Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@z.vrablova super prve uspechy ... gratulujem 🙂
@z.vrablova krasne, tesim sa 🙂
@z.vrablova tak pozor na to,naspat to uz nikdy nesmie ist 😀 😝
@katarinasifrova samej je to blbe,lepsie je vo dvojici,ale ked nie je s kym-tak je to tazke 😒
@z.vrablova ja by som kludne pridala, neviem, ako sa si sa dosial stravovala, cca tvoj kaloricky prijem, ale pri tvojej vahe radsej nad 8000 kj, uprav si to cislo v stobe, v merani a vazeni. To nie je celkom tak, ako si to pochopila, tuk je najviac kaloricky z tych troch zloziek stravy, takze preto ak mas 30% denneho prijmu tuku, to len znamena, ze z 8000 kj 2400 kj moze byt tukovych. Bielkoviny su najmenej kaloricke z tej trojice, takze preto ich mas v takom pomere. Osobne si myslim, ze tuku sa netreba bat a ked ti to nebude vychadzat tolko ho pojest, tak uber, ale pod cca 60g na den by som nesla ani omylom. Inak, stob by mal byt presnejsi, z toho hladiska, ze tam zadavas kolko mas fyzickej aktivity. Ak potrebujes uplne presne cisla, isla by som cez dietologicku ambulanciu, ale sukromnu a na to treba bubaky. Nestresuj sa tym, snaz sa to aspon baj ocko dodrzat a uvidis, ze to pojde aj tak 🙂 Snaz sa hlavne dodrzat jedenie zdravsich potravin, aspon pol kg zeleniny denne, vela pit, kus, dva ovocia a pravidelnost a pusti to, neboj 🙂
škoda, že tu nie je diskusia čisto o športe a fanatikov do športu 😀
Ahojte babule. V poslednej dobe veľmi neprispievam, chalani stále chorí a času je stále menej. Včera som sem nakukla a keď som videla čo sa tu píše, aj ma prešla chuť prispieť. Mne sa ten luckin príspevok tiež nezdal extra motivujúci, prišlo mi to trošku ako keby do témy nemám vlasy poslal niekto fotku s hrivou po pás. 😀
@petaboo však diskusiu na MK môžeš aj založiť. Toto je téma priberanie po pôrode a pokiaľ sa nemýlim písala si, že deti ešte nemáš.
dievcata dakujem , ked pohnem svoju vahu za mesiac aspon o dve kila tak budem taaaaaaaaaak rada.... no mam vo vas motivaciu, a to preto ,ze ste uz dokazali doost vela zhodit a ja nechcem zaostavat a konecne si kupit na seba nieco , co nie je ako vreco na strsiaka velke a prebehnut sa okolo oblecka L a povedat si je to si kupim to mi sedi.... 😉
dievcata mam dilemu 🙂 ist k sestre na kavu alebo na korcule 😀
@petaboo nemala som chuť reagovať a zapájať sa do tohto nezmysleného naťahovania, ale nedá mi...nikto ťa nevyháňa, ale nehnevaj sa prosím na mňa, všimla si si aký je názov tejto témy?!?!...je to Priberanie po pôrode a ako som si prečítala ty deti ešte nemáš a ani sa tak skoro nechystáš...na základe tvojej diskusie s Luciou sa domnievam, že ty si s váhou nikdy nemala problém keďže si stále športovala a aj športuješ, tak sa potom nečuduj, keď ti tu dievčatá napíšu niečo čo ti nie po vôli...toť vsio 🙂
@katarinasifrova najskôr korčule pak káva 😉
@katarinasifrova chod k sestre na korculiach 😀 😀 😀 snad to nie je cez cestu 😀 😀 😀
@pandrholka zavolaj sestre, kedy prides, nech ti v predstihu uvari kavu, aby si ju rychlejsie vypila a hor sa na korcule 🙂
ja som prisla do tejto temy ,lebo su tu dievcata ,ktore maju rovaneke problemy s vahou ako ja .... snazia sa byt lepsie a lepsie .... snazia sa schudnut, maju niekedy chut na sladke a radsej napisu prispevok, drzia sa medzi sebou ....
to ked sa sem prida niekto kto ma 45 kg a ked fuka vietor nosi kompoty vo vacku aby ho neodvialo .... nie je asi celkom na mieste . .... kludne prispievajte babizne ale do inej temy ... 🙂
raz bude aj ta kabinka , joj 😉

@adky aj ja som zacala chodit na korcule. je to super. maly spinka v kociku, ja pocuvam hudbu a makam. tiez chodim sama. nemam s kym ☹