icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
28. mar 2011

@nanika ani nestraš moja 😲 dufam že nieee..nechcem byť hnusna ale tretie by som už nemala mať,vraj by som to už nemusela prežiť 😨 ale brucho ako slon ☹

elen58
28. mar 2011

@akika722 moja netrap sa ved ono to pojde aj tebe uvidiš 😀

sanym
28. mar 2011

@nanika ďakujem, pre mňa si bola (a aj si) od začiatku ťahúňom ty. A na svoju výšku máš tie kilá úplne super. Ja som krpatá, takže na mne každý gram navyše poriadne vidno.

akika722
28. mar 2011

@elen58 ked ja niekedy už nedufam..budem aj v lete ako slon... ☹ keby som aspoň videla že sa to hlupe brucho tak nevyuva ☹

elen58
28. mar 2011

@sanym no uplne nadhera,stale nechapem ako to vy dievčata robite,ked podavate taketo vysledky ,ja len kukam ako puk ,proste si užasna a gratuluuuuuuuuuuuuujem 😀 😀 😀

sevzuz
28. mar 2011

baby ja len ziram, vy ste ako neuveritelne pochudli, obrovske cisla, ked som pozerala tabulky ani mi to tak nedoslo.
ste uzasne fakt nemam slov alev prvom rade vam vsetkym patri moje DAKUJEM, lebo bez vas by mi to urcite neslo dolu.

@nanika
@elen58
@sanym
@adky
@pandrholka
Dufam ze som na nikoho nezabudla ale mate super pevnu volu, pomaly sa od VAs ucim 😅 😅 😅

katkav
28. mar 2011

ahojte kocky, tak ja dnes 99.5. Poprosim vas, ked mi hlasite vahu a miery skuste mi do IP hadzat aj ciele, nejak nestiham aj nahadzovat aj kontrolovat, ci ste mi nenapisali nahodou svoj ciel sem 😉 ale tak ja si to nejak najdem.
Gratulujem ku vsetkym minuskam, tie, co mali pluska, to sa urcite buduci tyzden zmeni....

sanym
28. mar 2011

@elen58 ďakujem, ale čo ty nechápeš, však ty si už super štíhla! 😅 🙂

sevzuz
28. mar 2011

@katkav super si sa dostala na 99 😵 😵 😵 gratulka

katy30
28. mar 2011

Dobre rano kocky.
Dnesna vaha 64,8 no konecne sa pohla 😵 .
Ja som sa k Vam pridala 7.2. Moja vaha na zaciatku 67,6
Vaha -2,8kg
boky -3cm
Pas -3cm
prsia-3cm
Kocky moc Vam dakujem. Nebit Vas moja vaha ide smerom hore. Este raz DIKY.
Teraz nemam moc casu, neskvor docitam.

elen58
28. mar 2011

@akika722 nebudeš ako slon neboj,ved do leta maš ešte daky čas a ked sa trošku pousiluješ a zapracuješ trošku na brušku tak to bude lepšie uvidiš,skušala si dake cvičenie na brucho?Vieš moja ja sa ani nedivim ,mala si starosti zo stahovanim a určite všetko nebolo na 100% a do toho stres čo to obnaša ,no ale teraz možeš ist uplne naplno tak hor sa do toho moja! 😀 😀 😀 😀

elen58
28. mar 2011

@katy30 gratuluuuuuuuuuuuuuujem

katkazabor
28. mar 2011

@katkav katka gratulujem ku minusku super  🙂

katulkaaaaaa
28. mar 2011

@sanym WAU GRATULUJEM,skvele vysledky 🙂

zuza80
28. mar 2011

@nanika verím tomu, preto sa nevzdávam.aj ty si príklad toho, že sa to dá 🙂
ozaj,kúpila som si pekárničku na chleba, tak si začnem piect zdravý chlebíček podla svojich chutí.
@sanym taktiež krásny výsledok, gratulejem.

elen58
28. mar 2011

@sanym no nechapem tie kg predsa si nešla z vysokej vahy a ako krasne ti to ide dolu,hej ja ešte 1kg a končim ,tiež mam radost ale u mna to chudnutie bolo zo začiatku kadejake hrozne pomale,stangacie naštartovala som sa až vo februari vieš ,kdežto ty si ideš svojim tempom uplne krasne od začiatku 😀 😀 😀 😀

katkav
28. mar 2011

@katkazabor
@sevzuz dakujem pekne baby 😉
inak ospravedlnujem sa vsetkym, co mi pisali do IP, bohuzial nemozem nijak povzbudit cez IP, nejde mi to, pocitac je nejaky posahany, nejde mi odpovedat ani tu velmi, ale cez IP vobec, musime ho dat znova preinstalovat, tak sorry, ak neodpovedam, tesim sa zo vsetkych ubytkov. 😉

mima88
28. mar 2011

Ahojte zienky, tak ja sa mozem akurat tak hambit ☹ ... vaha mi ukazuje + 1,0 kg (ale posledne 2 tyzdne som bola pri rodicoch a tam nemaju taku vahu iba obycajnu a ta ma asi klamala....a este k tomu mi teraz skoncila ms, tak nejaky ten prehresok tam bol)...alebo to bude tou puncovou tortou, co som piekla dcere k narodeninam a samozrejme som jej neodolala 😠 ..no ale chodila som do posilovne a aspon na cm to vidno..
vaha: 73 kg (ale ciel sa mi predsa len podarilo splnit )
miery - prsia: 102 cm (-6cm)
brucho: 97 cm (-6cm)
zadok : 101 cm (-4cm)
stehno: 58,5 cm ( - 1,5cm) ...no aspon cosi
tak a este gratulujeeeem vsetkym...nech sa dari pekne dalej 🙂
a este moj ciel do 1.7 je 65 kg ...aj keby kamene padali 😀 ..pekny den prajem

adky
28. mar 2011

@katkav prerocila si 100vku? Uz nie si 3ciferna? Ako sa citis? Musi to byt uzasne,gartulujeeeeeeeeeeeeeeeem

adky
28. mar 2011

@sevzuz
@nanika
@elen58
@sanym

Dakujem krasne 😀 @nanika - neviem ake su saty,odvtedy som ich est eneskusala,ale pochybujem ze su uz ako uliate,mam len -2 kila od toho skusania siat,takze este si asi pockam 😀 😝

adky
28. mar 2011

@mima88 nemas sa za co hanbit,aj tak si dohromady krasne schudla 😉

mima88
28. mar 2011

@adky dakujeeem za povzbudenie 🙂,ale na teba nemam ani z daleko...uplne uzasne...stale nechapem ako si to spravila..urcite pouzivas nejake čary-mary 😀 (to si robim srandu)

katkav
28. mar 2011

@adky hej, uz som takto par dni, velmi sa vytesujem, citim sa ako novy clovek, dufam, ze do leta este pojde par kileciek dole, nech som este vacsia cica 😉 vo stvrtok sa chcem odfotit v plavkach, som zvedava, ci to bude vidno aj na fotke, tie schudnute kilecka, len som si na brucho pri zehleni vypalila ciaru, tak vyzeram ako po cisarskom, tak sa budem hanbit dat tu fotku na flicker 😉 😉

adky
28. mar 2011

@mima88 nie,nepouzivam cary mary,len teraz sme s @tutulka12 zacali chodit doslova na tury,takze preto mam za tento tyzden konecne vacsie cislo dole 😀

adky
28. mar 2011

@katkav tesim sa s tebou 😀 Ja sa pamatam na svoju prekrocenu 100vku,uz soms a necitila ako 100 ilova zenska,uz len ako 99 kilova-viem,nie je tam velky rozdiel,ale pre mna bol,obrovsky,citila osm sa,mladsia,svizea,krajsia a dostala som este silnejsiu pevnu volu 😀

katkav
28. mar 2011

@sevzuz prosim ta, aky si mala ubytok tento tyzden? lebo v tabulke mam iba tvoj ubytok za 3 tyzdne, je to super, aj to krasne zvysi celkovy ubytok nas vsetkych. Len neviem ako to tam mam dat, dam, ze si dala tento tyzden dole 1,5 kila?

katkav
28. mar 2011

@katusradus, prosim ta preposli svoju IP spravu Janke, lebo mne to nejde, mne nefunguje posielanie ani preposielanie IP, Janka robi staru tabulku, ja novu 😉 dakujem.
@adky no vsak aj pre mna to je akoby novy zaciatok 😉 som zvedava ako sa mi bude darit dalsi stvrtrok

nanika
28. mar 2011

@katy30 krasne, ide ti to kocka, tie kg aj cm su skvele 🙂
@katkav si sikulka 🙂
@mima88 no mimus, tie cm su nadherne 🙂

sevzuz
28. mar 2011

katkav tyzden od 7.3 1,9 kg dolu (k 14.3.), tyzden od 14.3. 1,5 kg dolu (k 21.3.) a tento tyzden 0,7 kg. 😉

sevzuz
28. mar 2011

@katkav 😅