icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

yennn
6. apr 2011

@mia258 odkial je?

debbie
6. apr 2011

@mia258 ahoj no super mm , chválim no asi by som nebola pokojná keby som ho mala každý piatok pýšťať von a bol by francúúúúúúúúúúúúz 😀 😀 😀 😀

yennn
6. apr 2011

@mia258 Francúzsko, uz to vidim 🙂 To mozno aj vysvetluje, preco nema problem ti pomoct doma. Slovenski muzi su ini... tu je ten patriarchat este stale velmi viditelny 😒

mia258
6. apr 2011

@debbie a keby bol slovák, tak by si ho púšťala? 😀 😀 😀 Mne to nevadí, aspoň na jeden deň vypne od práce, povinností a stresu. A keď to náhodou preženie, tak potom je ešte lepší a usilovnejší 😀
@yennn áno, francúz 🙂 Je síce pravda, že je tu možno trošku iná mentalita a zvyky, ale určite to závisí aj od konkrétneho "jedinca" 😅

debbie
6. apr 2011

@mia258 myslené to bolo na odlahčenie tej celej témy o chlapoch... sorry ak som ťa urazila .... 😒

mia258
6. apr 2011

@debbie niee, neblázni. Prečo by si ma mala uraziť? 😕 Ja to beriem s humorom tiež 😉

katkav
6. apr 2011

ja mam doma tiez poklad, nemozem sa stazovat, mozno len na to, ze by stale rad "vrtal" 😀 😀 😀 a ja som velakrat unavena z celeho dna 😉 tiez mi nakupi, povysava, vie umyt okna, dlazky, kupelku, riad..maleho sice nerad strazi, lebo nema tolko trpezlivosti, ale aj to vie zvladnut 😉

debbie
6. apr 2011

@macekovam ahoj zlatko , tak čoto som zisťovala o tých pásoch. A zla správa pre teba , nerataj si viac...nerataj si podla toho čo som ti písala ja, vôbec sa neda porovnávať mech.p. s elekt.pasom. Ide o intenzitu ktorou dané km či minuty vykonávaš.... mech . určuješ ty a ak napr. po 15min.telo tolko nevladze bez tvojho vedomia spomalíš ,upustíš od tempa kdežto pri elektr. pase ti to určuje pás bez ohladu či vladzeš či nie ideš stále rovnakým tempom .... čiže ak chceš dať test nakresli si čiarku na pás na kraj a rataj si otoče a pri konci si zapíš čas a hodnoty . na druhý den si zade rataj otoče pasu pod nohami ale za ten istý čas si skus zamakať viac a viac otočiť pas.... a uvidíš čo ti napíše kolko si dala cal. za ten istý čas pri vyššom tempe.. chápeš? dufam že hej
Ja som včera dala 40min. -600cal a vaha plus 200g je oničom sa vážiť denne 😲

katkav
6. apr 2011

@yennn sikulka 😀 😀 😀 uz som si myslela, ze to mate dokoncene.

debbie
6. apr 2011

@katkav ahooj už si zafarbená , ak bude zajtra aj veterno , rozpusti vlasy a ukaž novu farbu hihihi 😀 😀

hella23
6. apr 2011

@akika722 malicka ma 15 mesiacov, ale setrime si na vlastne byvanie 🙂 takze dalsie deturence si z financneho hladiska nemozme dovolit ...

akika722
6. apr 2011

@katkav 😲 😲 😲 a to si ho kde našla???moj to robil...pokial neboli deti 😒
@hella23 ved mate čas 😉

debbie
6. apr 2011

@akika722 ahoj zlatko ako ti je už maš samú seba aspom trošku rada ? Krááááááásna fotečka , ty si riadna kočka .. a čo ty kde maš depky mať tvoju tvaričku , kašlem na kilá 😀 😀

akika722
6. apr 2011

@debbie nemam ☹ ja nechapem čo na tej foto vidite ☹

baby upozornujem..pozor..kopiruje foto 😠 čitajte... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/slnieckoo555...

akika722
6. apr 2011

@debbie ale moja..vidiš v tabulke kolko kg mam???mala som 62-64kg..a miery 86-64-92! 😔 a teraz????????? 😢

debbie
6. apr 2011

@akika722 kolko maš???
Ja som mavala 55kg a po pôrode 96kg si na tom horšie bola ako ja??? 😒

akika722
6. apr 2011

ok 😀 je bloknuta 😀 ale baby,davajte pozor na svoje foto..nikdy neviete v ktorej chorej hlave prepne a najdete svoje deti u "novej mamičky" 🙄

akika722
6. apr 2011

@debbie to si tu može prečitať každy a ja na to čislo nemam odvahu..kuk do tabulky 😅 😅 😅

debbie
6. apr 2011

@akika722 a čo ked si to tu niekto prečíta zmení sa s tvojou vahou niečo , schudneš priberieš , ved si a vyzeraš na toľko koľko maš....tak nechápem prečo si to nu niekto prečíta a zmení ti život....

akika722
6. apr 2011

@debbie ja viem moja ☹ ale ja a moje komplexy ☹
aby som nebola že klamem 😀 idris ma pozna osobne už roky 😀 fakt toklo mam 😅

debbie
6. apr 2011

@akika722 ved ja netvrdím a nikdy som nepísala že klameš ☹ len som tým príspevkom chcela dať najavo nesuhlas s tým ,že niekto sa tu hambí napísať či zverejniť kila... alebo nebodaj nezverejní iné... sme tu ako už dosť dlho aby sme sa tu ako tak poznali a noví,prípadne provokatérky , no kašleme na nich nie???.Nikto sa tu nechce z nikoho smiať a nedajbože porovnávať. Je dôležité si svoje kila v prvom rade priznať a brať to tak ako to je ... ak mame nadvahu alebo obezitu treba si to priznať a vedieť prečo to robíme , že denne si strážime jedalniček a denne pozerame kolko a kedy a čo sme spapali. A ako píšeš ty a tvoje komplexy to bude asi to správne orechové čo ťa nakopne, dokelu ženská , si krásna mladá baba tak aké komplexy , ved si zdravá , maš kráááásne zdravé detičky a muža tak aké komplexy, ak si nespokojná s vahou ..... no tak je ten správny čas s tým niečo robiť a aj urobiť..... neplakať aka si škaredá ako sa sama sebe hnusíš , lebo si kočka , hnusia sa ti kilá a nie ty , tak sa rano zobud a povedz si kašlem na všetkých a idem na to.... budem zase spokojná mamička a šťastná sexi manželka ktorá si užije toto leto ako 65kilová...... 😀 😀 😀 😀 hlavu hore ženská ved ked niečo chceš , pôjde to....

debbie
6. apr 2011

Tak idem spať nech aj ja čoto schudnem , lebo ak nespíme , nechudneme ... takže sa lučim dobru nocku babulky 🙂

akika722
6. apr 2011

@debbie ja viem že to nepišeš že klamem 😀 😀 😀 ja len tak 😀
bože moja..to si napisala...som vam vdačna za podporu...moja..sluuuubuuuuujeeeeem že na sladke ani nekuknem..a nudem makať ako fredka...lebo maš pravdu..vo všetkom..budem tu fnukať ako koza a čo z toho???nič...aj tak budem rovnaka a dalej stať na vahe...KAžDY DEň SI DAM CVIčENIE!!!!!musim a budem poctivo hlasiť 😉 aspoň do toho juna mam 2 mesiace..dam dačo dole!!!aspoň na cm..ten moj kufor!a všetkooooooo 😀 😀 😀
rano idem do školky,dam dlhuuuuuuuuuuu prechadzku,po obede pocvičim,potom zas pre Paťka a večer čAJIKY!!!!!!!!NIE JOGURT A HMMM..žE čO MAME!!!!!!!NIč!!!! 😅

akika722
6. apr 2011

@debbie dobruuuuuu ♥ dakujem

macekovam
7. apr 2011

@yennn ahoj..🙂 reagovala som na ten co si pisala o tom ze je nasou motivaciou mm🙂a tebe to nejako chyba🙂

katkav
7. apr 2011

@akika722 no manzela som nasla na nete, vsak vsetko je na nete, nie? 😀 😀 😀
@debbie budem sa farbit az dnes, lebo maly nechcel vcera zaspat, az pred desiatou zaspinkal, skoro ma porazilo. Az dnes budem krasna 😀

elina313
7. apr 2011

@katkav
@akika722
@yennn @sanym @nanika @jojina @adky

Kočkýýýýýýýýýýýýýý ja mám akú správu... u mňa stačí začať dodržiavať pitný režim, večere šalátiky, striedma pravidelná strava a v pondelok som hlásila 69,1 a dnes 67,7 jupíííííííííí som šťastný navrátilec 🙂 takto by som mohla k tým 58 na moje narodky 14.7. aj naozaj prísť 🙂 Prosíííííííím nenechajte ma skĺznuť :D stále ma bite , škoda len, že nemám priestor na cvičenie, lebo denne cestujem s dcérkou a malým MHD - Petržalka - Rača a späť...a to mi zaberie veľa času, tak aby som aj domácnosť nejako pri tom malom divochovi udržala, tak ten priestor nemám...
Ale keď sa oteplí( to už budeme snáď naspäť doma), kočenky, máme doma norm. bazén vonku, tak bude Sonička plávať a plávať ako najatá 🙂
Och hrozne sa tešíííííííííím.... krásny dník všetkým dnes 🙂

katkav
7. apr 2011

@elina313 super, gratulujem, no vidis aka si sikulka, za tych 14 tyzdnov sa urcite dostanes tam kde potrebujes 😉 drzim palce, bit ta nebudeme, vsak si sama seba namotivovala a to je super 😎

jojina11
7. apr 2011

@elina313 gratulujeeeem super ti to ide, klobúk dolu
@hella23 lepšie pomali ako nijako no nie 😀
@katkav no som už strašne zvedavá na tvoje nové vlasy 🙂 @akika722 veľmi pekná fotka, 🙂
@zabka1611 pekne vítam , spolu sa nám podarí schudnúť, škoda, že tu teraz nie je @nanika, ona je taká dobrá duša a má k nášmu chudnutiu taký pokec, čo a ako , ale zatiaľ je super prečítať si stránku www.chudnutie-ako.sk 🙂
dievčatá počítala som si tu a neviem čím prispieť 😒

macekovam
7. apr 2011

@elina313 kraaasne...drzim ti palce a supiiis vysledok🙂🙂🙂 😎