Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Ahojte dievčata všetkym vam prajem krasne prežitie velkončnych sviatkov vela vody,tu je opet nadherne tak vyrazime odpoledne von,u nas sa moc velka noc slavit nebude ,priatel je na velkon.pondelok v praci tak nachystam len tak s mierou ,k nam nikto nezavita tak prekoho,inak u mna strava žiadna slava a bohužial ani cvičenie musim sa od buduc,tyždna polepšit,aj ked už moc chudnut nechcem ale to nemusim hned hlasit + zatial to tak vypada.ak bude trošku čas musim dočitat čo ste popisali ,cely tyžden som sa sem poriadne nedostala,tak sa dievčata držte a posluchajte! 😀 😀 😀
Ahojte kocky, no, dnes sa to tu akosi zlieza 🙂 Ja som si poctivo od jedu dala na ranajky a desiatu chlieb a pecivo s rybacou pomazankou, nech to trafi slak, stale sa len olejom nalievam, ze malo tuku, tak som si ho dopriala v inej forme. Na obed spenat so zemiakmi a jednym volom, pardon - volskym okom 🙂 Fuj, ale taku nechutne velku porciu som si dala, ale uz je po spenate a po tych vasich krasnych prispevkoch, ake ste naradostene a nabudene ma presla uz chut robit sprostosti a nebodaj sa vrhnut na nieco sladke. Zajtra mame gulas, co bol aj dnes k obedu, robim taky na sposob kotlikoveho s lecom a zemiakmi, tak si dam bez chleba a bude. Poobede sme pozvany na kolac a kavu k nasim, noooooo hop, neviem, co bude. Na pondelok si muz zacal vymyslat, co vsetko mam pochystat, som zvedava, kto to vsetko poje, ale ved, ako chce, pripadne zamrazim 🙂
Ze sisky, tie som uz nemala teda roky, priznam sa, ze ani som ich v zivote nerobila, lebo by som ich asi zjedla nakoniec sama, sa poznam, nie? 🙂 Ja som zboznovala take tie s marhulovym dzemom, ale malokedy som ich v obchode dostala kupit...
ahojte dievcata 🙂 prajem krasne sviatky jari a pravdaze v pondelok vela vody,nech sme sikovne a nech nam to chudnutie ide a kilecka ubudaju 😉 ja si uzivam posledne dni na sk a v utorok sa uz vraciame naspat do uk,takze teraz jedenie moc neriesim ale na druhej strane sa snazim neprejedat,tak dufam,ze vaha ma v stredu nesklame,ked na nu doma skocim,lebo tieto vahy tu som zavrhla,ani jedna nevazi tak ako ma,no hroza 😖 o chvilu vyrazame na prechadzku,tak idem pocvicit aspon brucho,nech nie je mlandrave 😀 tak sa vetky drzkajte a pravdaze neprejedat sa 😉
@adky asi ti chyba vlastna postel 😉 tak uz som upiekla strudlu, kacica sa rozmrazuje, tiez pojde za chvilku do truby, salatik som tiez spravila, dala som si mensi obed pri tom vsetkom ochutnavani. Za chvilku pojdeme von, ked by malo zajtra prsat, dufam, ze nebude, ze sa zase pomylili 😉
@katkav no,ani nechyba,len sa trochu tlacime,sme sice na manzelskej,ale VAnes mame medzi sebou v strede,nie som zvyknuta-straaasne kope 😀 😀 Uf,ja som si obedu teda dopriala-plny tanier slovenskych halusiek-nie s bryndzou,ale s tvarohom a slaninkou,ale sla osm si zacvicit na steper- svokra si kupila taky bombovy,cvicila na nom asi 3x a omrzel ju,tak cvicim ja 😀 Aspon trocha spalit prijatu energiu-aj na prechadzkach sme stale. 😝
@tunylyk vau,tak tvoj muzicek rad experimentuje s jedlom-a nakoniec to chuti celej rodine,vsakze? sisky s chrenom 😀 Len to siskove cesto asi nie je na sladko,ze? Mnam,ale sisky by som si uz dala,take fajne,malicke-jednohubky ,uz som dlllho nemala 😀 Pockam si na ne,ked dochudnem,uz klen 10 kil a som vo finale 😝
babenky prajem Vám krásne sviatky 😵 😵 😵 a klobasky,šunky,čokoladovych zajkov 🤐 🤐 🤐 😀 😀 😀
Ahojte dievčatá 🙂 🙂 aj ja sa pripájam a krásne sviatky a vééla vody 🙂 no ja som to včera po...toto na plnej čiare 😠 😠 a som na seba riadne naštvaná ale dúfam,že to boli moje posledné prehrešky.No my sme boli v ZOO BOJNICE dneska a poviem vám,že toľko národa čo tam bolo dnes som ešte nezažila a to tam chodíme každý rok.No ale neva malej sa tam páčilo a to je podstatné.Tak idem ha-ha a vôôôbec sa neteším na ranne váženie. 😠
ahojte 🙂 tak ja som dnes absolvovala asi 13 km na korculiach. prisla som domov totalne znicena lebo strasne fukalo. aspon trocha pohybu, ked su teraz tie kolaciky 😀 zajtra sa pridavam ku vam - uz som sa pomerala a zajtra hlasim aj vahu. tak dufam, ze sa mi pomocou vas podari aj do leta schudnut 🙂
ahojte babulky, je tu niekto? Ako sviatkujete?
@adky Aďulka moja, ty ma poznáš a vieš dobre, že ťa obdivujem a ani by mi nenapadlo bagatelizovať tvoje chudnúce úspechy. Čo si dokázala, je hodné veľkého a neustáleho obdivu a ovácií 😉
Ale zase... nemala by si byť na seba taká prísna - poloha v akej si zapózovala na tej fotke, je lichotivá len pre málokoho 😉
@yennn to bola momentka,mam pocit,ze som sa snazila rukami zakryt brucho-akosi to nevyslo 😀 Ja som rada,ze mam 30 kil za sebou,neviem si predstavit,ze by som este stale tak vyzerala (ak nie horsie) ked by som nezacala s vami chudnut,to by bolo hrozne 😠
Uf,uz chcem aby ta Velka noc skoncila 😖 Ja som sa za posledne 3 dni rozzrala-a to doslova. A najviac ma zre,ze som na dedine,nemam tu digi vahu,je tu len rucickova asi 30 rocna vaha a ta ukazuje stale 79-lichotive cislo,ale podla mna to nie je moja skutocna vaha,nemoze byt,ved tolko udeneho som nepojdela ani ked som nechudla 😒 Zajtra ideme konecne domov-az sa bojim postavit na moju vahu,to bude cislo......mna len upokojuje to,ze v rifle,v ktorych som prisla sem na dedinu-mi boli volne a teraz,po prejedani sa su este furt volne-tak snad to nebude zajtra na vahe taka katastrofa 😀 😝
Morgen baby, ze -100g ha ha ha
dobre ranko, tak nikde nikoho, asi ste vsetky vo vani a zmykate si tricka 😀 vaha ma dnes potesila, nerobim hanbu 98.2 (-1.6) ako minuly tyzden 😖 ale nakolko som uz odvazena a pomerana, tak som barankovi nacala jeho chutnu r...tku 😉 Prajem vam pekny den, dufam, ze vas dobre vysibu a vyoblievaju...nech ste cely rok zdrave a usmiate. 🙂
ahojte, ja mám dnes veľké plus , skoro dve kilá, je to moja vina a prišla som to tu verejne priznať, hádam ďalší týždeň sa dostanem do lepšieho čísla, ☹ pred všetkými , ktorým sa darí chudnúť klobúk dolu, ja neviem , ale asi teraz nemám tú správnu motiváciu, nebudem to už rozoberať, všetkým vám držím palce
kocky, dnes hlasime aj miery, aby sa nezabudlo 😉 dakujeme

@adky 😀 😀 doma sme k nim mavali lekvar a ked si u nasich prvykrat mm pytal chren,tak to bola riadna sranda 😀 a este sa im tu na Spisi aj pankusky hovori 😉