icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

mirmaj
2. máj 2011

ahojte kočky, hlásim sa aby ste vedeli že žijem a som tu stále s vami 😉 Moja váha je 82,7 ale neviem koľko je to - lebo si nepamätám tu z min. týždňa, ale určite je to - lebo tam bola ešte 3 predtým 😀 mm mám už z nemocnice doma ale kedže je marod a nie samostatný, tak mám doma momentálne 2 deti, takže neposlucham tak ako by som mala kvôli času, ale už začínam tento týždeň naozaj na sebe makať a dufam že sa to aj začne niekde viac prejavovať 😀
všetkým gratulujem k úbytkom a
@elen58 ty si naozaj úžasna, krásne ti to išlo z týždňa na týždeň a gratulujem ako si to krásne zvládla, budeš nám tu chýbať, vždy si hodila nejaký pozitívny príspevok ktorý povzbudil, nech sa ti darí krásne váhu udržať 😉

elen58
2. máj 2011

@mirmaj dakujem moja a ja sa určite sem tam ozvem ako sa dari mne a nakuknem ako sa dari vam dievčata 🙂

nanika
2. máj 2011

@ivana82 no ivi, klobuk dole, si sa polepsila 🙂
@ivanka85 krasne, ja som dala minuly tyzden pokafrany 100g dole a predtym tusim plusko bolo? Neviem, takze 200g za tych par dni je uzasne cislo 🙂
@macekovam oj ty jedna, supis, som na teba hrda, sa tu teraz vyskieram od ucha k uchu, az mi sanku lame 🙂
@jojina11 no joji, nemas chybu, takze si si tusim uz odmakala komplet to minule plus 🙂 Pysnak som 🙂
@elen58 my sme sa uz rozlucili, a ty si to zaklincovala este nadhernym minuskom. Ja si tak myslim, ze este co to pusti aj bez nas a tabulky. Krasne chvile s drobcami 🙂
@adky mojka a ja ze bude pod 80. Nic to, uz ta tam ocakava 🙂
@pandrholka no vidis to, ze sa plus nekonalo, ja mam na to cuch 🙂
@katkazabor vsetko chce svoj cas, tak nezufaj 🙂
@janca13 no teda, to je krasne cislo a ked si clovek uvedomi, ze je to cifra po sviatkoch, no nemam na teba normalne slov 🙂
@katarinasifrova zlatko, no ked neprsi, aspon kvapka, buduci tyzden bude lepsi, pust to z hlavy 🙂 Ale ja osobne si myslim, ze kazde minus je uspech obrovsky 🙂
@fabula super dievca, si sa do to spravne obula 🙂
@z.vrablova krasne, mne sa take podarilo mozno 2x za pol roka 🙂 A ked prejde ms, to bude ine cislo, nam tu vsetkym vytries zrak 🙂
@livia333 ty si super baba 🙂 Len taka troska mimo otazka, este su kolaciky, zeby som sa zastavila na kavu, ked si uz z tej BA, som tu slintala ako bernardin, ked si to vymenuvala, hmmmmmmm To kilecko je take chutne peknucke 🙂
@mirmaj tak to som rada, ze je minus, uz ti to odsypa k tej 80, magickej hranici, to potom uvidis tie fukoty, ked ju prekonas, ako sa to rozbehne 🙂

nanika
2. máj 2011

Este dovolte taku poznamku, nikoho tym nechcem urazit, no baby, je vas tu ako hadov, ci skor hadic? Poodpovedat kazdej je umenie, takze ak som na niekoho zabudla, pardon 🙂

macekovam
2. máj 2011

@nanika tak odpovedz kezdej🙂 ak je pre kazdu tvoja odpoved taka dolezita ako pre mna 🙂 🙂 🙂 tak pre ne veeeela spravis🙂🙂 ja ti za odpoved premna dakujem 😵 😵 😵 🙂 😀

elen58
2. máj 2011

@nanika dakujem mojko ved určite sem nakuknem ako sa vam dari a aj ja sa pochvalim,kedže som nikdy predtym problem s vahou nemala tak dufam že to bude ok a možem sa naplno venovat detičkam držkaj sa mojko 🙂

nanika
2. máj 2011

@elen58 ja som presne z teba mala ten dojem, ze ty uz stihlou zostanes 🙂 Dakujem a zastav sa tu, nech nas potesis svojou stihlou dusickou 🙂
@macekovam no mojka, ako by som len mohla teba vynechat, slniecko? 🙂 Len ked pozeram este aj ci decka nevisia na lustri, moze sa stat, ze niekoho nezachytim 🙂

macekovam
2. máj 2011

@nanika ze na lustri 😀 😀 😀 😀 😀 aj ja to mam doma podobne...maly drobec ale len hlada ako a kde by sa mohol co najrychlejsie zabit...stvera sa do koca,postavi sa na otocnej stolicke,prsty pchy do zastrcky...no hruuuuza a to ma 14 mesiacov...a inak co cvicis???

janca13
2. máj 2011

@nanika dakujééém 🙂 a tá tvoja odpoved ozaj povzbudí a ženie ma dalej teda mna určite 🙂

nanika
2. máj 2011

@macekovam ten slender mam permanentku, musim ju co najskor minut, lebo prepadne. Akoze zazrak ziaden, ale aspon nejaky pohyb je lepsi ako ziaden, nie? 🙂

macekovam
2. máj 2011

@nanika ja vobec neviem co je to... 😅

sevzuz
2. máj 2011

ahojte, gratulujem k minuskam, ja mam dolu 0,5kg ale malasom tento tyzden uz aj viac neviem co sa poruchalo 😖
ale stale chudnem a to je podstatne😉
takze moja vaha je presne 82 kg 😉 tesim saaaaa 😀

strasska
2. máj 2011

@sevzuz super...tesim sa...len tak dalej a potom budem chodit po rady ako nepribrat v tehu vela 🙂

ja dnes nic moc -200gr...cokoladove vajicka a zajaciky asi urobili svoje 😅 ja sa snad tej sedmicky nedockam 😠

nanika
2. máj 2011

@sevzuz no, nech ta ani nenapadne chudnut rychlejsie ako 500g za tyzden, radsej pridaj na jedle 🙂 Ale jasne, koho by to netesilo, som za teba rada, krasne ti to ide 🙂
@strasska ake nic moc, chcela si mat z tych zajacov radsej plus? 🙂 Super to je vysledok 🙂

macekovam
2. máj 2011

@nanika aha 🙂 a to aj citis unavu??? 😕

strasska
2. máj 2011

@nanika ale ja som rada, len mi je luto, ze som cely vikend posluchala, dokonca sme boli na svadbe a ja som ani z 1 kolaca neochutnala, jedla som az doma na veceru klasika salat a aj tak som nevedela porazit tie cokovajka zo zaciatku tyzdna.
tak mi treba 😉

nanika
2. máj 2011

@strasska tak o to viac ubudne tento tyzden, neboj 🙂 Si uzasna, ze si si ani kolac nedala, tak to by som ja nedokazala 🙂
@macekovam zo zaciatku ano, teraz uz nie, ale zacala som si pri tom citat casopisy, tak mi to skor pride ako uzasny klud a relax 🙂

hella23
2. máj 2011

ahojte kocky ...no ja len tisko zavidim tym vasim krasnym ubytkom....kazda krasne zhodila... 😀 ja hlasim -200g...myslela som si, ze to bude horsie 😀 este vo stvrtok som sa tesila, ze sa k vam dnes pridam aspon tym kileckom a aj vaha tak ukazala, ale ta mrcha to zmenila... 😒 no nic buduci pondelok to musi byt lepsie... 🙂

nanika
2. máj 2011

@hella23 ale helli, je to aj tak pekne cisielko a po mrche to skoci mozno aj o dve kg a budes tu excelovat 🙂

z.vrablova
2. máj 2011

@nanika ... uplne zlaticko ako si nam krasne kazdej osobitne odpovedala,.... ja sa tesim, ked to moje zbojnidlo zaspi, ze aspon co-to precitam a napisem ako to ide,... 😉
Dakujem inac aj za odporucanie stob treningu... konecne sa zacinam v jedle orientovat.... sa tesim a pomalicky aj upustam od vazenia... normalne ze hrst, lyzicka a maso potazkam... dobre, ze??? 😀
Este by som potrebovala poradit... nemate nejaky grif ako rozdrvit sezamove semienka... dnes som ich vsetky zbierala po kuchyni ako som sa pokusala s tlcikom na maso... 🙂 nemam doma maziar... ale zacinam rozmyslat aj o kupe...

macekovam
2. máj 2011

@hella23 ahoj ja ti v dobrom zavidim tento ubytok.)

z.vrablova
2. máj 2011

@hella23 .... ja som na tom podobne... uz som mala dole o pol kg viac a vcera ako dosla mrcha, vsetko hore, dnes sa radsej nevazim ani nemeriam... uplne ako balon... co uz... o tyzden verim naskocia krajsie cisielka... drzkaj sa... 😉

macekovam
2. máj 2011

@z.vrablova daj si ich najskor do sacku...a tak po nich trepni alebo si na ne daj utierku 😉

nanika
2. máj 2011

@z.vrablova mixer? alebo skusit pomliet na mlynceku, blby napad? Alebo kupit uz drvene, ale tie nie su az take hodnotne 🙂

nanika
2. máj 2011

@z.vrablova rado sa stalo, myslim, ze aj ja, co som si myslela, ze som uz troska scitana som prisla na medzery 🙂 Moje samozrejme 🙂

z.vrablova
2. máj 2011

@macekovam ... sacok to nevydrzal a v kuchyni som mala neplechu... no musim nieco pohutat, alebo skocim pozriet ten maziar... ved sa mi zide aj na bylinky teraz v lete,... dakujem inac 😉
Som jedla s jogurtom nepotlcene tak, ze som sa snazila aspon vacinou prehryzt zubami.... asi pol hod mi to trvalo... 😀

nanika
2. máj 2011

@z.vrablova byvaju elektricke mlynky na kavu, take do ruky, lepsie ako maziar. Ja to mam vo vybave k mixeru, je to mlyncek na koreniny a kavu 🙂

katkav
2. máj 2011

@z.vrablova ja som si ich raz rozdrvila rucnym ponornym mixerom, ked som robila cicerovu naterierku - humus, dala som to do hlbokeho pohara s troskou olivoveho oleja a bolo.
gratulujem ku vsetkym krasnym ubytkom 😉

mima1311
2. máj 2011

Skusala som sa vcera registrovat na Stobe a napisalo mi to ze Ok ,ze dostanem do mailu spravu na aktivaciu a nic neprislo ,dnes som to skusala opät nahodit a uz mi to pise ze moje prihlasovacie meno je pouzivane ,to asi teda uz ma maju v systeme ,tak preco mi neprisiel ziaden mail ???? ako rychlo vam ho poslali ???