Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie prosim ta, jasne, ze to vsetky zvladneme a ak nie tento stvrtrok, tak ten buduci. Ale asi si necham sibak z Velkej noci a tie, co sa prihlasovali do tabulky este minuly stvrtrok a budu aj tento stale 100kg, tak vam pridem nalozit. Baby, ee, toto myslim uz ako taky velky prst, no no, pre vsetky tabulkacky, co si myslite, kedy to schudnete, ked nie teraz? Treba vyuzit, ze sme tu, na tomto fore, tiez tu vsetky nebudeme vecne ako podpora, co? Ja sa mozem vykaslat na to, ze bude leto, ked mam faldy a je mi uplne suma fuk, ci navleciem plavky, ked by som najradsej chodila kanalmi, ci je leto a ci zima. Opakujem, kazda mame doma nieco, zdravie tiez vecne hapruje, ale ta uprava stravy je to najmenej, co pre seba mozete urobit. Ak si najdete aspon par minutiek cas, skusajte si ratat stravu, alebo si nieco o strave precitajte, ale nie nove recepty na kolace z mmb 🙂 Ved sme predsa nejake zenske, povedala by som, ze to silnejsie pohlavie, co? Prosim, myslite na tychto par riadkov, ked budete varit nedelny obed pre rodinu 🙂
Tak a uz budem ticho, tichucko 🙂
@jojina11 ahoj moja, si ma prijemne prekvapila, ze tu nie som sama 🙂 Ako sa ti dari? Musis mat teda riadne svaly z tej zahrady 🙂 Ale v dobrom zavidim, mne to strasne chyba, ze rano, ked v vyjde slniecko mozes aj v nocnej koseli vybehnut po orosenej trave do zahrady, trocha sa pomotkat, natrhat cerstvu papriku, paradajku, redkovku na ranajky, je to super relax, kym cela domacnost este spi 🙂 Vtedy clovek zabudne na tu drinu, ktora ho to stala 🙂
@nanika váha ide pomaličky dole, ale ozaj len pomaličky, ved uvidím čo to povie zajtra, každý deň sa narobím, ale ja sa z toho úprimne teším, lebo som vonku na slniečku,náš dom potrebuje ešte veľkú rekonštrukciu, popridávať okná, aby sme aj vo vnútri mali riadne slnečné svetlo, nielen umelé. Keď mám dnu tmu chytá sa ma depka a som strašne nervózna, a preto ma to ťahá len von,už si to všimol aj mm, ževraj, teba to slnko riadne nakoplo, robíš vonku ako drak 😀
no čo mám na to povedať?Včera sme si všetci pekne vonku mákli , Vladku som mala v kočíku, alebo sme sa striedali, kto s ňou bude chodiť,lebo však kríže mám len jedny, takže aj svokra aj ja, a mm ju nosil na rukách , ked bola nespokojná v kočíku,
včera som piekla slivkový koláč, dala som si kúsok, nebudem klamať, ale len jeden a beriem to ako úspech, dnes budem robiť na obed rybu a zemiakový šalát pre rodinu a pre seba asi len zemiaky samotné, nech si to nepokaazím
@jojina11 ja ti rozumiem. Uz som sa ale s byvanim v dome nadobro rozlucila, proste tolko penazi na byvanie v naprostej blizkosti BA mat nebudeme a dalej byvat je nerealne, lebo prevezieme aj gate. Takze zlaty panelak 🙂 Ale mozno na dochodok sa nieco zadari, to mi bude jedno, kde budem byvat, no nie?
@jojina11 🙂 Pst, my sme boli pozerat jeden dom minulu nedelu, ale bolo to daleko, tak som sa hned prebrala. Ale ja razim teoriu, ze nahoda je blbec a treba mysliet pozitivne, lebo dobre pritiahne len dobre a my mame niekde uz ten barak odlozeny, len nie je ta spravna doba na to, aby k nam prisiel. A verim, ze ked do neho raz vkrocim, budem doma 🙂 Nevadi, ze si sa zadlzila, ja som ochotna sa tiez zadlzit za dom, ale nic ine, ani len na splatky neberiem 🙂
@nanika tak ti teda prajem, aby sa ti to podarilo, potom dúfam dáš vedieť, 😉
ja som si teraz pozerala tie fotky, už som tam strááášne dlho nebola, inak moja ,klobúk dole,gratulujem,
ja nebudem teraz pridávať fotky, ako tu niekde písala aj @debbie ,tak som schudla veľmi máličko, aby som tam dala nejakú fotku, ešte počkám a ked sa prehupnem cez 70 ,tak sa odfotím a hodím to tam 😀
@jojina11 ved 70 mas uz za rohom 🙂 Budem sa tesit na foto, je pravda, ze na flickri uz dlho nebolo nic nami vlozene, musime sa troska polepsit. Hlavne si chcem tie fotky niekde nechat odlozene aj doma, aby som sa vedela zahamovat, ked si zacnem hovorit, ze uz stacilo chudnut a pojde to opacnym smerom. Lebo vtedy si uz clovek neuvedomi, kolko ho to stalo usilia, ist s vahou dole a ma pre ocami len odriekane veci :( Ja viem, ze si nemozem povedat, ze schudnem a hotovo, to je taky omyl. Ale snad sa mi podari v buducnosti byt viac aktivna, ked budu deti vacsie a budem chodievat rano, kym spia behavat, alebo aspon nejaky aerobik par krat do tyzdna, ze aj ked pridam na strave a mozno si viac doprajem, aby som mala viac svalovej hmoty a spalilo mi to 🙂
@nanika no ja som teraz necvičila asi 2 týždne, pretože som stále vonku, moje ubúdajúce cm vidím na nohaviciach ,musím nosiť opasok, ale chystám si kúpiť niečo v lete, niečo veľmi pekné, neviem síce ešte, že čo, ale určite si niečo zaobstarám, a nielen preto, že to potrebujem, ale hlavne preto, že si to zaslúžim.
ahojte ....ak niekomu v pondelok hrozi plusko...nezufajte....nebudete same....aj ja budem v pluse a zda sa ze v dost velkom 😖 😖 cely tyzden som necvicila za co moze z casti choroba a z casti moja lenivost...to asi vtedy namna liezla 😀 😀 😀 ale nevadi...nebudem sa predsa silit ked cuitim ze teraz na to nemam...ale uz od pondelka vari zasa na plno pojdem🙂 dovtedy radsej pocajickujem🙂
Ahojte dievčata všetkym prajem krasny dnik ,ja som na seba taka nasrata sice už 3den poslucham ale rano mi vaha ešte ukazala + 0,2 tak zajtra asi bude plusko dako sa ma nechce pustit už 3 den,inak tu je nadherne dnes hlasia až 24 stupnov tak vyrazime na cele odpoledne vonka ,inak obedik už navareny ja len tak udusene masko na cibulke s ryžou a zelen.salatom ostatok perkelt s cestovinou a masova polievka .
@macekovam mne a som stoho riadne nasrata na seba takto si to pokazit,vieš začiatok tyždna každy den daky prehrešok zakusky a pod.a tu je vysledok,navyše som znovu začala brat horm.antikonc,a citim sa nafuknuta ako melon ☹ ☹
@jojina11 tešim sa s tebou že ti ide vaha pomaličky dole suuuuuuuuuuuuper 😀
@elen58 ahoj...nehnevaj sa. nestoji to za to 😎 ...+200 😕 😕 😕 za zakusky??to sa jej podakuj 😀 😀 😀 ja som zakusky nemala a mam +800 😖 😖 😖 😖 ale je pravda ze som necvicila...ale dnes rano som sa aspon pomerala a cuduj sa svete...rameno,pas-1 cm...takze pohoda...teraz sa zameriavam na cm... 😎 tie ma zaujimaju...neviem ci to nemozes mat aj tymi tabletkami 😕 😕 skus si to sledovat...
@macekovam no ono ich nebolo naraz vieš každy den 1kusok trebars 1 punčovy ,2x kremrola ale poviem ti bolo to 1kg naviac už sekam dobrotu 😠 😠 😠 no ved prave ja si myslim že aj predtym mi dopomohla horm.antikoncepcia k vahe ,inak som nikdy problem s vahou nemala a mohla som žrat aj o polnoci,aj tak si budem musiet dat zmenit vieš potrebujem taku čo nema vplyv na vlasy lebo mi padaju ako besne.
no ved musim sa poradit napisala mi 3 nazvy Minerva,CHynoe a Diane 35 s tym podkožnym implantatom neviem musim sa informovat ty to poznaš?
ahoooj kočky ako sa máme ??? tak a znova je tu nedeľa a ja u svokrovcov , ale aspoň mám na Vás chvíľku času lebo keď som doma tak nestíham nič. Ozaj pridávali sa ti fotky znovu na fliker??? musím pokukáť. Ja som momentálne chorá ale chutí mi jesť xexe čo je divné no aj mám alergie tak som opuchnutá 😔 😔 no a váha sa ma drží xexe ale bojujuem ako len viem

@nanika ahoj aj ja som už hore, od 4, 😠 o polnoci som ešte nespala a teraz už nemôžem, katastrofa, idem si túto stránku prečítať, nech som v obraze, 🙂