Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
to je zle alebo dobre kedmi odisla voda, ked ja chcem aby odisiel tuk 😵 😵 😵
ahojte baby ja som tento tyzden pohorela...piekla som tortu,a tak to aj dopadlo,vaha rovnaka aspon ze nesla hore,tento tyzden makam aby islo vsetko doleee 😠
@katulkaaaaaa cast bude aj voda, neboj, tento tyzden to dozenies a bude krasne minus 🙂
@nanika no teda "chvalabozku", dakujem za vysvetlenie, si strasne zlata
inak dnes je to presne mesiac odkedy som zacala chudnut a drzim sa a cvicim a mam pocit ,ze ma to vobc neobmedzuje.
Baby ani si neviete predstavit aka som za VAS kazdy den vdacna lebo vacsina problemov ktore sa riesia sa tu tyka vsetkych ci uz mame 100, 90, 80, 70, 60 alebo 50 kil vsetky mame rovnake problemy chute akurat ze v inych velkostiach 😅 😅 😅 😅
Mne sa za ten mesiac uplne otocilo "sebavedomie" a aj myslenie. Drzim nam vsetkym palce. 😵 😵 😵
baby neda mi nenapisat...ste supeeeeeeeeeeeeeeeeeer 😀 😀 😀 😀 😀 a tie vysledky co tu citam no teeeeeeeeeeeeeda....a gratulujem aj tym co dali dole aj 100 g...aj to je vysledok...a cesta k cielu...este raz gratulujemmmmm a dufam ze sa k vam buduci tyzden pridammmmmmmmmm 🙂 😉 ale aj tak som vasa...ze 😅 😅 😅 aj ked s pluskom 😅
ahojte zienky, mne sa podarilo dat dole 300 g zatial bez cvicenia 😕
sa vam pekne dari, dufam, ze aj ja vydrzim az do ciela
Ahojte,mne sa tentoraz podarilo pribrat 0,4 kg ☹ Vcera vecer som dostala menzes-asi som mala aj PMS - mala som zrave dni ☹
ahojte, tak co to citam, krasne ciselka tu hadzete, ze @sevzuz 1,9 kog za tyzden 😨 😨 😨 super.
@nanika tebe to tiez ide, obdivujem tvoje sebazaprenie
tak ja som sa dnes odvazila a samozrejme, ze sa ma tie kila nepustili 😢 Akurat som sa cesala, ked vosiel MM a vravi, si myslis, ze ked sa uceses tak budes mat menej kil 😀 😀 😀 tak sme sa rehotali a ja len zo srandy, ze sa odvazim a ciselko bolo mensie. Potom som behala ako blazon s vahou po celej kupelni, aby som vam nenahlasila blud...ale nakoniec vsade vyslo minusko, aj ked som vahu postavila na obvykle miesto medzi 3 a 4 kachlickou 😉
takze hlasim - 300gr.
Ahojky aj ja hlasim ubytok 1,2 kg 😵
Baby, dakujem, za ten obdiv, nebyt vas, uz niekde slapem sladkosti, ale ked si na vas pomyslim, ako do vas rypem a snazim sa vas drzat pri chudnuti, bola by hanba sa na to vykaslat 🙂 A vidite, ked ratam a idem pekne na 7000 kj, mam dobre vysledky 🙂
Ja neviem, pozeram navod na tu gratinovanu rybu, file s tym posypom a navod v cr veli dat do na spodok rury a v sr do prostriedku. Cesi maju ine rury?!
ahojte babulky...ja len na skok som prisla...mame ovcie kiahne...takze 4 noci sme pomaly nespali...a konecne som sem mohla prist a precitat si co je nove 🙂 @lusia_99 @sevzuz @tutulka12 @jojina11 @nanika pekne pomalicky , ale isto chudnete 😉
a aj ostatne babulky, len vas je tu tolko, ze nestihanm evidovat 😝
takze ja hlasim ubytok na vahe ( sama som tomu nechcela verit ) ale za tyzden som dala dolu 2,3kg...Snazim sa riadit vasimi radami a pomaha 😀 pijem minimalne 3 litre denne a papam 5x denne...ale hlavne jem polovicne davky ako predtym...nastasie sladke nelubim, takze to mam o to lahsie...dufam, ze do 1.7. budem na tej vahe aku som si zadala ako ciel.... 🙂
BEZ VAS BY SOM TO NEZVLADLA...patri vam dievcata velke DAKUJEM 😀 😀 😀
Hello babule, tak sa poctivo hlasim a od dnes s vami štartujem. Moja váha momentalne 82kg a CIELOVÁ do leta 65kg. Tak mi drzte palce nech spod tych tukových vankúšikov oslobodím tú "úžasnú sexi charizmatickú Líviu" 😅 a nech sa jej približujem každým dnom viac a viac. Mojou motiváciou je moja váha a postava z pred 4 rokov. ked sa tu už tak pekne fotite tak idem kuk nejaku foto s mojou povodnou postavou a pridam. neskor pofotim aj aktualnu 😖 a tu tiež pridam. Teraz som u maminy tak nemozem.
@nanika ratam aj s tym, ze to je hlavne voda...ale snazila som sa 2 mesiace dat dolu aspon kilo...a teraz ma to velmi motivovalo k tomu, ze vsetko sa da len treba trpezlivost...ked budem aspon s polovice uspesna ako ty a ostatne kocky, ktore dali dolu 10 kil...tak budem rada 😀
@katy30 ja viem, ze malicka to bude mat za sebou, ale ma vyhadzanu aj pusinku z vnutra, takze mi nechce papat...a chudne ona s spolu so mnou ☹ ja to zvladam horsie nez ona... 😀
ahojte žienky. všetkým ubudnutým kilečkám tlieskam a konečne možem aj ja nahlásit úbytok 🙂 mám 1 kilečko dole, konečne, tak snád sa to už rozbehne. cez víkend sme boli u svokrovcov, takže som nebola 100%, ale ani som sa neprejedala. Bola aj nejaká sladkost, ale s mierou a váha ma aj napriek tomu dnes potešila.
@lilithka26 máme rovnakú váhu a tiež by som rada do leta mala 65kg. dáme to???
Ahojte.
Skôr som nestíhala prísť, už som bola s Miou na jednej prechádzke, len si vypijem kávu, dočítam vás a ideme na ďalšiu. Neviem sa nabažiť toho slniečka a tepla 😵
Hlásim -1kg, takže na moje obrovské prekvapenie nie som plusová, aj napriek mrche a PMS 😕
A na konci týždňa si idem kúpiť korčule a chrániče. Ale neviem sa korčuľovať, je to ťažké? 😀 Myslíte, že sa to ešte dá naučiť?
Ja som si dala cieľ, ale až do začiatku septembra, chcela by som mať 57 😵
Všetkým gratulujem! 🙂

@sevzuz no, moze to byt a zrejme aj cast vody ti odisla, ale ratala by som naozaj s tym, ze buduci pondelok bude ta cifra nizsia 🙂