Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie a keby bol slovák, tak by si ho púšťala? 😀 😀 😀 Mne to nevadí, aspoň na jeden deň vypne od práce, povinností a stresu. A keď to náhodou preženie, tak potom je ešte lepší a usilovnejší 😀
@yennn áno, francúz 🙂 Je síce pravda, že je tu možno trošku iná mentalita a zvyky, ale určite to závisí aj od konkrétneho "jedinca" 😅
ja mam doma tiez poklad, nemozem sa stazovat, mozno len na to, ze by stale rad "vrtal" 😀 😀 😀 a ja som velakrat unavena z celeho dna 😉 tiez mi nakupi, povysava, vie umyt okna, dlazky, kupelku, riad..maleho sice nerad strazi, lebo nema tolko trpezlivosti, ale aj to vie zvladnut 😉
@macekovam ahoj zlatko , tak čoto som zisťovala o tých pásoch. A zla správa pre teba , nerataj si viac...nerataj si podla toho čo som ti písala ja, vôbec sa neda porovnávať mech.p. s elekt.pasom. Ide o intenzitu ktorou dané km či minuty vykonávaš.... mech . určuješ ty a ak napr. po 15min.telo tolko nevladze bez tvojho vedomia spomalíš ,upustíš od tempa kdežto pri elektr. pase ti to určuje pás bez ohladu či vladzeš či nie ideš stále rovnakým tempom .... čiže ak chceš dať test nakresli si čiarku na pás na kraj a rataj si otoče a pri konci si zapíš čas a hodnoty . na druhý den si zade rataj otoče pasu pod nohami ale za ten istý čas si skus zamakať viac a viac otočiť pas.... a uvidíš čo ti napíše kolko si dala cal. za ten istý čas pri vyššom tempe.. chápeš? dufam že hej
Ja som včera dala 40min. -600cal a vaha plus 200g je oničom sa vážiť denne 😲
@debbie nemam ☹ ja nechapem čo na tej foto vidite ☹
baby upozornujem..pozor..kopiruje foto 😠 čitajte... https://www.modrykonik.sk/fotoblog/slnieckoo555...
ok 😀 je bloknuta 😀 ale baby,davajte pozor na svoje foto..nikdy neviete v ktorej chorej hlave prepne a najdete svoje deti u "novej mamičky" 🙄
@akika722 ved ja netvrdím a nikdy som nepísala že klameš ☹ len som tým príspevkom chcela dať najavo nesuhlas s tým ,že niekto sa tu hambí napísať či zverejniť kila... alebo nebodaj nezverejní iné... sme tu ako už dosť dlho aby sme sa tu ako tak poznali a noví,prípadne provokatérky , no kašleme na nich nie???.Nikto sa tu nechce z nikoho smiať a nedajbože porovnávať. Je dôležité si svoje kila v prvom rade priznať a brať to tak ako to je ... ak mame nadvahu alebo obezitu treba si to priznať a vedieť prečo to robíme , že denne si strážime jedalniček a denne pozerame kolko a kedy a čo sme spapali. A ako píšeš ty a tvoje komplexy to bude asi to správne orechové čo ťa nakopne, dokelu ženská , si krásna mladá baba tak aké komplexy , ved si zdravá , maš kráááásne zdravé detičky a muža tak aké komplexy, ak si nespokojná s vahou ..... no tak je ten správny čas s tým niečo robiť a aj urobiť..... neplakať aka si škaredá ako sa sama sebe hnusíš , lebo si kočka , hnusia sa ti kilá a nie ty , tak sa rano zobud a povedz si kašlem na všetkých a idem na to.... budem zase spokojná mamička a šťastná sexi manželka ktorá si užije toto leto ako 65kilová...... 😀 😀 😀 😀 hlavu hore ženská ved ked niečo chceš , pôjde to....
Tak idem spať nech aj ja čoto schudnem , lebo ak nespíme , nechudneme ... takže sa lučim dobru nocku babulky 🙂
@debbie ja viem že to nepišeš že klamem 😀 😀 😀 ja len tak 😀
bože moja..to si napisala...som vam vdačna za podporu...moja..sluuuubuuuuujeeeeem že na sladke ani nekuknem..a nudem makať ako fredka...lebo maš pravdu..vo všetkom..budem tu fnukať ako koza a čo z toho???nič...aj tak budem rovnaka a dalej stať na vahe...KAžDY DEň SI DAM CVIčENIE!!!!!musim a budem poctivo hlasiť 😉 aspoň do toho juna mam 2 mesiace..dam dačo dole!!!aspoň na cm..ten moj kufor!a všetkooooooo 😀 😀 😀
rano idem do školky,dam dlhuuuuuuuuuuu prechadzku,po obede pocvičim,potom zas pre Paťka a večer čAJIKY!!!!!!!!NIE JOGURT A HMMM..žE čO MAME!!!!!!!NIč!!!! 😅
@katkav
@akika722
@yennn @sanym @nanika @jojina @adky
Kočkýýýýýýýýýýýýýý ja mám akú správu... u mňa stačí začať dodržiavať pitný režim, večere šalátiky, striedma pravidelná strava a v pondelok som hlásila 69,1 a dnes 67,7 jupíííííííííí som šťastný navrátilec 🙂 takto by som mohla k tým 58 na moje narodky 14.7. aj naozaj prísť 🙂 Prosíííííííím nenechajte ma skĺznuť :D stále ma bite , škoda len, že nemám priestor na cvičenie, lebo denne cestujem s dcérkou a malým MHD - Petržalka - Rača a späť...a to mi zaberie veľa času, tak aby som aj domácnosť nejako pri tom malom divochovi udržala, tak ten priestor nemám...
Ale keď sa oteplí( to už budeme snáď naspäť doma), kočenky, máme doma norm. bazén vonku, tak bude Sonička plávať a plávať ako najatá 🙂
Och hrozne sa tešíííííííííím.... krásny dník všetkým dnes 🙂
@elina313 gratulujeeeem super ti to ide, klobúk dolu
@hella23 lepšie pomali ako nijako no nie 😀
@katkav no som už strašne zvedavá na tvoje nové vlasy 🙂 @akika722 veľmi pekná fotka, 🙂
@zabka1611 pekne vítam , spolu sa nám podarí schudnúť, škoda, že tu teraz nie je @nanika, ona je taká dobrá duša a má k nášmu chudnutiu taký pokec, čo a ako , ale zatiaľ je super prečítať si stránku www.chudnutie-ako.sk 🙂
dievčatá počítala som si tu a neviem čím prispieť 😒

@mia258 odkial je?