icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
1. máj 2011

@fabula co chces, len v globale mysli na to, ze aj privela bielkovin skodi, zatazuje oblicky a telo ti to aj tak nie je schopne spracovat tak, ako by malo. Tak si dopraj este syr, jogurt alebo sunku, alebo nieco od obeda, ale len trochu a viac to dopln zeleninou. Tych 2500 uz nemas sancu nahnat, musis sa poucit do buducna, ze sa najedz to gro konciac obedom a poobede uz len o dost mensiu cast.

jojina11
1. máj 2011

ahojte babule, tak po dlhšom čase trošku aj ja prispejem, sme chorá celá rodina okrem mojej mamy, to je nezmar a my sme všetci padavky, jedlo sa snažím udržať pod kontrolou, bohužiaľ pitný režim je na tom horšie, nevadí, teraz mi veľmi nechutí piť, hrdlo bolí a tak, ved to určite poznáte, som zvedavá čo budem vidieť zajtra na váhe
včera sme sa s mm dobre dorobili v záhrade, lebo vyvážame stavebný odpad a sused nám pristaví traktorovú vlečku a tak to musíme ponakladať , pokiaľ ju máme k dispozícii , už od nás takto odišli 4 vlečky a ešte nás min, 3 čakajú. sme poriadne unavení, bohužiaľ urobiť sa to musí, takže zumbu ani zoralates teraz nemusím, som úplne grogy, ani tu nedeľu si neviem poriadne užiť, pretože ma všetko bolí, ale nechcem sa tu len sťažovať, poctivo vás tu čítam a všetkým vám veľmi gratulujem, už len za snahu niečo so svojou váhou urobiť, je to ťažké, viem to podľa seba, a posledné kilá idú dolu veľmi ťažko, @elen58 Ela gratulujem ti, tak sa ti to podarilo, super , som na teba hrdá, 🙂

katkav
1. máj 2011

@macekovam dakujem za pochvalu, dnes ma pochvalil aj tato, boli sme u nich, ze to je vidno, aj mamina, som cela natesena 😉

katkav
1. máj 2011

@jojina11 skore uzdravenie celej rodinke. ☹

pandrholka
1. máj 2011

ahojte babuľky....tak ja som už dnes prišla informovať, že zajtra pokazím tabulečku, bo dnes sme oslavovali drobcove narodeniny tak som si dala pár somarín do tela, ale bude to moje prvé plusko odkedy tu s vami chudnem, tak snáď mi to prepáčite 😒

katkav
1. máj 2011

@pandrholka jasne, ze hej 😉 mozno ta este rano vaha prekvapi. Inak vsetko najlepsie Kristianovi prajeme, hlavne nech je zdravy a mamina ma co najskor po statniciach, nech ma nanho ovela viac casu 😉

hella23
1. máj 2011

@pandrholka vsetko najlepsie malickemu 😀
ja sa pridavam k tebe zajtra to pokazim aj ja 😠 priatel mi doniesol vecer pikantny kebab...a neodolala som... ☹ clovek sa 3 tyzdne drzi a ked mam mrchu tak sa to vsetko skazi ☹ dufam, ze to rano nebude az tak zle...

nanika
2. máj 2011

@katkav tesim sa na pikosky 🙂 Som za teba taka rada, ze navsteva dobre dopadla 🙂
@hella23
@pandrholka ale baby, asi nie, preco by malo byt plusko, urcite to este uhrate, ved ste nejake zenstiny.

nanika
2. máj 2011

Dobre ranko, za hodinu bezim cvicit. Dnesna vaha -1,8 kg 😀

ivana82
2. máj 2011

Bre ranko,
@nanika paradny ubytok, tesim sa s tebou 🙂 Moj ubytok je -1,2 kg, no bolo by asi aj viac...ale neviem si urcit, ktory dovod je ten pravy, lebo je ich viac...1, problem s vyprazdnovanim - 4 dni, verte to uz chyba 😀 😀 😀 2, pms, ktora 5 dni meska (u mna nic strasne) 😒 😒 😒

ivanka85
2. máj 2011

kocky -200g ale zacala som len vo stvrtok, tak dufam ze o tyzden nahlasim vacsi ubytok🙂
@nanika super🙂aj ja chcem..
vydareny tyzden vsetkym zelam!

macekovam
2. máj 2011

ahojte dievcata...takze je oproti minulemu tyzdnu -600 ale minuly tyzden bolo +1200 takze ziadna slava teda:( som dufala ze to bude lepsie...aj som kazdy den cvicila...neviem ci mam predsa len ubrat z tych 100g peciva co jem na ranajky....??? mozno mi je to uz vela...:( @nanika a @ivana82 gratulujem...krasne vam to ide....a este k tomu vsetkemu znopva zacinam byt chora takze asi zasa priberiem... 😔

jojina11
2. máj 2011

ahojte babulky, tak ja dnes -1,5 kg, ale keďže minulý týždeň to bolo veľké plus , tak ešte stále to nie je dobre, ale bohuvďaka aj za tento úbytok
@macekovam
@ivanka85
@ivana82
@nanika gratulujem, super 🙂 🙂 🙂 🙂
@ivanka85- super, teš sa dievča, každé číslo , aj to najmenšie poteší 🙂 🙂 🙂
@katkav ďakujem pekne, dúfam, že to bude čoskoro

elen58
2. máj 2011

Dobre ranko dievčata dnešna vaha - 500g takže dnes sa s vami rozlučim s vahou 57,4kg čo je pre mna nesmierny uspech aj vdaka vam kočky s vami sa mi podarilo dat dole 10,6kg ,tento tyžden je pre mna velmi doležity že som to po 5 mesiacoch boja s kilečkami dotiahla do konca,dalej už nepojdem teraz sa citim uplne skvele aj tento tyžden som prekvapena lebo som sa vobec nesnažila a vaha ešte dačo pustila ,proste sice sa mi vas velmi tažko opušta ale zase sa tešim že si možem začat konečne vychutnavat detičky a slniečka.Ak mi dovolite tak vam občas napišem a skontrolujem ako sa dari vam babenky tzv.stalice ku ktorym mam velmi blizko ,určite za chvilku tiež opustia tuto temu ale verim tomu že tema bude nadalej žit aj vdakA našim novačikom ktorych je stale dost .všetkym vam prajem ešte vela schudnutych kil a splnenie svojich cielov mam vas strašne rada,a poobede sa mi snad podari hodit foto 😀 😀 😀

elen58
2. máj 2011

@macekovam
@jojina11
@ivanka85
@ivana82
@nanika kočky super to ste teda riadne zamakli take cifry tu hadzat suuuuuuuuuuuuuuuuper tešim sa s vami a len tak dalej a za chvilu ste v cieli 😀 😀 😀

adky
2. máj 2011

Dobre ranko. Dnesna vaha 80,5 ...cize pol kila + ,och-od dnes uz riadne poslucham 😎

elen58
2. máj 2011

@jojina11 dakujem Joji aj tebe sa to určite podari ved už ti vela nechyba,tak držim palce inak super tento tyžden 🙂 🙂 🙂

macekovam
2. máj 2011

@adky ahoj..v buducom tyzdni spolu zamakame...hej???ja sa tu borim s tymi gramami...och...

macekovam
2. máj 2011

@elen58 ahoj... gratulujem...dokazala si to a si v cieli...super...a prajem vsetko dobre a nech sa kilecka drzia pri zemi 😀 😀

macekovam
2. máj 2011

@jojina11 mas krasny ubytok...len tak dalej...pekny vysledok 😎

elen58
2. máj 2011

@macekovam dakujem moja ved ja ich už dako ustražim 😀 😀 😀 a ty si mojko ako na tom ešte kolko ti chyba do ciela?

macekovam
2. máj 2011

@elen58 jaaaaaaaaaaaaaaj ja mam cestu samy kamen a vyyyymol 😀 😀 😀 😀 chyba mi este 20 😅 😅 😅 😅 😅 😲

pandrholka
2. máj 2011

@katkav Ďakujeme za blahoželanie 🙂
@hella23 Ďakujem za malého

ahojte dievčatá, tak teda nepokazím tabulečku žiadnym pluskom, bo váha mi ráno ukázala presne toľko ako minulý pondelok, som rada, že je to bez pluska bo som ozaj pojedla toho dosť 😀
všetkým, ktoré schudli gratulujem a tým, ktoré nie iba toľko hlavu hore a ideme ďalej...lúčim sa letím sa pohrať s drobcom a pak popratať a učiť sa (bleeeee)

katkazabor
2. máj 2011

dobré ráno dievčatá.dávno som tu nebola akosi nemám čas.
@nanika ako super mínus,sánka mi padla normálne 🙂 
a všetkým dievčatám gratulujem.ja sa uz musim riadne zaťať lebo mi to nejak nejde.tak sa zatial majte papa  😀

mima1311
2. máj 2011

Vsetkym blahozelam ku krasnym vysledkom 😉

janca13
2. máj 2011

Ahojte 🙂 baby všetkým vám blahoželám ku krásnym úbytkom a môj je -1,20 😎 júúúúj a keby som nepos.... minulý týždeň tak je to lepšie a dneska som do obchodu vykračovala pyšne ako keby som 12kg scudla nie to kilečko 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katarinasifrova
2. máj 2011

ahojte, takze dnesna vaha nic moc ☹ -0,3 kg, ale aspon je to prvy tyzden ked som nesla s vahou hore.

fabula
2. máj 2011

ja mam dole 1 kg ...prve ... no ako keby mam dole aspon 10 kg.... 🙂

z.vrablova
2. máj 2011

Dobry den... krasne ubytky... ja mam dole zo vcera -1,5kg (mohlo byt aj viac, mam vsak MS☹ )...

livia333
2. máj 2011

ahojte dievcata, skoro celt tyzden som tu nebola, akosi sa nedarilo zavitat, ale pekne som vsetko docitala...som rada, ze som tu nebola, ked sa tu rozprudila burliva diskusia, lebo by som sa len natlakovala 😀 , ale naramne som sa pobavila nad tehlami a inymi super prispevkami 😀 😀 😀
@nanika ty si uplne super baba 😉
Chcem tu vsetkym poblahozelat za krasne minuska, ja som sa odvazila v sobotu rano, lebo v nedelu ci dnes sa bojim, takze hlasim minus 1kg.
Mali sme krstiny a od piatku v chladnicke 200 zakuskov...veterniky, puncaky, maslove susienky a laskonky...v piatok som a drzala a nedala si nic...ale v sobotu a v nedelu som to dohnala 😅 🙄 Som na seba riadne nahnevana... ☹ a aj zo seba sklamana...
a teraz sa bojim postavit na vahu....takze radsej chcem odpadnut o tyzden...inak vas obdivujem, ze sa postavite na vahu aj viac krat za tyzden ci den....ja nemozem, staviam sa len tieto pondelky 😀 inak by ma to asi ja demotivovalo...tak preto..
no dobre, ideme teraz trosku von a potom este pridem pocitac ci pokecat...