icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
30. apr 2011

@akika722 mnam, palacinky. Ja mam kurca v rure a pyre, na sporaku hrncisko morcaco-slepecej polievky, este varim do nej cestovinu. Tak, polivku si asi dam, ale na olovrant a obed som pre seba este nevarila 🙂 Asi si urobim, co vcera 🙂

akika722
30. apr 2011

@nanika ja som sa ich zatial ani nedotkla..nabalim mu všetko čo nedoje/z litra mlieka/ na nočnu..nech tu nestrašia 😀

fabula
30. apr 2011

@nanika v tom stobluke.cz som zaregistrovana, ale cakam pokial mi poslu spravu na email ... ze je to ok a mozem sa nahlasit-..... skusim floru 😀DDD

nanika
30. apr 2011

to ti malo prist obratom, nechapem 🙂

fabula
30. apr 2011

ani ja ,mozno mam nieco na emaili ... mam ho na szm.sk a to je ako sa hovori hruuuza a este aj naviac 🙂

fabula
30. apr 2011

@nanika , pokial som si zadala na tej flore co som zjedla do teraz a vyhodilo mi to tam nejake udaje , tak by som sa mala vlastne snazit doplnit potraviny do udajov stranky flora.cz ... a tam mi ukazalo ,ze mam zjest 8500 az 11000kj .... a to nebudem ako vzpierac potom vyzerat ? 😉

katkav
30. apr 2011

@nanika ze aka som ja uz kocka 😉 pockaj, ked dam dole dalsich 10 kil 😉 to bude zo mna modelka 😀 😀 😀 urcite vas prideme pozriet, pozriem ako ma mm sluzby a prideme vam poobdivovat hracky, pripadne sa pohrat na piesok, ale asi skor poobede, lebo doobeda je maly taky uz ospaly, tak ked sa vyspinka. 😉

nanika
30. apr 2011

@fabula neviem kolko vazis a merias, ak si obezna, tych 8-9 tis kj maximalne, ak si len v nadvahe, staci aj 7 tis 🙂
@katkav budeme sa tesit 🙂

hella23
30. apr 2011

@fabula 😀 tak hlavne je, ze pomalicky to z nas vsetko zleze 😉
@z.vrablova no je nas tu viac novych 🙂 a baby su uzasne... 😀

ja dnes nemam svoj den....mam asi dostat mrchu ( uz mesiac meska ) ...moj mm stresuje a zevraj mi vecer prinesie tehu test...darmo mu hovorim, ze u mna to je normalne a ze dalsie babetko necakame... 🙂 on si to potrebuje utvrdit... 🙄 a nemam vobec chut na nic ☹za cely den som do seba natlacila kusok celozrneho chlebu a tanier slepacej polievky... ☹ co je dost ubohe....snazim sa aspom pitny rezim dodrzat....

jedinou utechou je to krasne pocasie vonku...aspon sa malicka vyblazni a ja s nou 😀

tunylyk
30. apr 2011

ahojte,komu to mam nahlasit vahu,no a este aj co vsetko si mam pomerat,ja som si to omylom zmazala 😀 vyzera to moje priebezne vazenie mooc dobre,sa vytesujem,len nech to vydrzi 😀 dakujeeem

nanika
30. apr 2011

@tunylyk na yennn, prsia, pas, zadok, stehno, v pondelok aj s vahou do 13 hod.

tunylyk
30. apr 2011

@nanika dakujem 😉

nanika
30. apr 2011

@tunylyk nz, odpovedala som, lebo som prave tu, ak by som to nebola ja, urcite by bol niekto taky dobry a napisal by ti 🙂

tunylyk
30. apr 2011

@nanika 🙂

fabula
30. apr 2011

Tak dnesok uspesne na konci. 7000 kj @nanika tak mam este 1000 kj k dobre .ja som ako tank 😉 .

monika.c
30. apr 2011

ahojte dievcata 🙂 tak ja sa hlasim uz z uk a teda poviem vam,ani moja vaha ma nepotesila,ale ani sa necudujem,ked jem teraz dost nepravidelne 😖 ale uz sa snazim dostat do starych kolaji 😉 musim sa pochvalit,ako ma mm prekvapil,ze vraj vo stvrtok mi povie,pobal veci,vecer vyrazame na vylet.boli sme v parizi,no baby,poviem vam,nieco neskutocne a nadherne,to bol vzdy moj sen,dostat sa do pariza,pod eifelovku a teraz som tam bola 🙂 hoci len na 1 den,ale aj tak som mu za to nesmierne vdacna 🙂 a teraz sa uz mozem opat pustit naplno do cvicenia a chudnutia 😉

katkav
1. máj 2011

@monika.c fuha aka romantika 😉 Pariz je nadherny, my sme tam boli zatial dvakrat, chceme urcite ist este tak do dvoch rokov aj s malym, nech si uzije Disneyland 😉 veru veru, leto sa blizi, musime trosku posluchat 😉 mna caka navsteva u nasich, ale bude nas tam vela, tak snad nezjem sama plech zakuskov 😉

macekovam
1. máj 2011

@katkav ahoj ahoj...chvalim ta🙂 pekne uz na tebe vidno ze si schudla...🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😎

mima1311
1. máj 2011

Ahojte kocky chudnuce ....bozemoj tato tema mi je tak blizka ,ja azda cely zivot chudnem 😀 a nie a nie sa dopracovat k pozitivnemu vysledku 😒 ...narazila som tu na vas nahodou ,kedze som sa tu len nedavno zaregistrovala ,kedze som aktualna tehulka ,ktora ma este 90 dni do porodu a uz 20 kil hore ,skoncim urcite na 30 ☹ zabijem sa ???? ide to hore co tri kila mesacne a to sa sdravujem tak ,ze aj nad jedlom rozmyslam 😀 neviem ako by to bolo ,keby ze dam do ust to ,co mi pride na chut ....takze sa tesim ze tu tato tema je ,kde budem moct zavitat po porode ...sa utesujem ze ked priberam v teho ,nebudem po skonceni 😀
prekvapila a potesilo ma ,ze som tu nasla ,,kopec znamych ,, ludi z fora chudnutie ako ....som tam uz druhy rok a pocas prveho som dala dole rovnych 50 kil ,ale sla som dole z nezavideniahodneho cisla 😖 tak aj po schudnuti takeho kvanta kil som bola stale velka a do toho tehotenstvo ....nevadi ,mam technicku prestavku a pokracujem o 3 mesiace ,uz sa aj normalne tesim .
Chcem vas tiez podporit a a pozdravit zuzku a adky ,tie viem zaradit ale citam aj ine babenky tu stranku poznaju ,len neviem ich nicky 🙂 ...spominate tu tabulku ,ja som ju nenasla ,nevadi ,snad mi pomozete a prijmete ma medzi seba ....jedna rada ,ktoru uz asi ale vy viete ,nechodte s prijmom nizko ,je to ako bumerang ani sa nenazdate a mate vsetko spät a + bonus na vyse .....vsetkym vela stastia a vela zhodenych kileciek 🙂

fabula
1. máj 2011

JA MAM UBYTOK NA VAHE ...HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Dakujem moc aj ked malo ale predsa .... 🙂

tinika
1. máj 2011

@fabula super 🙂 tesim sa s tebou

fabula
1. máj 2011

@tinika 🙂

fabula
1. máj 2011

ani som neratala vobec ,ale vobec ze aj ja mozem mat svetlu chvilu v chudnuti 😉

nanika
1. máj 2011

@monika.c tak to je sen mojho muza, ist do Pariza, v dobrom prajem 🙂
@mima1311 prepac za tu IP, najprv som citala IP, az potom forum, tak sa uvidime o par mesiacov. Drzim prsteky a prajem len to dobre 🙂

mia258
1. máj 2011

@fabula blahoželám 😉

Ja normálne rozmýšľam, že tento týždeň sa proste neodvážim, až ten ďalší. Bojím bojím 😅

mima1311
1. máj 2011

@nanika dakujem 🙂 od jesene nabieham na chudnutie a uz len vzdy tym spravnym smerom ,kedze toto je moje posledne tehotenstvo 🙂

hella23
1. máj 2011

Ahojte babulky...dnes je tak krasne vonku, ze pockam kym sa mi mala vyspinka a pol dna stravime len tam 🙂

@fabula gratulujem 🙂
@monika.c tisko zavidim, ale len v dobrom 😀 musel to byt naozaj krasny vylet 😀

no ja neviem ci zajtra nenahlasim plus na mojej vahe...dnes som sa rano odvazila a o kilo naviac...skoro ma prekotilo z tej vahy ☹ ☹ ☹ neviem vobec kde sa to tam nabralo 😠 asi to bude z tej menstruaciu 😒

tunylyk
1. máj 2011

ahojte,dnes tak trosku predcasne hlasim za tyzden -1,5kg 😉dufam,ze o tyzden pokorim 8-ku 😉 od zajtra som bez internetu,to preto,ozvem sa ked sa vratim mm,tak sa drzte 🙂

macekovam
1. máj 2011

@fabula ahoj🙂 tesim sa spolu s tebou🙂

fabula
1. máj 2011

dievcata prekrocila som dennu davku bielkovin na moju vahu 0,36% a este mam 2500kj ..... na veceru /len sa ucim pracovat so stravou prve dni co a ako /... co si mam dat prosim vas jest ? no som celkom mimo...d.