icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
11. apr 2011

@tutulka12 no ze kopec,normalne Mount Everest 😀 😀 😀

strasska
11. apr 2011

@tutulka12 😀

idris
11. apr 2011

@elina313
@betty21 ĎAkuje za podporu dnes je to už lepšie aj som si bola vonku zaskakať . No váha aj tak ukazuje +2kg no už som hodila za hlavu posledné 2 mesiace a idem na novo do toho bez cukru 😀 😀 😀

janca13
11. apr 2011

@tutulka12
@adky Dakujem za privítanie 😉 Adky a asi práve tvoje fotky ma nakopli a naštvali(akože v dobrom),že som to vzdala a keby som bola pokračovala mohla som mať už svoju postavu 😠 😠 ako pred tehu.

tutulka12
11. apr 2011

@adky Aďušik šak ty sa furt tým kopcom oháňaš 😀

katkazabor
11. apr 2011

@adky neskutocne si schudla tie fotky su super a tvoje odhodlenie tiez...velmi sa s tebou tesim a riadne si ma nakopla...este viac ako som bola. 😀 no ja tento tyzdne ubytok len nejakych - 400 gramov ale musis sa asi lepsie snazit..

hella23
11. apr 2011

@adky uzasne fotky...vyzeras skvelo... 🙂 @elina313 naozaj pekny vysledok za tyzden 🙂

ja dnes hlasim ubytok len -800g...oproti minulemu tyzdnu menej, ale nevadi...nemam velmi cas byt na mmk ☹ ale len v rychlosti som si precitala vase prispevky a vsetky mate krasne uspechy 🙂

elen58
11. apr 2011

ahojte dievčata všetkym ktory dačo schudli gratuluuuuuuuuuuuuuuuuuuujem,a ktory dačo pribrali alebo stoja držim palce aby to bolo buduci tyžden o poznanie lepšie,konečne som vas dočitala pišete ako o zivot 😀 😀 😀
@adky tebe mojko špecialna gratulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacia,to čo si dokazala je opravdu užasne a gratuluuuuuuuuuuuuuujem k 7 super ,že si užasna baba a tym čo tu predvadzaš motivuješ nas ostane baby na fore len tak dalej opravdu ti to zo srdiečka prajem 😀

lilithka26
autor
11. apr 2011

Hello babulky tak sa hlásim, velkým dielom neprispievam ale predsa -0,5kg
moje miery na začiatku,
hrudník 110
pás 94
boky 112
a tie miery sa zatial od vtedy nezmenili. 😠 vsak ony pustia, nedam im pokoj 🙂
no možno keby som odolala v stredu horalke a v piatok nerobila kačku a v sobotu nemala hermelinovu zapekanu bagetu, bolo by viac 😅 ale som len človek. Ale priznavam že musim viac zabrať´budem sa moc snažiť. A vždy lepšie pol kila dole ako stagnovať alebo priberať. Som rada že som tu, takto sa donutim aspon ako tak kontrolovať. Ešte na pitnom režime musim maknuť, lebo to flakam. Ale dnes som bola s malou na ihrisku a musela som zbehnuť do jedenej školy čo bola na blizku aby som sa im tam vypytala na zachod inak by som domov nevydržala 😲 Ako to robite vy? Ja keď takto pijem tak sa aj bojim isť niekde s malou lebo stale potrebujem ist na malu. Asi jej začnem kradnuť pampersky 😀

sanym
11. apr 2011

Ahojte babule. Až teraz som sa sem dostala. Dnešná váha je 55 kg (mínus 1,1 kg a spolu rovných 17). 🙂 Gratulujem všetkým, z ktorých ubudlo. Špeciálna gratulácia @adky, už som to písala včera, ale nedá mi to musím to napísať ešte raz - kočka, si fakt super. 😵 😉, ale samozrejme aj ostatné babenky ste skvelé.

michaelapillarova
11. apr 2011

@adky jej , super fotky, blahozelam. Hned vidno aka si stastna. Este , ze ta tu mame, aspon nam ukazujes, ze schudnut sa naozaj da. 🙂

adky
11. apr 2011

@elen58 dakujeeem 🙂

adky
11. apr 2011

@sanym jaaj,nemusis ma tolko chvalit bo budem namyslena 😀 ale dakujeeem 🙂

adky
11. apr 2011

@michaelapillarova dakujem,samozrejme ze som stastna,ovela viac ako pred pol rokom 😝 😀

mia258
11. apr 2011

Vďaka za podporu baby 😉
Mám nastolený núdzový režim - obedy navarené aj na štyri dni dopredu, večer jem paradajky ako jablká, lebo ich nemusím nijako pripravovať.
Dnes ráno som sa vážila, tak váha mi stojí na 66, dúfam že keď trochu opadne ten stres, tak sa pohne smerom nadol.

tunylyk
11. apr 2011

ahojte ja som taky tajny spion,ak mi cas dovoli nakuknem k vam,tiez som dost nabrala,ale az po druhom porode,pri oboch tehotenstvach po 7kg,tie po porode hned zmizli,no po druhom od porodu uz min 10kg 😝 dost ma to hneva,no neviem,ci ma niektora z vas aj problem aj so stitnou zlazou,ake skusenosti,pri chudnuti s touto diagnozou,nikdy som nebola stihla,ale mam pocit,ze mne robi problem prave stitna zlaza a taktiez nepravidelna strava,pohybu mam az az,nemam vytah,na kopci byvame,s detmi sme aj 3 hodiny na prechadzke

yennn
11. apr 2011

pekny vecer babulky, ja som sa az teraz dostala k tabulke, takze idem na to, dajte mi polhoďku

yennn
11. apr 2011

@jankaku prosim ta moja, to ako mam chapat ze som ta nahodila tento tyzden do tabulky, dala som si s tym robotku a ty sa mi ani v pondelok neohlasis, hm? 😒
Alebo si mi len zabudla poslat IP, ako sme sa dohodli a uverejnovala si svoju vahu niekde v teme? Ak ano, prosim posli mi udaje, lebo nemam sancu celu temu studovat, ale uvidis si ich az buduci tyzden. Ak nie, vymazavam z tabulky, ok? 😎

yennn
11. apr 2011

@tunylyk ahoj, no vitaj u nas, som rada ze si sa odvazila sa ozvat, ked si taka spionka. Pocuj, tak co keby si skusila napravit pitny rezim a stravu, a ked to nepojde, potom budes riesit az stitnu zlazu. Asi to bude pomalsie, ale malo by to ist. No ked mas nepravidelnu stravu, tak moze byt stitna zlaza bars aj zdrava a nepomoze to 😉

tunylyk
11. apr 2011

@yennn dakujem 😉 dobre by bolo aj pre zaciatok zapisovat si,co a hlavne kedy jem,ze?urobit si prehlad a na tom potom stavat a budem si musiet kupit vahu,lebo teraz sa vazim,len ked som u nasich tak raz za dva mesiace 😉

cicimon
11. apr 2011

baby a ked takto vecer zistim podla toho stobu, ze mi chyba zjest cca 2000 KJ?

yennn
11. apr 2011

@tunylyk rozhodnutie si zapisovat si co a kedy zjes je vyborne, mne to dost pomahalo. Jednak naozaj na tom mozes stavat, a jednak ta to nuti predsalen sa obmedzovat, ak budes uprimna a budes rozhodnuta si naozaj zapisat vsetko-vsetulinko 😉
A vahu? No jasan!!! Vaha je kamoska 😀

yennn
11. apr 2011

@cicimon ja osobne by som to uz moc nedohanala - asi sa len poucit a zajtra to napravit. Co ty na to?

cicimon
11. apr 2011

@yennn no asi mas pravdu... a pritom som nemala dojem zeby som nejako malo jedla

yennn
11. apr 2011

@cicimon vies to je relativne, ja som videla co to spravi s poctom KJ, ked si nalozis na tanier o trochu viacej cestovin 😉 Ved trosku si nasledujuce dni poexperimentuj s kalkulackou, skus si to naplanovat, zvys mnozstvo sunky, ci syra, napriklad. Ked to bude stale malo, daj o lyzicu ryze viac a pod.

lusana
11. apr 2011

Na pobavenie, veľmi vám fandím

Už som na to prisla !!!!
Dievcata!!!!

Ziadna zumba, ziadna dieta .... my robime inde chybu!!!!
Konečne viem, kde se berie môj telesný tuk.
Normálne používám pri sprchovaní zbytok šamponu na vlasy.
Ale dnes som si kukla na nápis na fľaške a beda!
Stojí tam pre väčší objem a plnost.
Kruci: Teraz je jasné, prečo nemôžem ubrat na váhe.
Ale mám riešenie, od teraz budem používat prostriedok na umývanie riadu!
Tam totiž je napísané: Odstraní i veľmi odolný tuk.

cicimon
11. apr 2011

@yennn hej, sledujem to asi 4 dni ale predtym mi vychadzali cervene cisla .... teda nad 100, lebo sme mali veci typu pizza, torta a rozne sladkosti... a teraz ked sladke "doslo" tak su tie cisla pod 100, zelene mam len tuky a vydaj KJ

zuza80
12. apr 2011

@lusana no konečne mi to pojde. také jednoduché, prečo si na to prišla až teraz???? sakra a ja sa tu trápim jedlom a ono je to šampónom 😀 😀 😀 hned idem dat sprchu a beriem so sebou jar 🙂 😀

idris
12. apr 2011

@lusana tak my sme sa s mm tiež na tom pobavili 😀 😀 😀

mirmaj
12. apr 2011

@lusana
@zuza80 teraz už to pôjde jedna radosť 😀 😀