icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

akika722
5. apr 2011

@idris ahoooj..no na teba som už dlho nenatrafila nikde 😀
sle moja..ty si taka že na vonok nedaš vedieť že ťa niečo trpay...stale sa smeješ a maš dobru naladu..a to ja neviem 🙄
a ešte k tomu take "super" počasie ake mame dnes 🙄
ale knihu jasnééééééééééé chcéééééééééééééééém 😅 pošli ju holubom 😅

akika722
5. apr 2011

@nanika moj mm sa zmenil odkedy su deti..a dosť..jeden deň super,aj my pomože ak potrebujem,aj Paťka nosi rano do školky,čo mame dalej od nas..ale....niečo mu nesedi a už utoči... ☹
aj jeho rodičia si to všimli že je ako truba..najprv to bol stres že ma pracu kt.nechce-...zmenil ju,potom to bol stres že ma 2izbak...už mame väčši byt..a teraz?boh vie ☹

idris
5. apr 2011

@akika722 mám všade obmedzený prístup 😀 😀 😀 a knihu ti môžem dať túto nedeľu , o počasí nehovor preto som sa nevyspala myslela som že nám sfúkne náš domček vrrrrr 😅 😅 a dnes len doma zavreté no hrôza ....

tak šelmu mám hore lúčim sa a hlavu hore však robíme to pre seba a nie pre iných 😵

akika722
5. apr 2011

@idris ved zajdi 😉 😉 😉 vieš kde 😵

sevzuz
5. apr 2011

dobre ranko🙂
@akika722 kukam na tvoju fotku v profile a hovorim si, co sa tej babe nepaci ved vyzera super!? hmmm to aj pekne baby maju teketo stavy? Ked pojdes von poriadne sa poobzeraj okolo seba 🙂 Si vysoka a pri tvojej vyske tie kila ani nemozu byt poriadne vidiet a hlavne vaha ti nestupa drzi sa tak sa drz aj ty. Daj si par dni oddych, ak sa da,, a nakopnes sa. Drzim palce 😵

@nanika hmmmm tak toto ja doma uz nemam aj ked niekdy to skusal a tiez som sa citila ako ty ze kvoli blbemu cviceniu je doma dusno ci mi to stoji zato, ALE preco nie? si cely den doma s dvoma detmi, pulirujes domacnost varis, peries a snazis sa zdravo zit a NIEKTO ti to chce prekazit, len kvoli svojej pohodlnosti??????!!!!!!
Ty nie si pohodlna a mohla by si byt. VYDRZ nevzdavaj sa pekne sa objednaj aj na dalsie hodiny. Na treti svrtykrat si zvykne 😅 😅 😅 😅
Jaaaaaaj CHLAPI 😠 😠 😠 😠 😠
ALe "bozechran" ohrozit ich konicky alebo pohodlnost 😠 😠 😠 😠

Mimochodom vcera som sa drzala a vecer som bola na aerobicku a dnes rano mam PLUS 0,5kg.
JA som to vedela, mozemi to niekto vysvetlit??? 😠 😠 😠 😠 😠

sevzuz
5. apr 2011

@nanika tak som sa rozohnila 😀 😀 😀 😀

nanika
5. apr 2011

@sevzuz si zlatino a plny suhlas. Ked ja sa cely tyzden nervacim s malymi, je to ok, ale ked zrazu dve hodky su deti na mm, spanombohomrodino 🙂 Mozno je to len fakt vec zvyku 🙂

jojina11
5. apr 2011

@nanika,@tutulka12, @betty21, @elen58, @hella23 babule ďakujem za podporu, včera som sa sem už nedostala,
dnes som pozerala tabuľky a grafy, páni niektoré ste tu schudli od januára aj vyše 10 kg, no klobúk dolu, to je vôľa, super, nikdy som si to tak nevšímala , ale dnes..... no proste nemám slov, máte môj obdiv

idem dočítať, lebo už som veľmi zvedavá 🙂

akika722
5. apr 2011

@sevzuz moja..to je len foto..opyataj sa idris,pozna ma osobne,povie ti že mam pravdu 😒

sevzuz
5. apr 2011

@nanika ja som maleho mm par raz dala na starosti na cely den a zbadal 😀 😀

@akika722 joooj moja ale tymto myslenim si nepomozes 😠 😠 😠 😠 SAKRA HLAVU HORE, si predsa nejaka baba a nie padavka dor..i 😠 😠 😠 😠 Si ovela silnejsia osobnost ako si pripustas ved si sa dala na boj tak to nevzdavaj par minut pred cielom. tehotenstvo si dotiahla do uspesneho konca a nezvladnes byt na seba pysna!!!!! NES..kaj MA!!!

akika722
5. apr 2011

@sevzuz dík kočky,ste užasnééé..do zrkaldla nečumim,dnes ani neviem ako vyzeram 😅
idem variť mm obed pustim hudbu,vypnem hlavu 😅 snad to bude ok 😉

DAKUJEEEM

debbie
5. apr 2011

@akika722 Ahoj mojka tak ako ti je ? Kašli na chlapa , ja mam doma rovnakého vola ako ty a @nanika , niekedy je ako medík ...a povačšine zistím že preto lebo chce ex ... 😠 a ak niečo nestíham nie aby pomohol.... otoči všetko proti mne aká som ja nanič a nič neviem a mala reve a ma obdobie vzdoru lebo ja som ju rozmaznala, a ja môžem aj za to že ho bolia kríže.... 😲 😲 😲 a to ma ranajky, obed aj večeru na tanier pod nos položenú, čo je umyť riad netuší len ked je zle a už vrieskam v záchvate hnevu a vypadnem s malou ,zahadne sa mu podarí a umyje pár vecí čo su v dreze a to počuvam mesiac 😀 ako mi pomohol. On rád používa argument že aj on by si dokazal navariť aj oprať ,no len 11rokov čakam kedy ma o tom presvedčím na vlastné oči 😀 😀 😀
Tak hlavu hore baby nestoja za nervy a vrásky navyše 😎 😎 😎 ,niekedy treba tresnuť s dverami a vypadnuť a nechať ich nech sa staraju naozaj ,dirigovať vie každy .
@akika722 istoti pomôže den pre seba , skus mm povedať že potrebuješ volno na den , skrátka nemyslieť na deti na práčku na zemiaky čo ti chýbaju k obedu a pod. aj ked viem detičky aj rodinku lubiš ako všetky mamičky tu , no treba aj den len a len pre seba , zavolaj segru alebo kamošku a šup na masaž alebo ak maš kde zaplavať si , alebo kozmetika alebo len tak kavička so šlahačkou na slniečku s kamoškou vylož nohy a nič nerob len relaxuj

vejula
5. apr 2011

ahojte kočky... Tak ja vam všetkym gratulujem za vaše ubytky...
Idem sa s vami rozlučiť.... Ale len z tabulky tu vas budem slôedovať i nadalej a občas aj prispejem... Všetkym vam chcem podakovať za podporu.... A držim vam všetkym palce. Yennn som už podakovala a poprosila aby ma už do tabulky nedavala kedže si už viac menej držim vahu aka mi vyhovuje, zapnem všetky gate spred tehu a to som vlastne chcela dosiahnuť, tak už nmevidim zmysel aby si babulky čo robia tabulku robili problemi aj somnou... Ale kebyže nahodou budem citiť že to ide hore tak sa pridam ak mi dovolite. Ale dufam že ten pripad nenastane.
Všetkym vam želam aby ste dosiahli taku vahu aku ste si na začiatku stanovili....
:-*

debbie
5. apr 2011

@vejula dakujeme , a gratulujem som rada že je už niekto von z tabulky nie preto,že sklamal sam seba a vzdal to ,ale ako ty ,že si dosiahla svoj cieľ 😀 😀 😀 ..budem rada ak sem tam prídeš pokecať 😀

elina313
5. apr 2011

@vejula jééééééj to je krásne čo si napísala, dúfam, že sa takto postupne rozlúčime všetci a potom spravíme tému chudé krásavice :D

jojina11
5. apr 2011

@vejula gratulujem, si super, dokázala si to a tým si ukázala aj nám všetkým, že nič nie je nemožné ,ked sa chce, 🙂
@akika722 hlavu hore, všetko sa na dobré obráti, si mladá a krásna baba, máš krásne dve deti a všetci ti môžu byť ukradnutí, vrátane tvojho drahého, ktorý asi ani netuší , aký poklad doma má/ ale to asi ani jeden chlap 😀 /

elina313
5. apr 2011

@akika722 ahoj moja, máš depku ? nečítala som dozadu...vidíš ja som to na tie tri mesiace vzdala a vrátila sa, ale teraz mi je ľúto, že som to spravila, už som mohla mať 60 a do leta vytúžených 54-52 kg :( no nevadí, svet sa nezrútil a ja som pripravená, aby som svoju 30 v lete oslávila aspoň 58 kg :D :D :D a na Matúškove narodeniny aspoň 55 :D a to budem spokojná....
Predsa chcem byť krásna na foto 🙂 a manželova 40 v októbri, tak tam už budem úžasná kočka, najkrajšia na svete a na Tamarkine 10 narodeniny a naše 11 výročie sobáša v novembri budem mať svoju stálu váhu, doplnený šatník a manžel bude rozmýšlať, ako ma presvedčiť na tretie bábo :D :D :D haha

debbie
5. apr 2011

@elina313 ahoj krásne si to napísala ...držím palčeky.... 🙂

elina313
5. apr 2011

@debbie Ďakujem

vejula
5. apr 2011

@debbie
@elina313
@jojina11 dakujem kočkyyyy.určite vas budem nadalej sledovať ako vam to ide... a držim všetkym palce. Ved mnohe už ku svojmu cielu nemate daleko takže sa mi tak zda že to tu bude takto postupne uspešne ubvudať 😵

macekovam
5. apr 2011

ahojte babulky...vidim ze dnes rozoberate chlapov a ich muchy...aj ja som mala rovnakeho...stale som bola ja ta najhorsia...,tiez mi bolo vycitane ze mame stale bordel,ked sme niekde boli kazda ina mala lepsie napecene ako ja...ale co uz celkom som si zvykla az kym nepretiekol pohar moje trpezlivosti a nevysmarila som ho z domu....2 deti dom ami uplne stacia...nepotrebujem 3 no nie??? a bola som na 100% rozhodnuta ze sa nevratim k nemu....ani slza mi nevypadla z oka ked odchadzal...poviem vam pravdu nemala mi za cim... 😒 😒 😒 citila som velku ulavu a deti som zvladala lahsie ako ked bol doma aj on.....on chodil,prosil,plakal,sluboval ale somnou ako takou to nejako ani nehlo...a najviac ho asi stvalo ze ma nevidi plakat pre neho...povedala som mu do oci vseeeetko co som mala na jazyku....tak chladne a vychutnavala som si ako vidi ze som o.k....aby si nahodou nemyslel ze j nenahraditelny...ano je otec mojich deti a to do srti bude....ale nikde nie je napisane ze musi byt mojim muzom do konca zivota...ale podstata je taka ...ze som mu dala poslednu sancu...naozaj poslednu taku po ktorej uz prichadza len mutny koniec ktory vsak moze yt pre obe strany vyslobodenim...a nelutujem...veci ktore mi predym hovoril nehovori,s detmi sa pohra,ochotne ich strazi ked ja cvicim,uz aj uprace,nakupuje,sadi v zahrade zeleninu...a snazi sa byt premna lepsim manzelom....naozaj sa snazi a ja sa mu ani podakovat neviem...mam pocit ze slovko dakujem je tu aj malo lebo mam pocit ze dava viac ako ja...jednoducho teraz som ja ta horsia a musim so sebou nieco spravit...pretoze aj ja chcem aby bol stastny... 🙂

strasska
5. apr 2011

@macekovam krasne..som rada, ze to tak dobre dopadlo...poslednu dobu pocuvam o samych rozchodoch, takze potesilo 🙂

debbie
5. apr 2011

@macekovam No zlatko nečakala som takú úprimnosť, no a verím a viem si predstaviť aké to bolo ťažké pre teba , a teraz to aj isto inak vidíš s odstupom času, no si šikulka a verím, že niesi horšia a isto je tvoj muž najšťastnejší ked vas ma pri sebe. Vieš každy mame dni dobré aj tie menej vydarené. O tom je život ako taký a aj manželstvo...v dobrom aj v zlom....ale len po istu mieru...Nie každy si dokaže priznať vinu a zamyslieť sa nad svojimi chybami, ja som rada že to vieme obaja s mm . Vždy sme si vedeli otvorene povedať čo nam vadí, vieme si povedať prepáč ak je dôvod, to že nerobí čo chcem som vedela už pred svadbou a priznám sa nie denne mi to vadí ,skrátka su dni kedy sa musím posťažovať ...niekedy som unavená a treba povedať dosť , a povedzme si ak su to len také bežné hašterenice,je to ok .... ani by ma to v živote nebavilo bez nich.... 😅

macekovam
5. apr 2011

@debbie ahoj moja...bezne hasterenice su bezne hasterenice...s tymi dokazem zit uplne v pohode...prepac sme si tiez vedeli povedat...to nemozem tvrdit...ale vies nie vsetko sa vyriesi slovkom prepac...su hranice...ja som bola trpezliva 11 rokov a v ten 12 sa ozval mozog a zasiahol on...🙂 ale teraz som rada ze som zostala...ale poviem ti to co som spravila bolo spravne a cesta inakade neviedla....

macekovam
5. apr 2011

@strasska ahoj...ja neodsudzujem nikoho kto zo vztahu odide pokial vsetko skusil a nic nezabralo...

debbie
5. apr 2011

@macekovam to je super že tvoje rozhodnutie bolo to správne ,takže si dosiala to ,čo ti tých 11rokov chýbalo. 😉

strasska
5. apr 2011

@macekovam ja neosudzujem, len je mi niekedy smutno ☹

macekovam
5. apr 2011

@debbie citim ze ano.... 🙂 🙂 🙂 😎 ale snazim sa aj ja byt lepsou...pisala som o tom bicyklovani ktore tak neznasam...a uz mame za sebou prvy vyletik..🙂 tiez chudnut som zacala koli tomu aby sa zamna moj muz nemusel hanbit lebo moj nazor je ze zena ma reprezentovat muza...mozno hlupost ale fakt si to myslim...tiez som mlada a chcem a budem krasna 😀 😀 😀 sice mi nepovedal ze som tucna alebo tak ale jednoducho chcem aby ho to domov lakalo 😀 😀 😀(neviem ci to pochopis tak ako to myslim 😉 ) zacala som teda chudnut a bicyklovat🙂🙂🙂 a snazim sa nefrflat🙂 😉

macekovam
5. apr 2011

@strasska ja viem ze neodsudzujes 😉 ...verim ze spravnym rozhodnutim moze byt aj rozchod/rozvod...zalezi vsak od situacie a urcite su zeny ktore by aj odisli ale su tak zavisle od svojho muza ze radsej budu trpiet .... 😖

akika722
5. apr 2011

@debbie ahoj moja..ked ja už nedokažem oddychovať..keby som niekde šla,vyčital by mi to do konca života asi.a nechať s nim deti? 😨 čosíííííí...by mi volal kde som tak dlho..teraz som mu dorobila pirohy a možem isť na podlahy a šaty 🙄 potom už mam Paťka doma
@jojina11 on si nič nevaží
@elina313 nechcem to vzdať moja,len...nejak nezvadam ☹
@macekovam fuuuuuuu ...ty si odvažna žena...ja by som nato odvahu asi nemala 😒 akože nie je zly,aleeeee,..... 🙄 ☹