icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
28. mar 2011

@adky uz som nasla tvoj dnesny prispevok 🙂

yennn
28. mar 2011

@adky a velke blahozelam! 😀

debbie
28. mar 2011

@nanika no ved už bolo načase ... sa riadne nas...ať

macekovam
28. mar 2011

@debbie ahoj... takze startujeme...plne sil... 😉

debbie
28. mar 2011

@macekovam ja som už týžden taká naštartovaná a už hadam aj po zdr. str. to bude ok mam rehabilitácie ale už to pôjde .... krásna fotečka som ťa nespoznala až ked čítam kto si ,,,,hihihi,,koza som ja hihihi
😀

debbie
28. mar 2011

@adky si jednička gratulujeeeeeeeeeeeeeeem moc ti fandím 😀

lilithka26
autor
28. mar 2011

@macekovam ahoj,áno, ale naozaj mi nemas za co dakovať, lebo to bolo maximum čo som preto urobila, a pridavam sa lebo som neschudla, nebolo to tak davno. Momentalne mam 83 kg, proste sa neviem ovladať ale idem sa snazit a verím že od vás všetkých sa na mna chytí tá vytrvalosť a odhodlanie.
@debbie
@nanika ďakujem za pekné privítanie, budem sa snažiť, niektoré veci som si v živote upratala a kedže som na tom psychicky lepsie verím že aj chudnutie pojde lepsie 🙂
@yennn ahoj od marca sa ti možem nahlasiť?

mia258
28. mar 2011

@elen58 ďakujeem 😵

macekovam
28. mar 2011

@lilithka26 urcite ti to pojde krasne🙂ja som uz ani nedufala a ide to.... 😉 😉 neboj...a ked si zvyknuta aj zacvicit...budes kocka ako hrom 😀

debbie
28. mar 2011

No a idem sa chváliť...hihih môj dnešný úlovok , nové dreváky k tým novým šatám na leto tak ja som akože namotivovaná ako nikdy predtým 😀

debbie
28. mar 2011

@lilithka26 No ved to som rada že už maš doma ok , a si pripravená na 100% zabojovať,neboj potiahneme sa tu dako , uvidíš ,navzájom 😀 . Zvládneš to ja ti verím 😀

yennn
28. mar 2011

@lilithka26 ahoj vitaaaaaaaaaaj 🙂 Jasne, posli mi IP 🙂

macekovam
28. mar 2011

@debbie tak super...vysoky podpatok ci ako?? ja sa tesim ked si obleciem uzucke rifle vysoke stokle obujem...a nejaku krasnu romanticku bluzocku...boze teraz take krasne kvetinove letia...sa na ne uz v lete tesim..🙂

yennn
28. mar 2011

babulky - zase po par dnoch som prisla podat hlasenie. Aj ked tento tyzden maly prirastok, nemam z neho zly pocit, lebo viem ze som sa snazila posluchat, no vaha nejako strajkuje - a uprimne - ani sa jej nedivim 😀
Situacia doma: manzel sa citi kazdym dnom lepsie a lepsie 🙂 Adrianko je ku mne kazdym dnom viac a viac primojkany - nechce ma vobec pustit k nicomu - ani v kuchyni, ani za pocitac. Ked si sadnem s nim sa hrat, tak je dobre, kolkokrat aj odo mna odide s autickom prec. Ale akonahle sa postavim ze chcem ist z herne prec, ci uz ku vareniu, upratovaniu alebo pocitacu, uz je zle.
A navyse - aby toho nebolo malo, dnes sme doma zacali prerabku, ktora bude trvat minimalne mesiac, optimisticky povedane. Kopec nervov, robotnikov, hluku... ani s malym moc nemozem byt doma, od zajtra asi budeme musiet aj spavat vonku na prechadzke v kociku, lebo v postielke kvoli hluku asi tazko. Takze krusne casy mi zacinaju.
Ale myslim na vas, snazim sa posluchat - jeden den lepsie, iny horsie, ale intenzivne "sa riešim" 😀 😀 😀 😀
PLUS: manzel na PN-ke okupuje pocitac 😉

nanika
28. mar 2011

@yennn som rada, ze je doma lepsie, prerabku nezavidim, mne staci momentalne polozmontovany nabytok vo obyvacke :(

debbie
28. mar 2011

@macekovam jj presne tak vysoké , hnedé no kráááásne škoda že nemôžem foto dať. a ako píšeš ..rifličky mam už uzučké pripravené ,prosím pekne biele 😀 a romantikuš tenulilinku bluzočku 😀

debbie
28. mar 2011

@yennn zlatík no teda hodne toho doma maš, drž sa posluchaj a povedz mm nech ťa večer pustí za pc ,že aj ty maš nárok na odpočinok ,on nech sa lieči spánkom 😀

macekovam
28. mar 2011

@debbie uz ta v tom vidim...taka espaňooola 😉 😉 😉

debbie
28. mar 2011

@macekovam ty si prííípad 😀

debbie
28. mar 2011

@macekovam Ja niesom snedý tip 😀

debbie
28. mar 2011

Ak tu mame soničku a zabudla som na to všetko naj naj 😀

macekovam
28. mar 2011

@debbie no na tejto fotke co tu mas tak sa mi zda ze aj si🙂

debbie
28. mar 2011

@macekovam no zdanie klame oproti tvojej foto tri odtiene dole 😀

macekovam
28. mar 2011

@debbie tak to si potom snehulienka🙂

debbie
28. mar 2011

@macekovam jj presne tak 😅 snehulienka s čiernou hrivou 😀

macekovam
28. mar 2011

@debbie asi sme tu same ...ze??? uz mas odcvicene??? ja som len brucho zatial....

debbie
28. mar 2011

@macekovam no tak toto je motivácia moja teda ,mať krásne štíhle nôžky do nich 😅 😅 😅

macekovam
28. mar 2011

@debbie pekne...vysoke...ale ved ty mas stihle nohy...aj ruky....ved tu foto co si mala v plavkach...ja stihle mat nebudem tak aspon vycvicene nech su nech sa mi na nich dobre nesie 😀

debbie
28. mar 2011

@macekovam No ja mam už dva týž.pauzu s fitkom , doma ja necvičim a mam od dr.zakaz, idem na rehabilitácie ,pak bude aj fitko .Najskôr zdr. potom ostatné aj ked som bola už v depkach z toho že nemôžem cvičiť ani sama som nechápala. A to že som tu sama ,som si zvykla a že si tu som veeelmi rada. A ty ako sa ti darí , cvičíš denne aj do fitka chodíš denne .Cieľ do Jula?

debbie
28. mar 2011

@macekovam aké foto ?? to minus 10kg to myslíš