icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
30. mar 2011

Ahojte, davam do pozornosti mozno zaujimavy obed s varenymi zemiakmi pre celu rodinu, teraz bude od piatka v kauflande akcia za 2,55 Eur
http://www.findus.cz/sk/nase-vyrobky/retail/ryb...

nanika
30. mar 2011

inak, jasne, ze sme boli vonku, az kym jedno dievcatko Olimu neuvalilo a hned sme isli domov, ani som sa rozglejit nemusela 🙂

macekovam
30. mar 2011

@tutulka12 s sedalnikom som na tom rovnako....) je super a popri tom kila idu dole🙂 🙂

macekovam
30. mar 2011

@strasska 🙂🙂🙂 no co to sme my hrusticky🙂ze?

elen58
30. mar 2011

Ahojte dievčata tak som sa došla pochvalit ,tie rekondične stoly to je uplna parada opravdu ked som po hodine odtial vyšla citila som sa uplne ako novy človek,taka uvolnena a najviac ma potešilo krasne som precvičila aj vnutorne stehna opravdu som citila ako sa mi napina sval ,proste zadok,brucho,paže chrbat mi tam krasne masirovalo určite pri dalšel priležitosti zopakujem a vrelo odporučam,Dnes strava nič moc pojedla som same nezdrave veci kedže sme boli v meste tak na obed 2 rohliky a pochtkovy salat a poobede som to ešte dorazila kolačmi,akurat ta voda je ok a že večer padla už len uhorka,inak dnešny den bol uplne prelietany doobeda v meste a cele odpoledne vonku,detičky si oblubili piesok tak sme tam vareny pečeny 😀 😀 😀

idris
30. mar 2011

Ahojte kočeny ako sa máme prepáčte že Vás zanedbávam 😅 Ale stále som vonku alebo v záhrade a keď už mám čas na seba tak spím xexexe mením sa na malé dieťa ...

debbie
30. mar 2011

@zuza80 L-carnitin sa užíva pred treningom nalepšie pol hodku

yennn
30. mar 2011

ahojte babulky 🙂 Je tu niekto? Prisla som len na chvilocku, kym je maly vo vani

debbie
30. mar 2011

😀 @yennn som tu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

jojina11
30. mar 2011

@yennn
@debbie ahojte aj ja som tu 🙂

hella23
30. mar 2011

no ja som tu dva dni nebola...a tolko prispevkou tu pribudlo 🙂 ale musim baby povedat, ze som zmenila jedalnicek a nepapam po 18tej...no ked idem spat o polnoci, tak aspon nejake ovocie...ale inak nic tazke, aby som nenabrala na vahe...denne vypijem minimalne 3litre vody....a vidim, ze vaha pomalicky klesa 🙂 tesim sa strasne...🙂no idem si precitat co je noveho u vas 🙂

jojina11
30. mar 2011

tak ja teda idem, ked tu nikto nie je pekný večer

debbie
30. mar 2011

@jojina11 ja som tu 😀

sevzuz
30. mar 2011

aj ja som tu🙂

hella23
30. mar 2011

clovek si chce po dvochdnoch pozriet a v klude precitat prispevky, ktore pribudli v diskusii...a ako naschval mi to cele mrzne :( no nic mozno zajtra 🙂

jojina11
30. mar 2011

@debbie 😀 je to ako keby sme sa naháňali 😀

jojina11
30. mar 2011

@sevzuz ahoj

jojina11
30. mar 2011

@hella23 niekedy je to tu na porazenie

sevzuz
30. mar 2011

@jojina11 ahoj
ale to bude parada da jarna polievocka z tej zeleninky,to sa bude chudnut ,tse tse tse 😵 😵 😵

jojina11
30. mar 2011

@sevzuz no dúfam, že mi niečo vyrastie čim skôr, nie až niekedy na konci leta 😀

hella23
30. mar 2011

@jojina11 no prave, ze mi to raz ukaze polovicu prispevkou a potom celu stranku prazdnu 🙂 no potesi 🙂

jojina11
30. mar 2011

@hella23 no internet, ale čoby sme bez neho robili však? 🙂

debbie
30. mar 2011

@jojina11 no ano stále sa tu hladame a ten net. nas se...ká čo

debbie
30. mar 2011

Baby tak ste ma navnadili s tým sadením, že sme vzali bicyk dnes a šli babke ,sadili sme s Vaness mrkvičku, petržlén,vnatku a bazalku , oregano a všetko mnamkové do šalátikov 😀 😀

jojina11
30. mar 2011

@debbie že či, niekedy ma to ani nebaví aj by som popísala, ale ked to takto blbne
@debbie šalátiky mňam mňam aj ja chcem

debbie
30. mar 2011

Baby čo to je dnes s tým konom??? 😠

jojina11
30. mar 2011

@debbie idem spať, ahojky

debbie
30. mar 2011

dobru nocku 😔 idem aj ja , čo tu budem sama?

debbie
30. mar 2011

@sevzuz si tu?

sevzuz
30. mar 2011

@debbie ano