Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@hella23 Vies co Helli? A vies kolkokrat som mala na to chut, vykaslat sa? A vies kolko krat som sa krmila na gebulu? Ale najdolezitejsie je vstat, oprasit sa a ist dalej, po dalsie zakopnutie 🙂 Ak najdes v sebe silu, tak sa k nam pridaj, buduci tyzden startujeme dalsi stvrtrok 🙂 A nevazime kazda a nevazi sa do nemoty, len kym si vies odhadnut jedlo, aby si nejedla malo ani vela, da sa casom vypracovat vlastne alternativne jedalnicky a pekne si chudnut, aj bez toho behania 🙂
🙂 co znamena starujeme dalsi stvrtok ?🙂jasne, ze sa pridam...vsak ked vidim ako vam to ide...tak si musim zobrat z vas vsetkych priklad..aspon budem vediet , ze v tom nie som sama 🙂 a do leta budem mat hadam aspon o 10kil menej a zmeneny cely satnik...:D
Ahojte.
Ja mám nervy v keli. Nám vypli elektrinu aj vodu, lebo nejaký inteligent nabúral autom do elekt. stĺpu v noci, a keď nad ránom niečo okolo toho vykopávali, prerazili potrubie... 🙄 🙄 🙄
A mám trošku problém s ovládaním sa 😅 Cez deň sa celkom fajn držím, denne mám tak cca. 6000kJ ale večer mám strašnú chuť na keksy, čipsy, čokoládky 😠
baby ja uz nechcem byt tajna, mozem sa od bud. stvrtku pridat? 😎
Ahojte babulky, prisla som len na sekundu ohlasit sa vam, ze zijem 😀 . Vobec nemam moznost sem chodit, nielenze ma maly k nicomu inemu, nez jeho hre nepusti, ale este mam aj muzicka doma z nemocnice a kedze v spalni pre maroda niet velmi co robit, tak ma tam laptop a ja som sa k netu dostala teraz prvykrat za par dni.
Ale myslim na vas, a co je hlavne, snazim sa posluchat 😉
@sevzuz veeeela bielkoviny ma hovadzie maso, to jedavaju aj sportovci, steaky a tak....ale aj olomoucke syrecky maju dost vysoky obsah a malo kalorii, ja som ich nikdy predtym nechcela jest, ze to hrozne smrdi a minule som si ich kupila, obalila v prosciutte a upiekla na suchej panvici a bolo to mnam 😉
@jojina11 prosim ta, len sa na to nevykasli, lebo posplhas s vahou tam, kde si bola predtym a to predsa nechceme 😉 nejak sa budes musiet sama restartovat 😉 az ti ta zeleninka v zahradke za chvilku vyrastie, tak si vzdy vytiahnes kalerabik a budes popri praci chrumat 😉 dovtedy by si mala nieco vymysliet, flasu s vodou pri sebe nemozes mat alebo nejaky jogurtik alebo nieco, co by si si v ramci prestavky pri praci dala? ved aj oddychovat hadam musis trosku 😉 uz si si kupila novu farbu na vlasy? ak nie, tak si kup a sprav si z toho akoby novy start, nove vlasy, nova stihlejsia jojina do leta 😉 😀 😀
Ahojte babulky ako sa darí , poslúchame????? 😉 Ja ano 😀
Je tu niekto??? ☹
@hella23 Tabletky na chudnutie, no, myslim si, ze taky zazrak, ze schudnes a uz spat nepriberies bez uplneho restartu svojho stravovania neexistuje. Takze ak nejdes do chudnutia s tym, ze bohuzial, drviva vacsina tvojej stravy bude zdrava a budes si kontrolovat mnozstvo a raz za cas vynimka, nema vyznam s tym ani zacinat. Tabletky ta jest spravne nenaucia. Lebo potom kludne mozes ist na nejake tabletky, alebo drzat prvu dietu, na ktoru natrafis, schudnes, ale do par mesiacov to mas spat a bonus k tomu :(
Necvicim, teda snazim sa kazdy den taku mini zostavu, baby neukrkajte ma, ale 5 minutove cvicenie neberiem ani ako cvicenie a hlavne pri takom "mnozstve" spalenej energie si nemyslim, ze by stacilo len 3x do tyzdna 🙂 Asi 40 brusakov, 15 drepov, 10 klikov, viac nevladzem 🙂 Podla spravnosti treba mat pohyb 3x tyzdenne aspon po 40 minutach, ak nie, tak to zamenit za rychlochodzu, u mna pri 2 deckach malych scifi 🙂 Da sa schudnut aj bez toho, ale s pohybom niezeby si schudla na vahu viac, ale telo je krajsie tvarovane a objemovo ide viac na cm, co je lepsie ako stratene kg.
Strava, napriklad - R: ovsene vlocky ovocne sypane, ovsene vlocky, nizkotucne mlieko, kava s mliekom a cukrom, to mam kazde rano. D: nejaky chlebik, alebo roztek, ci knekenbrot s natierkou, paprika, alebo paradajka alebo jogurt a ovocie. O: to je u mna komplikovane, cez tyzden varim len pre seba a krpcov, tak to robim vzdy nejake masko so zeleninou a ryzu natural, alebo celozrnne cestoviny, zasa kava ako rano. Cez vikend podla toho, co chce muz, snazim sa to nejako pre seba prisposobit, alebo si uvarit nejaku rychlu alternativu - napriklad bryndzaky by som jest nemohla. V hlave si preratam porciu a tolko si nalozim. Olovrant, vecera - tvaroh s dzemom, alebo jogurt, k tomu cottage, alebo ryby, urcite nejaka zelenina - cela uhorka, alebo kalerab. Tu uz nejem chlieb, niektore kocky jedia, co na obed, len si nedaju prilohu, alebo si daju polievku. Momentalne to nahadzujem cez http://www.stobklub.cz/ sebekoucink a drzim sa na 7000 kj a pri tom uplne krasne chudnem 🙂
@jojina11 ja viem, ako to je, popri robote este male dietatko a ked si na zahrade, tak len rychlo-rychlo, aby si co najviac urobila, este toto, este tamto a jedenie ide uplne bokom, ved potom si dam. Lenze potom zasa dieta, domacnost a zrazu sa spamatas a to je tolko hodin? Hladna ako vlcica zjes na co natrafis :( Uplne ta chapem :(
dobré ránko, pár dní som sa tu neukázala, s @adky sme využili krásne počasie a robili sme si celodenné výlety s deťmi. včera sme si napríklad vyšli pešo na kalváriu a odtiaľ sme šli do ekoparku pozrieť zvieratká, vyskúšať nové ihrisko a vychutnávať si slniečko a vôňu prírody. normálne ma to dobilo energiou a bolo to lepšie ako na zumbe v telocvični 😀 a dokonca zadarmo, keďže sme všade išli peši a nie na buse...takže sme spojili príjemné s užitočným a za tie tri dni prechádzok sme aj čo to zhodili 😎 dnes sme plánovali ísť tiež niekam, ale už je zatiahnutá obloha a hlásia dážď, tak dnes len upracem byt, navarím a s deťmi budeme maľovať veľkonočné obrázky aby sme sa trochu zabavili. idem si konečne prečítať o čom ste toľko písali 🙂 pekný deň
@nikietka jéééj ďalšia prešovčanka 🙂

No len rychlo som prebehla celu temu a dolu klobuk pred vami baby🙂 ja nemam tolko trpezlivosti na ratanie toho co za cely den spapam...:( ja som minuly rok v januari po porode mala 86,7 kil :( co moja normalna vaha bola vzdy okolo 60kil... :( teraz mam 75,5kg...a nejde to vobec dolu...chodila som behavat, ale teraz to mam zakaze :( zle som spadla a rehabilitujem ) chodim denne na hodinku s malou na prachadzky a tolko co sa pri nej hybem som uz mala mat telo modelky :D ....tisko zavidim tu vasu silu nevykaslat sa na to vsetko 🙂