Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
ahojte nestiham odpovedat kedze sme stale vonku a vecer sem nestiham :o)hlasim o 2kg menej papame 5x za den zarovno s malou a snazime sa presuvat len peso takze dlhe prechadzky a vecer troska pocvicime 😉 do dufam ze to pojde takto pekne aj dalej tak som sa dnes tesila ked som na vahe miesto 100 videla dvojciferne cislo 98 😀
AHojte...
@adky... dakujem za doveru, verim, ze to pojde... v hlave je to vycistene, teda verim, ze to cez sviatky zvladnem...
Ja udenu sunku milujem... som si kupila v Lidl udene morcacie prsia, maju menej tuku, tak snad oklamem zaludok... 🙂 klobasky ja nemusim, tak to snad zvladnem... 😉
Celkom sa mi dari drzat v dennom limite, sem-tam vyskocia cukry, kvoli prilohe, musim si davat vacsi pozor...
Dnes na "pive" som popijala cmar, casnicka neverila vlastnym ociam a ked ma videla este to zajedat hroznom... 😀
Drzte sa vsetky, prijemne sviatky, neviem ako budem stihat pisat...
@katkav
@akika722 vyskusajte,oplati sa-ja si ho rpipravujem len tak-na panvici,okorenim,postriekam worchesterovou a sojovou omackou,opeciemna troche masla-mnam,k tomu zeleninka a vydatny obed je na svete 😀
@tunylyk ja som ho tiez objavila v Milk Agre-ale mam taky zvlastny tusak,ze predajne Milk Agro su len na vychode,v okoli Presova - alebo sa mylim? 😀
@z.vrablova no,ja som si na Velku noc dala "volno" od chudnutia 😀 Nechcem s aprezierat ako po minule roky,ale chcem si dopriat vsetko bez toho,aby sommala potom vycitky svedomia. Viem ze kilo-dva pocas sviatkov priberiem,pocitam s tym,ale taktiez viem,ze za 2 tyzdne budu prec 😎 Ale ty robis vyborne,ze si odhodlana aj pocas sviatkov nepovolit,pretoze si zatial na zaciatku,ja viem ze to vydrzis-a ty vies ze vysledok bude stat za to 😉
Ja som cmar este nepila-kde ho dostat? vraj je to podobne ako acidofilne mlieko a velmi dobre,chcem vyskusat 😀
No, tak ja som mierne s vahou mimo a ani neviem, ako som k tomu dosla, zeby z toho spenatu? Nechapem :( Mam o kg viac ako vcera, tak to sa mi teda uz dobre dlho nestalo :( Ked to pojde takto dalej, tak bude zasa v pondelok plus, no fuj :( Chcela som si aj ja dat v pondelok udene s chrenom, takze predsa len budem musiet prehodnotit, co si dam na ten tanier a urobit to zele a zeleninovy tanier :( A kolac len ovonat :( Nic to, nechcem tu robit zlu atmosferu, oklepavam sa a idem dalej, ale uz sa musim striehnut, do kelu so mnou :(
@adky na tej stranke boli aj recepty, aj ja si to kupim a urcite vyskusam, vsak nech som aj ja krasna, nielen ty 😉 😀
@nanika ja uz som si spravila sunku v aspiku, do formy na srnci chrbat som dala na spodok pokrajane vajicka, potom vrstvu mrkvicky s hraskom a potom trosku sunky, zaliala a zajtra mozeme hodovat 😉 neboj, plusko nebude, ved sa cely tyzden tak snazis, ty to este dozenies 😉 ja som to vymyslela tak, ze zajtra budeme mat iba take masove veci a sladke si dame, ked pojdeme v pondelok k segre, aby som nehodou nemala plusko, lebo zo sladkeho je clovek hladny, plus to ma zbytocne kj, tak si doprajem az potom 😉 trosicku, s mierou 😉
krasne rano dievcata. maleho som nakojila a supna korcule. aj ja som sa rozhodla jest kazde tri hodiny. boze, ked som to zvladla cez tehu tak to zvladnem hadam aj teraz 🙂
@adky mne sa zdá, že sú to šišky 😀
Ja som si myslela, že keď tu bude návšteva, tak jedenie bude v keli. Ale našťastie nič také. Mladšia sestra je naučená jesť pravidelne, 5x denne, takže jeme všetci s ňou. Je síce pravda, že včera som jej zjedla polovicu lízatka 😀 ale okrem toho myslím, že idem dosť dobre. Dlhé prechádzky máme každý deň, na stres z upratovania som sa vykašľala a užívam si 😎
Som zvedavá na pondeľňajšiu váhu, ale ak aj nebude mínus, tak ma poteší aj stagnácia 😉

@tunylyk ja mam agro hned tu pri bytovke..a nevšimla som si to 😅 aj v agre je to take lacne?????????