icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

sevzuz
5. apr 2011

@akika722 no nehovorim aka cica na novej foto tse tse tse 😅 😅 😅 😅 😅
a nemala si tu depku nahodou spojenu aj s tou mrchou, podla mna urcite 😉

akika722
5. apr 2011

@sevzuz že cica 😀 pozri aka si ty kočica 😝
2tyždne meškala,som vyduta ako ropucha,všetko ma bolíííí...može byť,aleeee..aj tak musim zmeniť postoj sama k sebe lebo scvoknem 😖

nanika
6. apr 2011

@akika722 co kocka, krasavica ;) Som taka rada, ze ti je uz lepsie 🙂 Blahozelam ku ms, u mna stale nist, rozmyslam, kedy asi pride, hm, to musim uplne dokojit, ci co?

nanika
6. apr 2011

@cicimon ahoj babika, ako sa mas? 🙂 Niekto rata, niekto nerata, ale inak sevzuz to napisala dobre. Niektore si to ratame cez stobklub.cz aby to vyslo aj v tom pomere zivin, ale nie je to podmienka na to, aby si chudla. Len to pomaha predchadzat narazovym chutiam a tlmi trocha aj chut na sladke.

nanika
6. apr 2011

Dobre ranko som zabudla. Fiha, je pol osmej a stale som tu prva? Nepredstavitelne 🙂

jojina11
6. apr 2011

@nanika ahoj aj ja som prišla práve teraz

macekovam
6. apr 2011

@nanika ahoj nanika...porad....zasa priberam...neviem ci je to atb alebo cim...aj som cvicila...v pondelok hodina,vcera brucho a bicykel a dnes ze plus...neviem...mam ubrat zo stravy?????

nanika
6. apr 2011

@macekovam vahu neries, kym si chora, choroba drzi vodu, ja to vzdy na sebe citim, ked som chora, cela som opuchnuta. Jedz ako doteraz a nesil cvicenie 🙂

nanika
6. apr 2011

dnes mam toho vela, ani neviem, ci tu vobec neskor budem...

katkav
6. apr 2011

@macekovam ahoj, mozno mas taky problem ako mala sevzuz, vela cvicila, svaly rastli 😀 a potom vaha stala, chcela stupat, lebo ked si od svojho denneho prijmu odratala cvicenie, tak ten prijem asi bol prilis nizky. Ved vrcholovi sportovci jedia viac, aby telo nemalo pocit, ze hladuje...takze mozno aj ty, ked odratas od svojho prijmu svoj vydaj, tak to je pod hranicou 5000 Kj a telo sa boji, aby nahodou nebolo zle. Ale je to pravdepodobne aj tou chorobou, teraz to neries, to sa upravi, ked dojes atb.

zuza80
6. apr 2011

ahojte
@akika722 možno si bola taká vystresovaná práve preto, že ti meškala ms. teraz ked už dorazila, ukludnila si sa a správne si napísala, že musíš zmenit postoj k sebe. Tiež mávam také dni, že mi je zo seba na grc, ale to musí tak nejako samo vyšumiet a potom je to už ok.
no ja idem dnes do školky pre verdikt, som teda zvedavá, či nám ho vezmú, lebo inak neviem neviem čo budem robit.
ako vás tak čítam, tak tí chlapi sú všetci na jedno kopyto, ako keby sme všetky žili s jedným a tým istým mužom 😀
krásny dník 😉

cicimon
6. apr 2011

@nanika ahoj, 🙂 dik, celkom fajn, po narodeninovej oslave... svokra doniesla tortu, klobasy a neviem co.... a ja chudnem tak kazdy druhy den 😀 😀

nanika
6. apr 2011

@zuza80 nam daju vediet z jednej do 18.4., z druhej netusim, tiez prosim vsetkych svatych, nech sa zlutuju a zoberu ho tam 🙂
@cicimon jeeeej, ake mate krasne vlasky 🙂 My sme stale taky neutralny vyzorovo, ani chlapcek, ani dievcatko 🙂 Vidis, taka dieta teda este nie je, ze chudnut kazdy druhy den loooooool

nanika
6. apr 2011

no, idem poobliekat chrobakov a smer banka, uz zasa budem mat nervy v cudu, mala bude dufam zla a urobia nam, co nam na ociach uvidia, aby sa nas zbavili, aspon dufam :(

akika722
6. apr 2011

@nanika ho,hooo...no až tak niéé 😀 ja som moja kojila a kramy som mala aj tak 😖 a teraz meškaju tak max tyždeň..to teraz meškali dllllho 😖 ale máááááááááááám 😀
@zuza80 u mna ta depka trva už dlho 😒 ale snažim sa zamestnať stale s niečim inym...držím palce 😵

cicimon
6. apr 2011

@nanika dik, ona ma vlasiska od narodenia, aj v porodnici ju chodili sestricky okukovat aka dlhovlasa blondina
no ja si jeden den poviem ze chudnem a aj zacnem a na dalsi to porusim niecim sladkym a pod... a cvicit tiez nie je velmi kedy

zuza80
6. apr 2011

školku máme, chvalabohu 🙂 strašné jak to letí, za dva mesiace idem do prace a to moje" mimino" v septembri do školky.
@nanika, tak snád sa aj ty za pár dní budeš z toho vytešovat, že máte školku.držím palce.

elina313
6. apr 2011

@akika722 inak to je aký paradox že ? na niektorých stránkach baby plačú, že dostali ms a ty sa ako tešíš 😀 😀 😀 😀 😀
no, ale však vieme prečo, ja si stále nahováram, že som pribrala, lebo nemám ms ( ešte kojíme ) a keď dostanem, tak to pôjde dolu 😉 😀

elina313
6. apr 2011

@zuza80 no ako som si to prečítala, je mi do plaču, že už do škôlky... moja dcérka, keď ju prijali a mala nastúpiť do škôlky, tak ja som asi týždeň pred každý večer plakala do vankúša...manžel zo mňa nechápal...ale keď som si zrátala, koľko s ňou budú učiteľky a koľko iba ja....tak som bola normálne v depresii ☹ ☹ ☹

akika722
6. apr 2011

@elina313 aj ja som sa z toho smiala ked som v blogoch videla vety že nechcu aby "mrcha" došla a ja som chcelaaaaa...tak tretie babo mi teraz nechyba 😒
tak som radaaaaaaaaaaaaaaaa

nanika
6. apr 2011

Cau baby, hlasim sa po kozmetike, hec 🙂 To vam je luxus, 8 rokov som take nieco nezazila, som si tam hovela 🙂 Najblizie idem az koncom maja, je velmi zaneprazdnena :( Takze cistenie pleti, vytrhane obocko, nafarbene mihalnicky, vytrhane fuzy pod nosom 🙂 Uplne iny clovek 🙂

nanika
6. apr 2011

@akika722 no pri prvom som hned dostala 2 tyzdne po sestonedeli a potom kazdy mesiac. Teraz som mala hned po sestonedeli, potom som sa rozkojila a odvtedy nist a uz kojim asi len na tretinu, som cakala, ze zacnu prikrmy a pride ms a nechodi, zaujimave 🙂 Tiez som ale inak zvedava, ked prestanem kojit, co to spravy s mojou vahou, ci pojde dole, ci hore, predsalen, hormony su hormony 🙂

elina313
6. apr 2011

@nanika 😀 😀 😀 a ja som ešte vôbec nebola, moja mama bola a tak sa jej všetko pozapalovalo, že až, bola červená ako rak...no tak ja som ešte nenabrala odvahu 😉

akika722
6. apr 2011

@nanika jééééj.aj jaaa chceeeeem.ííísť 😅
mne vaha šla hore počas kojenia..ked som prestala kojiť zastavila sa... 😒

akika722
6. apr 2011

@elina313 aj ja sa bojim v akom stale odtial odídem 😅 čo ak okoloiduci skolabuju ked ma uvidia bez make-upu? 😅
radšej masaž 😅

nanika
6. apr 2011

@akika722 ja som pocas kojenia spazravela, ale uz to mam pod kontrolou, dufam 🙂 Ale niektore baby sa mozu rozkrajat, ked koja a potom dokoja a idu kg dole same, sranda to je celkom 🙂 Samozrejme nie je to moj pripad 🙂

nanika
6. apr 2011

@akika722 ja som bola len vo vedlajsom vchode a som velmi spokojna, za vsetko som platila 25 eur a bola som tam vyse hodiny, nelutujem, skor lutujem, ze som si nevydupala navstevu uz skor 🙂

akika722
6. apr 2011

@nanika ani moj,neboj 😒 žiadne že kg dole 😒

akika722
6. apr 2011

@nanika tak chod častejšie

nanika
6. apr 2011

@akika722 idem az 30.5. do kelu, asi je nejaka moc dobra, ked ma az potial obsadene :(