosť ,lebo pijem kavu práve a slinky aj oči idú zošalieť pri pohlade na skrinku kde je moja belgičanka tmaváááááááá ...ale nedam si ani za toho svatééého . Tak šup do plaviek a najlepšie o dve č.menších a uvidíš ako krásne sa zase bude aj u teba posluchať hihihihi 😅 😅
@katikatika ved mas este cas do jednej 😉 aj tak zvykneme cakat aj do druhej na opozdilcov 😉 este stale cakam na 6 kociek 😉 urcite si das buduci tyzden pozor a bude minusko 😉
dievcata, ja viem, ze uz XY krat sa to tu pisalo, ale neviem to najst. Prosim, poslite link na kaloricke hodnoty potravin a udaj, kolko mozem zosrotovat, aby mi vaha isla dolu. DAKUJEM.
@katikatika pozri sukromku 😉
Baby idem sa pochvaliť tiež s úlovkom, kupila som si dvoje šaty M kedže su elastické navlečiem ich ,no v lete sa do nich nielen že navlečiem ale budem v nich aj dobre vyzerať 😉 už sa tešíííím a ak bude teplučko v čase stretka jedny som si kôli tomu aj kupila hihihi bože už nech je to tu ale ešte nás čaká veľa námahy a potu a sebazaprenia , ........ všaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak 😅 😅 😅 ???,
ahojte dievcata 🙂 tak aj ja sa musim pochvalit,dnes vaha 75,dufam ze uz hore nepojde.je to taky moj maly ciel ktory som si dala v januari 😉
aj ja gratulujem vsetkym,ktore maju minus a tie co stagnuju alebo maju plus,nevadi,nabuduce tam bude urcite minus 😉
my mame nejake problemy doma,tak mi ani jest ani cvicit nechuti ani nic robit ma nebavi,proste hroza niektori chlapi 😠 ale hadam uz nejako bude a pravdaze nemozem zabudat na moje chudnutie,ved dnes prvy jarny den a leto je tu co nevidiet 😅

takže dočítala som, všetkým vám gratulujem, zároveň vítam nové spolubojovníčky 🙂 spolu nám to pôjde, pretože v tomto fóre je toľko podpory a sily a ked aj váha stagnuje alebo nebodaj je tam nejaké to plus, tak sa vieme podporiť a pohnať ďalej 🙂