Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@debbie no to je teda sprava... ale aj tak si myslim ze mechanicky ta ustve skoooor...ides tak rychlo ako vladzes nohami prehadzovat...a hentam motor taha za teba ty len bezis...ale teda rady by som na takom behavala....ten mechanicky som predala bo bol straaasne narocny beh s nim... radsej prirodou...hore kopec,rovina,dolekopec a znova hpre kopec...taky mam teren...)
@zabka1611 ja som bola na tom rovnako ako ty, ale posledne dva tyzdne sa snazim jest aspon spolu s malou...ona papa aj tak dost casto 🙂 a je zarucene, ze zjem menej :D
@jojina11 aj ja to vravim 🙂 aspon to bude mat nejaky efekt 🙂
idem nieco navarit asi parenne buchty tym mojim milacikom a sebe zeleninove rizoto 🙂 mnaam 🙂 a potom do zahrady a asi umyt okna...uz ked je malej lepsie, tak sa postara o nu tatino a ja sa mozem rozhybat 🙂 mozno tie kila pojdu dolu rychlejsie :D pekny dnik
@zabka1611 to nevadi, ze vstavate tak neskoro, ale 5 jedal ti do vecera urcite vyjde. Vsak aj malicka urcite papa patkrat za den, ranajky, desiatu, obed, olovrant, veceru, tak musis jest vtedy kedy ona a zaroven si myslim, ze urcite medzi jedlami nema vacsi casovy odstup ako 3 hodiny a tak sa ma jest, pravidelne, priblizne kazde 2-3 hodiny a vypit cca 2 litre ci uz vody alebo cajikov (nie cierneho) a kilecka pojdu dole uvidis 😉 Inak unavena mozes byt aj z toho, ze malo pijes. Ved skus takto jest tyzden a uvidis, co to spravi.
@katkav no ked ja mam problemy so stitnou, tak unavu mam aj z toho...beriem lieky no posledny mesiac som casto zabudala ale teraz uz nebudem lebo som prisla na to ze aj to mi pomaha pri chudnuti...tak uvidime...ideme si dat teda polievocku a potom bude mat mala obednajsi spanok...nech mam cas si aspon zacvicit 😀
Ahojte babulky všetkym prajem krasny dnik,u nas ma byt nadherne okolo 20-24 stupnov tak odpoledne stravime vonku s detičkami.Dnes som si urobila radost objednala som si sukničku a top na leto 😀 😀 😀 a ešte mam v plane kupit nove topanočky doslova sa tešim na leto baby viem že sa to netyka temy ale už dlhodobo zapasim s padanim vlasov nema niekto daku radu pojdem sa dat ostrihat daky kratky strih,pretože čim mi dorastu padaju ako besne ,pripravkov som skusila habadej bohužial vždy to pomohlo len na chvilu aj kožnu som absolvovala ale žiadna slava poradte ak viete? ☹ ☹ ☹
@akika722 počula som dávnejšie na toto jeden vtip - pokúsim sa o reprodukciu :
Príde manžel domov, otvorí dvere a ... po schodoch sa valí voda, deti nahé,ufúľané behajú po kuchyni, po stenách stopy od čokolády, lepkavá dlážka, príde do spálne a vidí, manželka leží naposteli a číta....
A pýta sa jej.... čo si robila ???
Miláčik no dnes, NAOZAJ NIČ !!! 😀 😀 😀 😀 😝 😝 😝 😝
Ahojte babulky ako sa mate .... 🙂
@akika722 aj si cvičila , ja som bola rano na rehabko, a idem na pás poobede až , mm ide na pol tretiu dr. tak ked sa vrati .... 😀
Baby viete čo ma vie nas..ať rano som sa važila o 7.30 a potom po ranajkach a olovrante a vyšše 1,5l vody v sebe som sa zase o 12.00 prevažila a -300g ako rano .... kto mi toto vysvetlí , ja sa nevažim denne a už vôbec nie dva krat za den,len som bola na to zvedava ked tu to už niekto písal ,baby tak ako je to možné ??? 😲 😲 😲

@katkav potom daj fotecku🙂 😎