icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

elina313
10. apr 2011

@debbie jáááááá sem zde, ale odskakujem
@adky ty by si tie foto mala dávať každý týždeň, je to tak inšpirujúce a už si riadna kočka 🙂 fakt gratulujem a tu je naozaj vidieť, že chudnutie začína v hlave 😉

no nič, ideme sa poobliekať a pekne šupky dupky von na prechádzku s vodičkou 😀

adky
10. apr 2011

@debbie @elina313 dakujeeeeeeeem krasne,keby nebolo vas,nie som tam,kde som teraz,necitim sa tak,ako sa citim teraz,takze moje velke DAKUJEM,patri VAm vsetkym,bez vas by som urcite nezacala 😉 🙂 🙂 🙂 🙂

debbie
10. apr 2011

No baby už fučí tretí den a chýba mi bicyklovanie , mam blbu naladu lebo sedieť doma moc nepomáha k štíhlej lííííniii ☹

katkazabor
10. apr 2011

ahojte dievčatá ako sa máte.Dávno som tu nebola.Chodim s malou palvať tak cely týžden ubehne tak rýchlo že až.Som zvedava na zajtrajsie váženie..Dúfam,že bude lepsie ako minuly pondelok..Prajem peknu nedelu... 🙂

strasska
10. apr 2011

@adky super, si sikulka 😀 😀 😀
ja sa uz tak tesim na preklopenu sedmicku, ale mne mne chybaju este nieco cez 3 kila a vyzera to, ze v pondelok budem mat prve plus, tak sa asi od 7 trosku vzdialim ☹ ale teba budem mat pred ocami, lebo som slubila MM kolac, uz je vsetko pripravene, len musim ponatierat plnku a slubujem, ze nebudem oblizovat prsty 😎 😎 😎

strasska
10. apr 2011

@adky uz som sa to pytala, ale skusim este teba, ak sa vazis kazde rano, nezaznamenala si vo svojich zapiskoch nejaku pravidelnost?

strasska
10. apr 2011

@debbie moj bike stoji sfuknuty a zapraseny v garazi, ale MM slubil, ze sa mi na neho pozrie, tak uz som ho vytiahla doprostred, aby na to nezabudol, lebo aj ja chcem zacat bicyklovat. len ma trapi, ze mi tu mame same kopce, a ja sa bojim, ze mi nabehnu svaly na stehnach a ja ich nechcem mat este vacsie ☹ ☹ ☹ ☹ ,,,ci to je haluz?
vcera som pozerala MISS a sak oni maju pas mensi ako moje stehno 🤐 🤐 🤐

monika.c
10. apr 2011

ahojte dievcata 🙂
@adky wau,teda s teba je uz riadna kocka,neuveritelne,aky rozdiel medzi tymi fotkami 😉 fakt blahozelam,mas moj obdiv 😵 u nas je pekne teplo,len sem tam fuci,uz sme absolvovali jednu vychadzku a teraz sa chystame na birthday party,tak program mame nabity na prasknutie 😅
@strasska neboj,z bicyklovania nebudes mat velke stehna,to by si musela posilovat v posilovni s velmi velkou vahou,takze neboj,hor sa na bicykel a kilecka pojdu dole jedna radost 😉

katkav
10. apr 2011

@debbie ahoj, mam taku technicku otazku. Ked chodite na bicykli, mas pre Vanessku sedacku vpredu alebo vzadu? dakujem.

adky
10. apr 2011

@strasska dakujem krasne 🙂
Zapisky si nerobim,len viem,ze stale vecer mam o pol kila viac ako rano-vzdy je to pol kila,presne 🙂

adky
10. apr 2011

@katkav @debbie presne taku otazku som chcela polozit aj ja 😅 Chcela by som sedacku dopredu,ale mam horsky-damsky , neviem ci by mi nezavadzala vo vyhlade 😕

adky
10. apr 2011

@monika.c dakujem krasne,aj pre mna samu su tie fotky skoro neuveritelne 😀 Uz som si zvykla na svoju terajsiu podobu,nespoznavam sa na fotkach len spred pol roka,to snad ani nie je mozne,ze som aj tam JA 😔 😝

tinika
10. apr 2011

@adky musis mat velku radost a byt hrda,foto nevidim,len cez mobil surfujem

zuza80
10. apr 2011

@adky idú po mne zimomriavky. to musí byt neskutočný pocit, snád to zažijem aj ja. Nemám slov, si proste úžasná, gratulujem a samozrejme držím palce, nech to dalej ubúda 😉

adky
10. apr 2011

@tinika
@zuza80 dakujem baby,je to teda uzasny pocit,taky som uz dllllho predlho nezazila 🙂 🙂

yennn
10. apr 2011

@katkav my sme na velku noc doma, teoreticky v pondelok mozem zapisat, ale suhlasim ze vacsina tu asi v pondelok nebude... Povodne som bola za to, aby sa to v utorok nahlasovalo, ale zase to tu nebudes ty. A v stredu uz budes mat pristup na net? Lebo ak ano, mozme to urobit tak, ze kazdy nahlasi pondelnajsiu vahu, kto tu nebude, tak nahlasi utornajsiu, a spracujeme alebo uverejnime to v stredu. Podstatne je, aby to neboli streďajšie udaje, nie?
Alebo... ak sa niekto ponukne, ze spravi za teba...

yennn
10. apr 2011

@adky Adi blahoželá! Ja som vedela že to minulotýždňové plusko ťa len posunie dopredu! 😀 Ale že 2 kilá za týždeň hodíš, to som nečakala, si skrátka frajerka! 😎 A fotky sú perfektné, blahoželám. Tak do júna bude 69.9 ja už to vidím 🙂

yennn
10. apr 2011

babulky kupila som si farbu na vajička, aj voskovky, aj drôt, už mám vyfúknutých 8ks 😉 Nedrôtujete niektorá, že by ste mi pripomenuli začiatok, to už si nepamatám

adky
10. apr 2011

@yennn dakujem kraaaasne,tak 2 kila som teda ani ja necakala,nechapem,ale tesim sa,idem fakt na 100% teraz 😀 a zmrzku som mala len 2x a iba malu 😝 odolala som 😀

yennn
10. apr 2011

@adky a jedálniček máš stále taký istý? Nezmenila si nič?

debbie
10. apr 2011

ahojte babulky ako sa mate čo ste dnes robkali pre líííniu , ja chôdza do kopca -600cal 😀 😀 😀 😀
je tu niekto ????

yennn
10. apr 2011

@debbie ja som dnes pre líniu vyrypovala burinu v záhrade. Ale potom som to kompenzovala tortou z narodeninovej oslavy susedky, takze to sa asi nerata 😀

debbie
10. apr 2011

@yennn mojka keby si dala ešte daku hodinovú prechádzku si možno na nule ....

juliska182
10. apr 2011

@adky a neskúsila si vyšetrenie štítnej žľazy, keď si pred 5 rokmi vážila 58 a teraz 110. možno by to stálo za uváženie

katkav
10. apr 2011

@yennn no my sme tiez viac-menej na Velku noc doma, ale v utorok rano ideme s manzelom aj Tominkom na romanticky pobyt do Stiavnickych vrchov, prideme vo stvrtok vecer. Takze bud mi baby, co budu mimo nahlasia uz na zeleny stvrtok alebo Velky piatok, alebo kedy budu moct a kto bude moct v pondelok a ja ti to v pondelok poslem a hotovo 😉 alebo sa najde nejaka dobrovolnicka, upozornujem, v ten tyzden sa aj meriame, takze roboty bude dost s tabulkou 😉 hlasi sa niekto, ze bude robit tabulku v utorok po Velkej noci? hihi 😀

elina313
10. apr 2011

@adky
ale vieš čo mi napadlo ako píše juliska182, choď aspoň na krv k lekárovi, či je naozaj všetko o.k., či -30 kg za 1/2 roka neni pre org. záťažový
Nechcem strašiť, ale pre istotu....mala som kamarátku, čo tak nenormálne krásne schudla, všetci hovorili, že to preto, že sa zaľúbila do spolužiaka, ona vtedy tak pochudla a zrazu.... cukrovka, inzulín a tak... no, ja Ti nič neprivolávam ani nezávidím, myslím to naozaj v dobrom....do kelu ani neviem, či som to mala písať... ale radšej napíšem, pri najhoršom ma verejne vypískate 😒

debbie
10. apr 2011

@katkav @adky mam sedačku dozadu a prečo . ... no ak mate zaujem pre a proti ako som sa rozhodovala ... pošlem ip dajte vedieť. Adka ak maš damsky v predu treba spešl sedačku na tyč damsku nie na pánsku

yennn
10. apr 2011

@debbie ked budes posielat tu IP ohladne sedacky, tak nezabudni na mna. A nieze si ju zase vymazes 😀

yennn
10. apr 2011

@elina313 vsak on sa ten organizmus spamätá. V konečnom dôsledku bude @adky vdacny, ze sa tych 30 kil zbavila 😀
Myslim ze 110 kg je vacsia zataz pre organizmus, nez ubytok 30 kil za pol roka.
PS: nevypiskavam ta, neboj, len sa zamyslam 😉

idris
10. apr 2011

Ahojte babule tak ja som dnes úplne mimo ráno som sa postavila na váhu a tam 84 +3,mám aj svoje dní, ale ako viem že nie som v tom nevinne ale až toľko tak dnes som to celkom zaklincovala salkom, a inými dobrotami ..... ako ja neviem prečo som sa tak vykoľajila 😢 😢 😢 😢 presne viem ako mám jesť piť a všetko podobné no nemám síl, s mm sme sa nepohodli a ja by som sa najradšej niekde schovala a ešte aj toto veterné počasie je 😠 😠 😠

tak vyliala som si dušičku a prepáčte že celkom kazím priemer 😔 😔 😔 😔