icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

zuza80
4. apr 2011

@nanika dakujem 😉
@mia258 gratulujem k ubudnutému kilečku. Určite sa dá naučit korčulovat a je to skvelá vec. Takže vydržat a skúšat. Držím palce, aby to šlo čím skor.

debbie
4. apr 2011

Ahojte tak aj napriek mrche hlaaaasim -0,6 hihi som happy ,
Gratulujem všetkým a verím že dalšie týždne budu lepšie a lepšie, počkam kým mala vstane a idem behať 😀

nanika
4. apr 2011

@debbie zlatino, si supiiiiiiis 🙂 Ja mam dnes slender, aspon budem pokusny kralik, ci to je na nieco dobre 🙂
@mia258 ideeeees, babo, tesim sa spolu s tebou 🙂

nanika
4. apr 2011

Baby, ja len pripominam, ze dnes budu tabulky az vecer, ci mozno dokonca az zajtra, aby ste sa nedivili, Katka dnes nebude stihat, tak ju neukrkajte 🙂

monika.c
4. apr 2011

ahojte dievcata 🙂 tak najprv chcem poblahozelat vsetkym k ubytkom 😉 baby ste super 🙂 tato stranka fakt nema chybu,uz nahovaram sestru,nech sa tiez prida,hadam ju spracujem na buduci tyzden ked budem na sk 😅
ja hlasim ubytok 500 g,nic prevratne,ale mne staci 😵 aspon ze tam nie je plusko.pomaly sa priblizujem k 6 a to je co povedat,pred 2 mesiacmi to bola na mile vzdialena cifra 😝
@zuza80
@lilithka26 aj ja mam ciel do leta 65 kg,tak dufam,ze sa nam to podari a budu z nas riadne kocice 😀 ja by som chcela do jesene mat 5 na zaciatku,aj ked to bude len 59 a nieco budem stastna ako nikto 😵

mia258
4. apr 2011

@nanika @zuza80 ďakujem baby 😵 No snáď sa to naučím rýchlo, len dúfam že sa pri tom ne(pri)zabijem 😀

nanika
4. apr 2011

@monika.c Moni, super, si uzasna 🙂 Veru, treba zbierat novych clenov, tych nie je nikdy dost, je tu pravidelny odliv :(

adky
4. apr 2011

@nanika 😖 viem co to,nesla som na 100%,ani na 90% ale aasi len na 60% ☹

yennn
4. apr 2011

@nanika @macekovam - baby a co ten flickr? To uz nepouzivame?

nanika
4. apr 2011

@yennn preco sa pytas mna, ved som tam minuly tyzden nahadzovala, ci nie? 😅 😝

nanika
4. apr 2011

Psssst, ja tymi fotkami aj sem do verejnej lovim nove dusicky 🙂

yennn
4. apr 2011

Ahojte babulky, ja uz mam nahodene vsetky udaje - uz mi chyba iba @ivca17 a @macekovam
ale ako site viete, @katkav je dnes prec, takze moze svoje udaje nahodit az vecer, a ktovie kedy pride takze mozno uverejnime bud neskoro vecer (podla toho ci sa nam podari este vecer zosuladit sa nejako) alebo az zajtra. Vynimka potvrdzuje pravidlo 😉

yennn
4. apr 2011

@nanika prepac ja som reagovala na prispevky na strane 616 - tam ma to hodilo, neviem preco 😀 😀 😀 a tam som si precitala ze nahadzujete do sukromky, tak len som chcela pripomenut ze je aj flickr - tak ak sa to netykalo teba, ospravedlnujem sa 😎

yennn
4. apr 2011

@nanika tak uz som to vymyslela - tretiu cast tabulky bude robit nanika - lovec duší 😀 😀 😀

nanika
4. apr 2011

@yennn som predsa narodena na medarda, sviatok vodnikov ha ha ha Hrnicky hrrrrrr
Akoze to je vytka, ze nas je uz taaaaaaaak moc?! 😀 😝

nanika
4. apr 2011

@adky ja sa o teba nebojim 🙂 viem, aka sila sa v tebe skryva, takze verim, ze bude aj o dost lepsie 🙂

nanika
4. apr 2011

@yennn nemas sa mi preco ospravedlnovat, len som sa zrazu zlakla, ze hups, nedavala som tam? hm

lilithka26
autor
4. apr 2011

@zuza80 fakt? a aku mas vysku? jasne ze to dame, len nemozeme polavit. Ved uz sa mam plne zuby. Ked si predstavim ze keby som uz zacal pred tym mohla som vyzerat inak. U mna je zaklad neprejedat sa jest 5x denne, nejest sladkosti a nepapat vecer ked mala spinka, vtedy ma to najviac tiahne. Ako na to ides ty? aj počítaš kalorie?

lilithka26
autor
4. apr 2011

@monika.ctak to ano, aj
@zuza80 ma ciel 65 do leta, tak sa musime navzajom tahat. a teda 59 je super. Sice to nie je na top modelku ale ja ked si pozeram svoje foto ked som mala 60 kg tak som tam vyzerala dost dobre. Keby som mala teraz taku vahu citila by som sa vynikajuco, hned by mi bolo "lahšie" a to doslovne 😉

yennn
4. apr 2011

babulky mam novinku.... chodim teraz dost so sebou po doktoroch, lebo mi nevedia zistit pricinu jedneho problemu... ale to nie preto to pisem, ale uz dvaja doktori mi povedali pri zmienke o liekoch, ze treba vela pit, a ked som povedala ze pijem poctivo 3 litre denne, tak obaja nezavisle od seba ze "joj ale tolko zase az netreba" 😒

yennn
4. apr 2011

@nanika no je nas dost, nie? A kedze verbujes novacikov..... 😎 😝 😀

nanika
4. apr 2011

Ja len tak nenapadne cha cha

mirmaj
4. apr 2011

gratulujem všetkým ku krásnym úbytkom, ste úžasné 😉
@yennn a nepovedali aj že koľko teda by si mala piť? aby to malo byť optimálne? 😲 ja som niekde čítala myslím že ideal je tak 0,4l na 10kg váhy, takže ja by som mala vypiť podľa toho cez 3 litre určite

zuza80
4. apr 2011

@lilithka26 výšku mám 165cm. a ty? ja som pred rokom mala o 10 kg menej a keby som bola začala na váha 72 kg a musela som sa zas vyžrat na 85(to bolo na začiatku tohto roka), aby som začala so sebou niečo robit. ide mi to pomaličky, ale verím, že pekným počasím príde aj viac pohybu a dáme to dole. Kalorie som počítala, teraz už nie, už tak približne viem kolko čoho možem. Tiež jedavam viac krát za den a 4-5 krát do týždna cvičím.Ale tie sladkosti!!! Už ich teda nejedavam každy den, ale dám si občas, ale v menšom množstve a hlavne ráno.
@monika.c tiež gratulujem k úbytku a do jesene dáš tú 5 určite. poziitívne myslenie je polovička úspechu 😉

yennn
4. apr 2011

@mirmaj nepovedali, ja to beriem s rezervou, lebo vsade sa pise 2-3 litre denne. No a ja viem aky zasadny vyznam ma voda pre chudnutie, takze to neriesim. A tiez - nemala som potrebu im to vysvetlovat ze chudnem, skratka pomyslela som si svoje a hotovo. Ale prekvapilo ma to, cakala som ovacie a nakoniec to bolo take ze hm...

katkav
4. apr 2011

@yennn ahojte kocky, uz som tu, poctivo nahadzujem, za chvilku ti to poslem Janka 😉 docitam vas jedneho dna 😉 dufam.

yennn
4. apr 2011

@katkav super, uz netrpezlivo cakam 😉 Ako bolo?

ivca17
4. apr 2011

@yennn prepac, dnes to nestiham, vlastne mam posledne tyzdne take hektickejsie, stale sa drzim na 73kg nejde mi to dole, nechapem,ale snazim sa a cvicim a snazim sa papat normalne a zdravo, snad do leta topojde dole, uz vidim, ze moj ciel decmbrovy nestiham ani do marca, ale tak co uz somnou :(
pekny dnik vsetym, ja musim ist pisat(bakinu odovzdavam tento piatok a nemam hotovo..) drzte sa.

katkav
4. apr 2011

@yennn Janka, poslala som ti to 😉 hruza, ta tabulka je nejaka prilis velka, dufam, ze sa nebudes trapit s pdf 😒
vsak to potom prerobim nejak lepsie. U svokrovcov bolo fajn, trosku nervozita a dieta asi taka, ze rezne a slovan kocky...ale aj som rylovala a pomahala trosku, tak snad mi vaha zajtra nevynada 😉 vazila som sa, ked sme prisli a nebolo to take hrozne, tak buduci tyzden bude zase minusko, vsak som sikulka 😉 nejaka navsteva ma hadam nepostavi na pociatocnu ciaru, no nie? 😉 pekny vecer, 3 noci som nespala, zaspim s malym asi. Napis mi pripadne, ak by bol problem s tabulkou, ja to zajtra nejak prerobim.

debbie
4. apr 2011

Ahojte baby som tu idem dočitať trošku 😅