icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
26. mar 2011

@katkav akoze, ja sa vazim kazdy den, takze tabulka mi je je jedno, ako bude, moze byt kludne aj od 4. @yennn mohla by si si to premysliet a povedat, co a ako? Aby sme sa nedohodli mimo teba, to by ma mrzelo :(

nikietka
26. mar 2011

@tutulka12 Krásne aktívne dníky🙂 Už sa neviem dočkať malej, aby som sa mohla pohnúť z miesta aj ja 🙂
Pekný dník a ešte krajší víkend 🙂

jojina11
26. mar 2011

@debbie ahoj musela som včera odísť od počítača, malá je posledný týždeň dosť mrchavá, pýtaš sa , ako sa mi darí? Skôr nedarí, mávam dni, ked som úplne mimo a na chudnutie nemám ani pomyslenie, a najradšej by som to vzdala , ale na druhej strane si poviem, že nezahodím moje niekoľko mesačné snaženie len preto, že mi to teraz nejde, veď sa to raz zasa otočí smerom dolu, urobím preto všetko, čo je v mojich silách, aj keď mi to asi bude trvať dlho, posledných 5 kg u mňa pôjde dolu veľmi ťažko, nevadí, ja si počkám

jojina11
26. mar 2011

@nanika dobré ránko, dík za podporu, neviem , či sa v pondelok odvážim Janke aj váhu nahlásiť, tento týždeň som zhorela ako papier

tutulka12
26. mar 2011

@nikietka veď už o chvíľku sa malej dočkáš a keď už budeš fit po pôrode, kľudne sa môžete ku nám pridať 🙂

katkav
26. mar 2011

@nanika ved aj ja mam na chladnicke vycapeny papier s datumami a vahami, manzel podla toho vie ako sa mi dari a chvali ma, plus, ked mam chut na blbosti, tak mi staci pohlad na ten papier a hned to je prec 😉 😀 😀

tutulka12
26. mar 2011

baby ja sa normálne hambím pred vami, lebo ja to chudnutie neberiem až tak vážne, nepočítam si kalórie a ak mám prehrešky, tak mi to vôbec nevadí...ale tak mne váha nejde hore ani keď si dám chipsy o tretej ráno ako predvčerom...možno, že keby mi váha išla nahor, tak to beriem prísmejšie. práve som sa vážila a mám presne 70,2 , čo je pol kila dole od pondelka a to aj s tým, že sa stravujem ako sa stravujem 😕 😨 🙂 prosííím sa na mňa nehnevajte, že nedodržiavam všetko ako by som mala 😅 ☹
ufff teraz sa mi uľavilo, keď som sa priznala 😀

marthuska
26. mar 2011

ahojte bambulky, myslim, ze staci ked sa budeme merat a vazit bud v pondelok alebo posledneho marca

adky
26. mar 2011

Dobre ranko baby 😉
Uf,ale je mi luto ze som sa tu tak dlho neukazala 😔
Ako pisala @tutulka12 ....vyuzivali sme kazdu prilezitost ked bolo krasne pocasie a chodili s deturencami doslova na turu 😀 Takato prechadzka vie nadherne nabudit. Vcera sme boli az na 6 hodinovej 😀 Mam trochu svalovku na nohach,ale nevadi-je prijemna,na nohach som svalovku nemala uz dllllho 😎 aaa konecne sa pohlo chudnutie,zatial je kilo dole (kllop-klop) dufam ze to nepokaslem cez vikend 😅

Pozeram kolko je tu novacikov,VITAJTE medzi nami,idem pomaly pocitat co ste tu popisali za ten cas 😉

katkazabor
26. mar 2011

ahojte dievcata ako sa vam dari..mne chyba digitalna vaha aby som si mohla jedlo prevazit budem musie mm prinutu nech mi kupi  😀  ale snazim sa jest 5 krat denne a vela zeleniny..mat tak este o 7 kil menej tak aj skacem 2 metre do vzduchu.. 😀  drzte sa baby. a ako teda mam nahlasit v pondeloki svoju vahu?idem prvy krat hlasit tak ani neviem...

@adky dakujeme za uvitanie 🙂

elen58
26. mar 2011

Ahojte dievčata všetkym prajem peknu sobotu ako sa dnes mate? u nas to vyzera na dažd tak uvidime či sa dostaneme vobec vonka,včera sme vydržali skoro 4h s detmi na pieskovisku a preliezkach ,mimochodom detičky mi robia strašnu radost aj som sa bala s nimi sama že ich neustražim ale je to v pohode opravdu su skvely ,už si pekne sami vylezu na klzačku a dnes Kubko si vzal sam lyžičku a sam sa nakrmil jogurtom,doteraz som ich krmila sama ale už je na čase nech sa učia sami 😀 😀 😀 ako vidim je tu vela novych bab tak vitajte medzi nami,nech sa vam dari 😉

hella23
26. mar 2011

@nanika na tie tabletky som sa len tak pomimo opytala...ci nahodou, lebo ja som na nich nikdy nebola...ale dobre vediet, ze sa snazite chudnut bez nich...tak ako sa patri :D dakujem za tu stranku...urcite ju vyuzijem 🙂
@elen58
@adky dakujeme za privitanie 🙂

tutulka12
26. mar 2011

@elen58 u nás už padajú kvapky, takže dnes ostávame doma. aj ja som sa bála s dvoma deťmi, aj keď mám medzi nimi 2,5 roka rozdiel 😀 ale Danko je strašne neposedný, stále mi utekal keď som bola tehu a ja som samozrejme za ním nevládala a len som fučala a gúľala sa po sídlisku 😀 , napodiv teraz ide pekne popri kočíku ( pomáha mi) alebo sa slušne hraje na dvore, takže mám tiež radosť. ty to máš samozrejme tažšie, keď sa ti vyberú každé iným smerom napr. 🙂

ja som vás konečne dočítala, aj keď nie od slova do slova, lebo mi Danko nedovolí 😅 a tiež vás vítam nové spolubojovníčky 🙂

mia258
26. mar 2011

U nás hlásim slnko za mrakmi 😀 Zatiaľ neprší, dúfam že ani nebude, poobede chcem ísť s malou na "túru".
Včera som sa zasa napchávala keksami 😠 Ale poobede si trochu zacvičím, veď už je koniec týždňa, v pondelok chcem mať - 😵

@hella23 vítam ťa 🙂

adky
26. mar 2011

@katkazabor
@hella23 Prajem vela zdaru pri chudnuti a silnuuu pevnu volu 😉

nanika
26. mar 2011

@katkav ja pisem do kalendara 🙂
@tutulka12 nikto ta nenuti sa stravovat, ako my, to rozhodnutie je na tebe, nie? 🙂 Ked to ide dole, tak si z casu na cas dopraj, ja si dopriat nemozem :(
@adky ze sa aj zjavis 🙂

Hlasim zatial 3. 100% den 🙂 Este ma caka polievocka, uhorka, tvaroh s jogurtom a olej - bleee 🙂

debbie
26. mar 2011

Ahojte baby ,u nas podmrakom ,no boli sme na ihrisku, ja už chcem ísť do fitkáááá pomoooooc hrabe mi asi......ale fakt mi to chýba ako droga to je už tuším u mna... 😅 čiže choroba je to najhoršie.... ☹

debbie
26. mar 2011

@nanika to do zajtra či naraz????

nanika
26. mar 2011

@debbie nie, uz mam poobede, to je olovrant a vecera 🙂 Ja to spucujem mozno aj s hodinovymi rozdielmi, tak aby som jedla o tej piatej na posledy, kedze najneskor o siedmej idem na kute 🙂

debbie
26. mar 2011

@nanika nieje to málo?

adky
26. mar 2011

@nanika uz bolo na case,nie? 😀 😝
Vau, 3 100% den? Take som uz dllllho nemala,snad sa aj mne podari na 100% niekedy,bez ochutnania "zakazaneho ovocia" 😀 Gratulujem 😉

nanika
26. mar 2011

@debbie preco sa ti to zda malo, polievka je husta zeleninova s kuracinou, cela salatova uhorka, polka tvarohu tucneho s asi tretinou smotanoveho jogaca (musim dojest ovocny po eme) a olej, lebo nemam orechy a vecne mi chyba tuk. Tu polievku som mala aj k obedu, ale k nej 60 g celozrnnej cestoviny, polievky za dva taniere, na desiatu 70g spaldovy rozok s ramou a 26 g eidamu, lyzica olivaku, na ranajky krusle s mliekom, troska pod 7000 to je 🙂

nanika
26. mar 2011

@adky kedze mne sa v poslednej dobe nedarilo sa riadne nakopnut a dokonca bol tento pondelok plus, tak uz musim posluchat a to na 100%, ak tak nejdem, lame ma na blbosti 🙂 Mam odskusane, bud 100%, alebo nic 🙂

debbie
26. mar 2011

@nanika jááj no takto to už nieje malo hihi , ked si to tak napísala a ta uhorka to je len voda 😀 to sa ani nerata do príjmu 😀

adky
26. mar 2011

@nanika tak ja som vacsinou na 90%,tiez by som rada mala 100%,ale nejako to nedokazem 😔

nanika
26. mar 2011

@debbie ja viem, ale musim nieco chrumat, ja ti mam od obeda normalne krizu a mne ani to mnozstvo nestaci, nejako mi zacalo lepsie travit, alebo co, ale ja cele poobedie chodim a tlacim do hlavy - samozrejme v ramci zoznamu, co este mozem spratat a vecer uz o siestej uaaaaaaaa, podme rychlo spat. Nieco to musi mat so psychikou, lebo vazne neviem 🙂

nanika
26. mar 2011

@adky ale teba to nenavnaduje na slapanie dalsich veci a blbosti, ja ked si dam len cosi, je to zacarovany kruh, cely den, cele dni, neviem sa potom z toho vymanit :( A o mesiac su tu velkonocne sviatky, mozem si teraz hovorit, ze si dam pozor, ale snazim sa ist teraz tak, aby som nepolavila ani vtedy, lebo je to dalsi krok spat a ja potrebujem bezat dopredu, nie cuvat. Ale ani ja samotna neviem, ako ich prezijem. Kazdopadne, nepeciem nic 🙂

adky
26. mar 2011

@nanika ej nie,vravim si-aj tak uz mam prehresok,tak mozem mat aj 2,3...ved aj tak uz je to pokazeny den,ked nie je 100%-tny 😖
Najradsej mam,ked sa mi podari den dodrzat aspon na 95% - to si vecer do postele laham taka stastna prestastna 😀

tutulka12
26. mar 2011

@nanika veď ja viem, máš pravdu, žiadna z vás ma nenúti stravovať sa poctivo. len chcem byť k vám úprimná a preto som napísala, že ja na 100% určite nejdem...možno, keby som priberala po prehreškoch, tak by som to brala zodpovednejšie...ale keď to ide dole, tak nemám motiváciu na tých 100%...

nanika
26. mar 2011

@tutulka12 mozno aj to bude, casom 🙂 Ono sa to vzdy na nejakej vahe stopne, ci ides poctivo, alebo nie 🙂 A vtedy ak vypustis tie prehresky, pojdes dalej 🙂