Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
čafte kočky... tak kukam že niesom jedina čo mrzi jej vaha po porode.... Kojim a vobec nemožem schudnuť aj som začla chodiť na zumbu ale prestala som kedže sa mi stale nechce riešiť kde nechať maleho... Fakt to nechapem. KEdysi som bola jak lanka a teraz je zo mna buchtička. Aby som to upresnila pred tehu vaha 49 pred porodom 67 a teraz naposledy ako som sa važila 58... mno a možno aj viac už lebo som sa posledny tyžden rozožrala. fuuuuj normalne sa za seba hanbim, že tak žerem a nedokažem sa trošku obmedziť, ale aj ked som sa obmedzila tak to šlo veeelmi pomaly takže žiadna motivacia. Ja sa chcem vratiť k mojmu metabolizmu spred porodu, prosiiiiiiim!!!!!! 😅 😀
baby bvy začinate chudnuť????? JAj ja by som sa aj pridala ale bojim sa že mam momentalne strašne slabu vôlu na to 😒
@adky no vsak to, to... s tym najuzsim bodom v pase 😀 a asi sa nemeriate so stiahnutym bruchom, ci ano? To by sa mi pacilo viac... 😀
Kludne mozme pockat na zajtra rano nalacno... a budeme to vydavat za dnesnu. Ale ked das takuto nie nalacno, tak nabuduci tyzden ta to prijemne prekvapi 😉
Adky ja nie som odbornik na vyzivu, ale pri tejto vahe si dat hubovu polievku na obed, potom ovocie a na veceru jogurt mi pride velmi malo. Budes hladovat a nakoniec ta to odradi. Daj si aspon na olovrant 1 chlebik...
alebo to necham tak a nebudem druhym radit? Fakt nie som odbornik, i ked nejake skusenosti uz mam - ale to mas napokon aj ty, a nie male 🙂
Cau kotuhy, ked tu skapal pes, prestala som sem chodit :( Jasne ze som neschudla, prerabali sme , potom krstili
takze suma sumarum 85 kg/178 cm
miery: prsa 107, pas 93, boky 110, stehno v najsirsom mieste 63
kto da viac?
moj sposob boja, ako uz bolo pisane, jest kazde 2-3 hodiny, nejest sladkosti, sport akurat tak kazdy den hodinova prechadzka, ak sa podari. Potazujuca okolnost - dojcenie, pazravost a sladkosti, protivny muz. Polahcujuca okolnost - ha, muz bol dnes na preventivke, takze budeme asi mat doma zdrave stravovanie, som zvedava, co mi povie okrem vysokeho tlaku vecer ...
Kto potrebujete pomoct ohladne stravovania, mam nieco nastudovane, ak by bol zaujem, presne z chudnutie-ako.sk
Ovocie samostatne neodporucam, treba k tomu supsnut bielkovinu, ak do obeda, mozno do jogaca pridat este nejake ovsene vlocky, ak mate rady...
Dufam, ze sem niekto aspon raz za den pachne, ak si nemam o chudnuti s kym pokecat, strasne ma to demotivuje :(
yennn, len ma zapis 🙂 dakujem, ze si sa mi ozvala, bolo to zlate, mna by sem uz nenapadlo ist...
Baby tak fajn, vecer si to prejdem, vymyslim nejaku tabulku a verim ze sa mi to podari to sem plácnuť. Dajú sa pridávať obrázky alebo niečo také, však?
Ja som zvedava kolko nas bude a kto odide ako prvy a kto naopak svoj boj s obezitou vyhra 😀 Drzim palce aby sme do ciela dosli nakoniec vsetky
a na Silvestra je veľký deň 🙂
veru, vianoce a silvester za dvermi, tymto davam cestne slovo, ze tento rok teda ziadne kolace nevypekam 🙂
Ozaj baby dáme si aj cieľ? Ja by som chcela zliezť na 58 kg. To Samozrejme do Silvestra nestíham, ale do leta by ma potešilo. A tych 10kg nie je až taký nezrealizovateľný cieľ. Len ho musím mať.
tak ja si davam ciel do leta zliezt na 72 kg, to je celkom realne...
Ok babule. Idem sa ja naobedovať. 3 hodinky mi ubehli. Dnes kapusnica 😝 Malá má veľku debatu v postieľke. Tak kým vysvetli mackovi všetky podrobnosti z jej života, tak snáď sa aj najem 😀
@sssimi 😀 😀 no to hej. Inač mojmu sa tiež moje pačia.,.. Aspon mi to stale tvrdi a presviedča ma o tom aka som teraz krasna. ale aj tak su zlatí že sa tak snažia dvihať sebavedomie...
Inaaač mame nejake pravidla ako chudneme, či každa ako chce??? Ako menite jedalniček??? Vynechavate sladkosti? JEdlo po 20 hodine, či ako?
Sladke vynechavam, mastne tiez, posledne jedlo 2-3 hodiny pred spankom, cize u mna asi tak o piatej :( Do obeda skor sacharidy, poobede skor bielkoviny... vela pit... zabudla som na cosi... hm
ja mam malu na kolenach, spi, pijem nescu, jest budem asi o druhej, kedze som okolo jedsenastej pozrala na gebulu. Starsi tu pobehuje a zere mi nervy 🙂

Takze,vaha ma opat prekvapila- 110,2 ...asi preto lebo to nie je ranne vazenie a mam v bruchu uz nejaku tu potravu od rana,ale nevadi-nechajme tich 110,2 a vyska 172 cm ..... miery doplnim neskor,neviem kde som zapotrosila meter a mala mi tu v izbe spi tak neskor pohladam a napisem 🙂