icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

katkav
18. apr 2011

@macekovam mi hovor, vo stvrtok ma byt 24 stupnov 😉 vsak by som uz asi mala vyhrabat spod postele vsetko letne oblecenie 😉 mozno ma to motivuje, lebo tam mam veci, co mi minuly rok boli male a ked mam dole viac ako 7 kil, tak to by mi uz mohli byt dobre 😉

elina313
18. apr 2011

@nanika
@debbie
@katkav @yennn @adky @akika722
@jojina11
Ahojte žienky, takže úbytok 0,7 kg, ale nie som hrdá, pretože to mohlo byť aj viacej, nebyť tých nervákov, chorôb a čo ja viem čoho. Nedodržiavala som v podstate nič a tak som šťastná, že to nie je prírastok ale úbytok, ale aj tak som na seba nahnevaná, lebo mohli byť ďalšie 2 kg dole...
Čo je fajn, je že ma úbytok zase naštartoval, medzi tým, sa aj strecha na dome začala dokončovať, ale malý zostal ako čertík, skoro nič neje, stále ma len hryzie a keď som chcela prejsť a ponúknuť mu UM Nutrilon, tak pochopil potvora malá, že ak pristúpi na túto variantu, môže sa stať, že už neuvidí didku a tak rázne zamietol všetky moje snahy...ale ja už fakt neviem, čo robiť s tým kúsaním do bradaviek, pije pije, alebo cucá cucá a zrazu cvak, minule mi normálne automaticky vyletela ruka a dostal na plienku... ☹ ☹ ☹ ☹ no a to je myslím že strašné... však možno ani on to nechce, ale je to bolesť ako ďas a strašne sa hanbím, že som ujela... no ale keď to nečakáte a zrazu cvak....aúúúúú

No vidím, že min. týždeň som neprekonávala jediná krízu... avšak čo robiť aby som stres prestala zajedať ???
Myslím, že tu vedie moja cesta k stabilnej váhe, ale ako sa na ňu dostať ?

Pekný dník všetkým kočky 🙂

sevzuz
18. apr 2011

ja mam -0,5kg😉 tesim sa 😉
idem VAs docitat, ale uz teraz gratulujem k ubunutym kg, ste sikulky a tie co maju nebodaj plusko, nezufajte kazde rano vychadza slnko a vy sa mozete kazde rano "napravit"😉 drzim palceky

elen58
18. apr 2011

Dobre ranko dievčata vaha -400g ,sice žiadne velke čislo ale ja už len tak doladujem tak vaha 57,6kg napriek všetkemu možem byt rada že to neni velke + dopriat som si teda dopriala ,všetkym vam gratulujem čo ste dačo schudli a ktore stojite alebo ste pribrali tak ved vy to nabuduce doženiete. 😀 😀 😀

sevzuz
18. apr 2011

@nanika
@katkav
@macekovam
@ivana82
SAKRA baby, co robite???? 😠 😠 😠 😠 😠
Sa vschopte taketo stalice nam tu budu hadzat pluskaaaaaaaa 😠 😠 😠 takto to daleko nedotiahneme 😢 😢 😢 😢
Vikend ste si uzili s jedlom naplno a teraz uz do BOJA, hlavy hore, vy to zvladnete, ja Vam verim, podte chudnut mi ostatne potrebujeme podporu od VAs skusenejsi 😉 😉 😉

adky
18. apr 2011

Hihi,baby,tak ja sa dnes tiey pridavam k pulsku.....0,8 ....a som opat osmickova 😀 mam 80,4 - ale viem,ze za 2 dni som opat sedmickova,dam to dole. Vcera som si spravila povolnejsi den-planovane,bola oslava,kopec ludi,kopec dobrot,co uz....ani cez tyzden som sa nedrzala na 1.....ale tentoraz uz budem 😎

katkav
18. apr 2011

@elina313 mne sa to tiez stalo, ze som vyletela, hlavne ked to spravil na zaciatku a on pri mne skusal kazdy novy zubok. Vzdy ked kusol, strcila som mu malicek do kutika pusinky, otvorila pusu a chvilku mu nedala, potom sa prisal uplne krasne, uz nekusal a to som musela spravit parkrat, on si uvedomi, ze kusol a ked chce mliecko, bude sa snazit uz to nespravit.
Nemusis chudnut kazdy tyzden 2 kila, ani nechci tak vela schudnut naraz, lebo budes sklamana a demotivovana, ze ti to tak rychlo nejde 😉

nanika
18. apr 2011

@sevzuz ticho kindervajco, aj majster tesar sa z casu na cas utne 🙂 Uz posluchame, stob bude nas kamarat 🙂

katkav
18. apr 2011

@adky no to je uz v kybli, ze aj ty pluskujes 😉 ale aj oslavovat treba 😉 jasne, ze to das dole, ty si sikulka.

@sevzuz aj my ostatne sa posnazime dat dole, co sme pribrali 😉 uz budeme posluchat. 😎

elen58
18. apr 2011

@nanika
@macekovam
@katkav
@ivana82 dievčata ja viem že tento tyžden to je špatne ale verim že buduci si to krasne vynahradite a nam vytrete len oči a tymto sa vobec nemusite hanbit ani trapit ani si mysliet že nam budete kazit tabulku,ved dnes sa to stalo vam a o tyžden to može byt zase dakto iny ,hlavu hore dievčata a od dneska naplno a
@macekovam tebe mojko prave možno je to tym že sa ti tvoria svaliky cm krasne ubudaju a vaha občas vyskoči hore doležite je že sa citiš skvele a sama vidiš na sebe vysledky 😀 😀

katkav
18. apr 2011

@nanika 😀 😀 😀 ty mas niekedy hlasky, som sa dobre zasmiala 😉

sanym
18. apr 2011

Dobré ránko. Dnes mám 53,9 kg (úbytok 1,1). 🙂 Celkom to nechápem, pretože tento týždeň som okrem cvičenia nedodržiavala absolútne nič. Cez víkend padla za obeť celá študentská pečať. 😒 Aj moji chalani sú zasa chorí, tak som zvedavá čo so mnou stres porobí tento týždeň. Dúfam, že mi to váha nevráti až teraz. Pekný dník všetkým, idem opatrovať marodov.

adky
18. apr 2011

@katkav no to je,v kybli,ale mne to na pocudovanie teraz vobec nevadi 😀 Jasne ze to dam dole,urcite,najviac ma stve ta znovunavratena osmicka,ale dlho sa u mna neohreje 😝 😎

elen58
18. apr 2011

@adky no teda dievčata čo robkate ste sa utrhli z retaze čo? no nič Adky od dneska na plno a za 1-2 dni po + ani chyru že a buduci pondelok -2kg už sa nato tešim 😀 😀 😀

adky
18. apr 2011

@sanym no vaaau,bodaj by som aj ja mala taky ubytok 😀 krasa,gratulujem a prajem skore uzdravenie marodom 😉

katkav
18. apr 2011

@sanym gratulujem 😉 moja, ty si schudla tretinu svojho tela uz....ze 33,58%, wow 😉 si sikulka. skore uzdravenie drobcom.

adky
18. apr 2011

@elen58 hej,no bodaj by som po kazdom plusku cez tyzden dala na dalsi 2 kila dole ako minule,to by sa mi aj oplatilo pluskovat a prehreskovat,nie? 😀 len by som si zblbla uplne metabolizmus 😀

sevzuz
18. apr 2011

@nanika
@katkav
😀 😀 😀 😀 sak niekto Vam to tu musi "vytmavit" inak tu so mnou budete naozaj do toho januara!!!! 😅 😅 😅

katkav
18. apr 2011

@sevzuz no mali by sme sa s @nanika -ou bat, rozburene hormony, su rozburene hormony 😀 ...uz posluchame 😉

sevzuz
18. apr 2011

@adky tebe som este chcela napisat ze na tych foteckach co si tu minule davala vyzeras ovela stihlejsie ako na 80kg gratulujem 😵

sanym
18. apr 2011

@adky @katkav ďakujem 😉 To fakt tretinu? Fíha, mne to ani neprišlo, že som bola až taká tlstá. 😀

nanika
18. apr 2011

@elen58
@sanym
@sevzuz
@elina313
ste uzasne, viem, ako to vie potesit. Ale ako pisem, dufam, ze u mna je uz kriza zazehnana, najprv ten zapal prsnika a teraz odstavujem, sa zbieram niekde z dna mojho ja, otrasne. Ale uz fakt stacilo, dnes som nakopla novy cyklus v stobe a ide sa dalej 🙂 Dnes a zajtra slender, potom mam zasa muza fuc, a potom su sviatky, no uvidime 🙂

sevzuz
18. apr 2011

@katkav no vidis bu bu bu 😀 😀 😀 😀

adky
18. apr 2011

@sevzuz dakujem 😀 Ja mam pravdepodobne tazke kosti,sama si nepridem az na 80 kil,skor na 70,ale vaha neklame,skoda 😀

sevzuz
18. apr 2011

@nanika jasne ze je tvoja kriza uz zazehnana,ozaj a nejde ti to lepsie ked si aktivne pripojena ako ked neprispievas?

nanika
18. apr 2011

@sevzuz ide to ruka v ruke, ked neprispievam a nerobim stob, som uplne v keli :(

sevzuz
18. apr 2011

@adky hej hej moze byt ze mas tazsie kosti a este to moze byt tym ze si pochudla vyhradne tuk a ostatli ti viacmenej svaly a to potom inak vypada 😵

adky
18. apr 2011

@sevzuz ale vraj aj ked som mala 110 tak som na tolko nevyzerala,aspon tak to kazdy vravel,ale ja ked si teraz pozeram fotky,kde smam 110,nepripada mi ze by som na tolko nevyzerala,podla mna ano,ved osm bola sami tuk 😔

katkav
18. apr 2011

@sanym no akurat som zistila, ze mam blbo vzorec, vdaka tebe 😉 ale aj tak si uz krasne schudla. Len nie tretinu ale stvrtinu. gratulujem 😉

nanika
18. apr 2011

@katkav chod urobit cary-mary na mojich vzorcoch, nech schudnem aspon polovicu 🙂