Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@ivana82 no ivi, klobuk dole, si sa polepsila 🙂
@ivanka85 krasne, ja som dala minuly tyzden pokafrany 100g dole a predtym tusim plusko bolo? Neviem, takze 200g za tych par dni je uzasne cislo 🙂
@macekovam oj ty jedna, supis, som na teba hrda, sa tu teraz vyskieram od ucha k uchu, az mi sanku lame 🙂
@jojina11 no joji, nemas chybu, takze si si tusim uz odmakala komplet to minule plus 🙂 Pysnak som 🙂
@elen58 my sme sa uz rozlucili, a ty si to zaklincovala este nadhernym minuskom. Ja si tak myslim, ze este co to pusti aj bez nas a tabulky. Krasne chvile s drobcami 🙂
@adky mojka a ja ze bude pod 80. Nic to, uz ta tam ocakava 🙂
@pandrholka no vidis to, ze sa plus nekonalo, ja mam na to cuch 🙂
@katkazabor vsetko chce svoj cas, tak nezufaj 🙂
@janca13 no teda, to je krasne cislo a ked si clovek uvedomi, ze je to cifra po sviatkoch, no nemam na teba normalne slov 🙂
@katarinasifrova zlatko, no ked neprsi, aspon kvapka, buduci tyzden bude lepsi, pust to z hlavy 🙂 Ale ja osobne si myslim, ze kazde minus je uspech obrovsky 🙂
@fabula super dievca, si sa do to spravne obula 🙂
@z.vrablova krasne, mne sa take podarilo mozno 2x za pol roka 🙂 A ked prejde ms, to bude ine cislo, nam tu vsetkym vytries zrak 🙂
@livia333 ty si super baba 🙂 Len taka troska mimo otazka, este su kolaciky, zeby som sa zastavila na kavu, ked si uz z tej BA, som tu slintala ako bernardin, ked si to vymenuvala, hmmmmmmm To kilecko je take chutne peknucke 🙂
@mirmaj tak to som rada, ze je minus, uz ti to odsypa k tej 80, magickej hranici, to potom uvidis tie fukoty, ked ju prekonas, ako sa to rozbehne 🙂
Este dovolte taku poznamku, nikoho tym nechcem urazit, no baby, je vas tu ako hadov, ci skor hadic? Poodpovedat kazdej je umenie, takze ak som na niekoho zabudla, pardon 🙂
ahojte, gratulujem k minuskam, ja mam dolu 0,5kg ale malasom tento tyzden uz aj viac neviem co sa poruchalo 😖
ale stale chudnem a to je podstatne😉
takze moja vaha je presne 82 kg 😉 tesim saaaaa 😀
ahojte kocky ...no ja len tisko zavidim tym vasim krasnym ubytkom....kazda krasne zhodila... 😀 ja hlasim -200g...myslela som si, ze to bude horsie 😀 este vo stvrtok som sa tesila, ze sa k vam dnes pridam aspon tym kileckom a aj vaha tak ukazala, ale ta mrcha to zmenila... 😒 no nic buduci pondelok to musi byt lepsie... 🙂
@nanika ... uplne zlaticko ako si nam krasne kazdej osobitne odpovedala,.... ja sa tesim, ked to moje zbojnidlo zaspi, ze aspon co-to precitam a napisem ako to ide,... 😉
Dakujem inac aj za odporucanie stob treningu... konecne sa zacinam v jedle orientovat.... sa tesim a pomalicky aj upustam od vazenia... normalne ze hrst, lyzicka a maso potazkam... dobre, ze??? 😀
Este by som potrebovala poradit... nemate nejaky grif ako rozdrvit sezamove semienka... dnes som ich vsetky zbierala po kuchyni ako som sa pokusala s tlcikom na maso... 🙂 nemam doma maziar... ale zacinam rozmyslat aj o kupe...
@hella23 .... ja som na tom podobne... uz som mala dole o pol kg viac a vcera ako dosla mrcha, vsetko hore, dnes sa radsej nevazim ani nemeriam... uplne ako balon... co uz... o tyzden verim naskocia krajsie cisielka... drzkaj sa... 😉
@z.vrablova daj si ich najskor do sacku...a tak po nich trepni alebo si na ne daj utierku 😉
@z.vrablova mixer? alebo skusit pomliet na mlynceku, blby napad? Alebo kupit uz drvene, ale tie nie su az take hodnotne 🙂
@z.vrablova rado sa stalo, myslim, ze aj ja, co som si myslela, ze som uz troska scitana som prisla na medzery 🙂 Moje samozrejme 🙂
@macekovam ... sacok to nevydrzal a v kuchyni som mala neplechu... no musim nieco pohutat, alebo skocim pozriet ten maziar... ved sa mi zide aj na bylinky teraz v lete,... dakujem inac 😉
Som jedla s jogurtom nepotlcene tak, ze som sa snazila aspon vacinou prehryzt zubami.... asi pol hod mi to trvalo... 😀
@z.vrablova byvaju elektricke mlynky na kavu, take do ruky, lepsie ako maziar. Ja to mam vo vybave k mixeru, je to mlyncek na koreniny a kavu 🙂
@z.vrablova ja som si ich raz rozdrvila rucnym ponornym mixerom, ked som robila cicerovu naterierku - humus, dala som to do hlbokeho pohara s troskou olivoveho oleja a bolo.
gratulujem ku vsetkym krasnym ubytkom 😉
Skusala som sa vcera registrovat na Stobe a napisalo mi to ze Ok ,ze dostanem do mailu spravu na aktivaciu a nic neprislo ,dnes som to skusala opät nahodit a uz mi to pise ze moje prihlasovacie meno je pouzivane ,to asi teda uz ma maju v systeme ,tak preco mi neprisiel ziaden mail ???? ako rychlo vam ho poslali ???

ahojte kočky, hlásim sa aby ste vedeli že žijem a som tu stále s vami 😉 Moja váha je 82,7 ale neviem koľko je to - lebo si nepamätám tu z min. týždňa, ale určite je to - lebo tam bola ešte 3 predtým 😀 mm mám už z nemocnice doma ale kedže je marod a nie samostatný, tak mám doma momentálne 2 deti, takže neposlucham tak ako by som mala kvôli času, ale už začínam tento týždeň naozaj na sebe makať a dufam že sa to aj začne niekde viac prejavovať 😀
všetkým gratulujem k úbytkom a
@elen58 ty si naozaj úžasna, krásne ti to išlo z týždňa na týždeň a gratulujem ako si to krásne zvládla, budeš nám tu chýbať, vždy si hodila nejaký pozitívny príspevok ktorý povzbudil, nech sa ti darí krásne váhu udržať 😉