Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika opat dakujem za rady, si proste uzasna, dakujem.
vcera som si na veceru spravila take pekne jedlo na tanier som naaranzovala zeleninku zemiacky a alijasku tresku (mimochodm ta ma len bielkoviny, ani tuky ani cukry😉 a ked to tak super vyzeralo este to aj super chutilo 😵 😵 😵
Baby ja odpadnem, teraz tu pisem a ten moj drobec odkukal ako cvicim a teraz sa tu snazi robit brusaky z nicoho nic, ja som dnes este necvicila 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@macekovam aj mne sa obcas stane ze nejem veceru, lebo mi to vychadza na neskoro,kedze chodim vecer cvicit a potom ak nahodou musim uspat maleho tak dovi dopo vecera; 😠 😠 😠 😠
a s pitnym rezimom to mam podobne, len ja mam 0,75ml flasu na ranajky, obed a veceru, ale nohavice su mi vecer neni volnejsie 😀 😀 😠 😠 😠
Babenky, nie ste prosim niektora nemcinarka, potrebovala by som skontrolovat mm DU :( Som sa snazila ako som mohla, ale je to bieda :( Je toho menej ako A4. Nenajde sa niekto, do dnesneho vecera by som to potrebovala. Dakujem 🙂
@sevzuz no ale to mas len3*0,75?a este toto ked si rata flasu ako 0,75 tak skus skontrolovat ci tam je fakt tolko...ja som mala 2 l flasu a ked som skontrolovala kolko vody tam vojde tak len 1570 ml... 😉 vazne...skus zmerat ...a skus zvysit na 3l a uvidis ze budu aj nohavice volnejsie... 😉 🙂
@macekovam @sevzus baby, sorry, ze sa vam do toho pletiem, ale citam o tych flasiach vody, ony sa casom mozu scvrknut, ked do nich nalejete nieco teple, ja som sa tiez dakedy takto obabrala, litrovu flasu som zredukovala na 0,7l. Ale klamu tak aj kupovane vody, o nejake deci je tam menej zakazdym, ked som to skusila odmerat 😠 .
@sevzuz inak minule si pisala ze mas asi najvacsie stehno a tak... a zistila som ze sme na tom rovnako🙂 neboj do leta z nich zhodime...sunky vytrasieme...a spevnime...no nie?? a co si pisala vysledky chudnutia...ide ti to super...ja som tolko dala dole za 3 mesiace co ty doteraz...a to ako ti isli dole cm tak preeeeesne tak aj mne🙂
tak moja 0,75 l flasa ma presne 0,75l objem, ODPORUCAM kupit😉 😀 😀 😀 😀
dievcata, neviete co na stobklube znamena - energetická denzita? mozno som blba, ale netusim co to je... 🙂
@macekovam v pohode, vyskusam aj ja viac vody 😅
a ano pozerala som tie tabulky a sme take podobne lenze ty uz si to schudla 😅
nejako sa mi to teraz spomalilo 😠 😠 😠 neviem ako to mam rozbehnut lebo sa mi to zda neumerne kolko som dala dolu na cm a na vahe to nieje az tak vidiet.
Buduci tyzden ma v "mojom" fitkupomeraju,aj telesny tuk a svalovu hmotu tak som straaaaaaaaaaaasne zvedava ako na tom som, lebo pri prvom merani som mala svalovaj hmoty akurat a vela tuku a teraz to vyzera tak ze budem mat viac svalov.
@strasska myslela som ochuteneho Rajca - medovka alebo šípka...este raz za cas Colu light, ale nie moc casto... 🙂 niekedy to bolo skoro na dennom poriadku taketo sladke vody...napr. moja svagrina a svokra piju len take sladke, ochutene lacne vody, svokor len kruti hlavou... 🙂 🙂 🙂
@ivana82 neviem ani ja co to je len raz @nanika pisala ze ta denzita ma byt okolo 500 a to ja musim veeeeelmi bojovat aby mi to vychadzalo. 😠 😠 😠
odpozorovala som si ze ked mam vysoku denzitu treba pridat zeleninku a tekute potraviny,minulemi to pohar mlieka pekne upravil.
BABY vcera som si dala polomacane susienky a normalne mi vysli v stobklube ze sa mi to tam voslo aj s energ. denzitou 560KJ a to ste mali vidiet ako som sa niesla do obchodu ze si idem kupit sladkost😉 😀 😀 😀 😀
NO s vodou je tou mna tak ze mi vobec nechyba sladka vody, mi mame stalena stole v obyvke mineralku ochutenu ktora mi kedysi veeeelmi chutil a pila som jej na litre a kofola mnaaaam a teraz len zeleny caj a cistu vodua ked mam malo sacharidov tak sidam jablckovy alebo pomaran.dzus
Inak normalne mi voda chuti. ochutenu som pijavala predtym ale teraz len cistucku vodicku😉

dobre ranko🙂vcerajsok som zvladla celkom dobre az na to ze som nevecerala 😒 jednoducho som na to zabudla a ked som si spomenula tak uz bolo neskoro no a potom este jeden dovod...bola som taka leniva ze sa mi ani mrkvu nechcelo uz vecer ostruhat...ale hned vecer som si povedala ze dnes pekne papam zasa ako sa ma... 😀 inak ja ked sa nestriehnem tak zabudnem jest a keby som nemala vodu vo flasi tak ani pitny rezim by som isto nedodrzala....preto si flasu s vodou davam na miesto kade najcastejsie chodim a tak si zakazdym nalejem 😀 😀 menej ako 2 litre sice nepijem ale ked vypijem 3 l tak mi normálne nohavice ostanu este v priebehu dna volnejsie.... 😉