Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte baby,gratulujem všetkým minusovým aj plusovým 😝 zvlásť @adky tak konečne si ma dobehla si frajerka teším sa spolu s tebou úprimne a tie fotky.... 😉 @elen58 aj pri tebe klobuk dole 58 kg.... 😵 bejvávalo,môžem len snívať,sledovala som tvoju tabulku a vždy si išla krásne po pol kile dolu...super @yennn možno je to fakt tým kojením,mne sa malý odstavil cca v 9mes.a odvtedy sa tiež krútim stále dokola dnes som konečne po dlhej dobe múnusová aspon niečo
@katusradus dakujeeem,jeeej uz som ta dobehla? 😀 Tak sup sup,-utekaj 😀
@ivana82 to ano,ta trpezlivost bola najhorsia na zaciatku,ja uz som tak veeelmi chcela vyzerat k svetu,mat iba 2 ciferne cislo a ono to slo tak pomaly-bolo to tazke,ale stalo to za to,akonahle som sa zacala citim vo svojom tele dobre (to bolo okolo vahy 90 kg ) tak uz som to nebrala tak drasticky,citila som sa fajn a preto som si aj povolila uzdu,zacala prehreskovat a chudla prilis pomaly,raz som schudla,raz pribrala.....teraz som sa opat nastratovala,kedze uz som skoror pred koncom,chcem ist na vahu 70 a chyba mi uz len 9,6 kila,oproti 30 co som uz schudla,som uz pred koncom 😀
Mojka, a ty co? stale hladas nejaku motivaciu,nieco co by to v tebe zlomilo a tvrdo by si sa zakusla do chudnutia? Z celeho srdca ti prajem aby si aj ty nasla svoju pevnu volu,tku ktora vydrzi-az do uplneho konca 😎 😉
@adky dakujem, stale hladam a potacam sa okolo vahy, s ktorou som zacinala...raz som hore a raz dole...najhorsie je to okolo ms...ale tak, uvidime co sa z toho vyvrbi...este teraz na mna nieco lezie, huci mi v hlave, prekaza mi uz aj to, ze maly trieska s autickami a najviac ma mrzi, ze kricim na neho...joj, nech to prejde, ale kedze to zacalo len v noci, tak to predpokladam na taky tyzden...ufff, ja tak nemam rada choroby a tato je uz druha za dva mesiace...uz mam toho akruat tak dost... 🙂 😠 😠 😠
@ivana82 och,to ti verim,choroba vie strasne vystavit cloveka po dusevnej aj telesnej stranke. VErim,ze na chudnutie teraz ani nepomyslas,ale uvidis-prejde toto hnusne,aprilove pocasie a bude lepsie,ked vyjde slniecko,bude krasne teplo,budes chodit viac von,nebude ti tolko chutit jest a mozno sa u teba uz konecne rozbehne chudnutie aspon na 90% 🙂
Ahojte dievčatá 🙂 ani neviem,ako začať tak...čítam vás už strááášne dlho už pred Vianocami mi túto tému odporučila Vejula ,ktorá už krásne schudla a aj sa s Vami rozlúčila mne sa tiež podarilo schudnúť asi 5kg no všetky su naspäť začo sa na seba neskutočne hnevám 😠 😠 a tak som sa rozhodla pridať sa k Vám (teda ak môžem) a dúfam,že ked ma niekto občas povzbudí alebo vyhreší tak to pôjde dolu.Tak asi začnem mojou váhou kt.je 85kg a je to o 7 kg viac ako ked som porodila,nechápem ako som mohla dopustiť dopracovať sa až k takému číslu 😠 😠 ale vždy som sa vyhovárala na to že kojím.Teda kojím ešte stále ale už sa aspoň nevyhováram a priznávam,že žerem!!! Chcela by som sa dopracovať na číslo 68 😎 a dúfam, že s Vašou pomocou sa mi to podarí. 🙂
ahojte, tak zo mna to lezie posledne tyzdne pomalicky, ale tak hlavne ze ubuda
dnesna vaha: - 300gr cize 82,8 😉
a strasne sa tesim na 7 😵 😵 😵 😵
teraz som poslala prispevok sebe 😀 😀 😀

@tutulka12 Petuška moja krááásna,zo srdiecka ti DAKUJEEEEm,za vsetko. Chudnutie mi neprinieslo len nove sebavedomie a nove telo,ale aj uzasnu kamaratku,najlepsiu na svete akou si ty 🙂 🙂 🙂