Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@nanika práve to, že neviem presne z čoho ma bolí, ja sa s ním trápim z čias pred tehotenstvom a celé tehotenstvo som mala problémy. a to som celé tehotenstvo jedla striedmo, žiadne chute som nemala a dá sa povedať že som diétovala. nejem nič vysmážané, ani majonézové a teraz sa po cca 8 mesiacoch sviňa zase ozval. ja tam mám kameň a asi ten keď sa pohne tak ma ten žlčník bolí, asi ma operácia neminie ☹ , ale asi skúsim dusenú zeleninu. Ale mne chutia surové zeleninové šaláty.
Inak tých -400 g ma teší, len to mohlo byť lepšie keby som sa udržala na sobotnej alebo nedeľnej váhe. Ale čo už....
ahojte , dnes krásne svieti slniečko, tak mám veľmi dobrú náladu, dnes som spokojná -700 , naozaj sa teším, dnes som s malou celý deň preč, tak dočítam asi večer, všetkým ,ktorým sa podarilo dač čo to dole gratulujem a ostatným želám, nech len vydržia, všetko sa na dobré obráti, ja som svetlý príklad 🙂
Dobré ránko. Tak moja dnešná váha 56,1 čiže mínus 1,1 kg. 😵 Viac ako váha ma však teší to, že sa pomaly ale isto začínam zmestiť do svojich vecí o ktorých som si myslela, že sa do nich už nikdy v živote nevtrepem. Gratulujem ku všetkým úbytkom a aj vy z ktorých tento týždeň neubudlo ste super a som rada, že ste tu. Špeciálna gratulácia @nanika super kočka - keď si schopná aj s tortou dať dole kilo, teda klobúk dolu. 🙂 😉
Ahojte maminky, tak som späť, malému sa už uľavilo, aj keď teraz bojujeme so zúbkami, ale to už nejako zvládneme a konečne som sa rozhodla znovu sa povenovať sebe. Vonku je krásne, takže denne spravíme aj dve2-3 hodinové prechádzky, tak pohybu bude a ešte upraviť znovu pitný režim a stravu....
Poobede popozerám tabuľky, ako ste to zvládli krásne vy a dúfam, že budem taká namotivovaná, že už znovu neklesnem na duchu... musím sa naučiť čo robiť, pri stresoch iné ako navštíviť chladničku ☹ ☹ ☹
Dajte nejaké tipy :D Tak končím, lebo tento môj zloduch bez mami nevydrží ani sekundu a momentálne celý panelák vie, že Matúško je v postieľke a maminka za PC.... tak sa majte dievčatá, keď zaspí tak sem na chvíľku zase skočím...
Dobré ránko dievčatá tak ja aj napriek mojmu tazkemu týdnu mam minusko sice len minus 0.1 ale to som si myslela ze bude plus hadam aj kilo 😀 vsetkym babam gratulujem ktorym sa podarilo minusko a tie co maju plusko nezufajte ideme dalej.ja som sa teraz riadne zatala a v pondelok musim nahlasit este menej.. 😀
ahojte babulky,
docitam vas neskor, nemozem prezit co sa mi stalo. Odsoboty sme boli u mojich rodicov a vsobotu som mala neskutocnu chut na sladke tak som zjedla horalku, ale opat mi to v STOB-e vyslo taksom bola ako tak spokojna, len ma trapilo ze som podlahla. A vcera, ranjaky desiata obed v pohode a po obede sa ta obvykla chut na sladke nedala premoct hlavne pre to ze v skrinke lezala polka horalky po synovi, tak "padla za vlast" a potom som ZOZRALA este aj tvarohovy tucny 90 gramovy kolacik mojej maminky 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠 . Na veceru som uz nemala v STOBE-e priestor, preto som sa rozhodla vecer postit a dnes mi na vahe svieti -1,9kg, 😅 😅 😅 😅 😅 😵 😵 😵 😵 😵 pricom v piatok to bolo len -700gr.
Moze mi niekto vysvetlit tolku lasku mojej vahy??? ja ju urcite neschovam 😀 😀 😀 😀
Ahojte,dlho som tu neprispievala. Už som si myslela, že toto kolo s vami vynechám. Vyzeralo to totiž, že budeme mať druhé bábo. Boleli ma prsia, teplota bola vyše týždňa nad 37°C a pobolievalo ma bruško. No teraz mi teplota začala klesať a keď som sa dnes merala, tak mi prsia narástli o 2 cm 😒 (to preto asi tá bolesť) No váha šla dole o 300g, uvidíme. Bola by som rada, keby sme mali bábo, no aj pri prvom sme sa snažili viac ako 2 roky
docitala som Vas a gratuluje vsetkym ktore schudli, neschudli alebo par gramov maju navyse, stale bojujeme koceny 😵 😵 😵 😵 drzte sa
@nanika vidim, ze sme maly podobny vikend 😀 😀 😀 😀 😀 a aj vahu mame podobne laskavu 😅 😅 😅
@tutulka12 hmmm mat 69,8 bola by som stastna ako blcha, dufam ze tuto hranicu na konci leta pokorim 😅 😅 😅 😅
@sanym si perfektna 🙂
@katkazabor jeeeej, ty mas minus, no vidis, ze to nie je take zle 🙂
@sevzuz tak to si ju potom musis hyckat 🙂 Gratulujem, tusim si dnesna TOP 🙂
@tutulka12 gratulujem ti k pokoreniu sedmičky, ja som takto čakala kedy sa zbavím osmičky a moja vytúžená je šestka na začiatku, takže sa snažme , nech si splníme sny. Inak aj ja mám vždy keď hlásime miery mrchu a tak je vždy niečo naviac vtedy nahlásené. Ale nevadí, hlavne že to pomaly z nás ide dole.
@nanika hmm tak to ano neviem ci vobec vazi dobre ale vzdy tampostavim Lukaska a nakalibrujem ju lebo on ma cca 11,9kg a podla toho vidim ci vazi dobre 😉
moze to byt preto ze som nevecerala??? 😝
@katkazabor ja sa len bojim ze je to preto ze som nevecerala a zajtra rano uz budem mat plusko a to potom do buduceho tyzdna bude ina makacka 😒 😒 😒

@macekovam ja mám na páse - 4cm 😲 😲 😕 nechápem, merala som sa včera a pre istotu aj dnes, či som niečo zle neodmerala...no ale tak to mi len spľaslo brucho po menštruácii 😀 😀 ja mám smolu, že vždy keď sa meriame do tabuľky mám akurát ms, tak mám vždy na páse o pár cm viac 😀