icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
2. máj 2011

@mima1311 neurobila si chybu v mailovej adrese? Mohlo sa stat, nie? Poslala by som tam na kontakt mail 🙂

mima1311
2. máj 2011

@nanika asi nie ,lebo ked so to vypisovala dnes opät ,tak mi tam predskocilo to co som pisala vcera a sedela mailovka 😖

nanika
2. máj 2011

@mima1311 najdi si kontakt a napis im, nejako to asi zblblo. Napis co sa stalo a ze to potrebujes prekontrolovat, lebo ti neprisiel mail. Neboj, len si mala smolu :(

mima1311
2. máj 2011

@nanika dik ...skusim ,lebo od vcera nakukam a nic neprislo ,tak sa im pripomeniem 🙂

katy30
2. máj 2011

ahojte kočky. Viem, dávno som tu nebola. mala som toho vela, ale budem sa znažit chodit sem pravidelne. Moja vahá, už mesiac stoji 😠 . asi začnem počítat KJ. Teraz som akurát dovarila, tak idem sa najest pokial poklad spí a dočítat.
Všetkým čo schudli, len pár gramov moc gratulujem a tým čo sa moc nedarilo nevadí nebojte pojde to dole 😉

macekovam
2. máj 2011

@z.vrablova 😲 to som nechcela 😀 😀 😀 😀 😀 😀

katy30
2. máj 2011

Kočky ako to robite, že vám idu tak krásne kilá dole?

sanym
2. máj 2011

Ahojte. Až teraz som sa sem dostala. Gratulujem všetkým schudnutým, špeciálna gratulácia samozrejme @elen 58 - super kočka!!! 🙂 😉
Ja sa pri mojom poslednotýždňovom jedálničku vyradenia nedočkám - ale chvalabohu je to aspoň mínus (300 g) 🙂 Čakala som obrovské plusko keďže za posledné dni som zožrala všetko čo predo mnou neušlo. 😀 Chýba mi 5,5 kg do konca a je pravda, že posledné idú dole straaašne ťažko.
@nanika super, cica 🙂 😉 Vidíš, ja som ti vravela, že teraz začnem závidieť ja tebe. 😀 😉

hella23
2. máj 2011

@nanika dakujem... 😀 som spokojna teraz pri mrche aj s takymto vysledkom..no neviem ci pojdu dole 2 kilecka, ale ja sa uskromnim aj s kileckom 😀
@macekovam dakujem...ale ti si tiez dala dolu pekne... - 600g je skvele cisielk
@z.vrablova vsak mi tej vahe pondelok ukazeme 😀 ja som uz povedala, ze ked v pondelok neuvidim na vahe 70kg a nejake drobne, tak leti cez okno von :-P

z.vrablova
2. máj 2011

@hella23 ... tak potom ju nasmeruj rovno ku mne, ja by som brala aj 70+... 😀 ale nie... este mam dovtedy co robit... ale bude... 😉

macekovam
2. máj 2011

@hella23 no dala som dole -600 ale este stale mam o700 viac ako pred dvoma tyzdnami ☹ ☹ ☹ 😖 😅

mia258
2. máj 2011

Tak ja prekvapivo stagnujem na 65. Myslela som, že budem mať prírastok minimálne 0,5kg. Celý týždeň som vyhľadávala sladké, hlavne večer po ôsmej 😕
Ale mrcha už skončila, nemám sa na čo vyhovárať (max. tak na rodinnú situáciu, ktorú postupne prestávam psychicky zvládať 😢 ) tak dúfam, že za týždeň dám aspoň niečo dole.

adky
2. máj 2011

@z.vrablova paraaadne ti to zislo dole 🙂 Gratulujem 😉

adky
2. máj 2011

@macekovam tak dufam,ze to zmakneme,chcem dat konecne poriadne minus a chcem byt opat 7mickova 😀

macekovam
2. máj 2011

@adky boze 😖 ked ja som aj cvicila poctivo...taku som mala zo seba radost...v stredu bolo o 1300 menej ako minuly tyzden a zrazu mi to skocilo ze len -600...vies co?? 😖 ja pomaly asi aj motivaciu stracam...normalne sa mi zdal tento tyzden strasne kratky...tolko som toho chcela stihnut a dohnat..ale nevydalo ☹ co uz...

adky
2. máj 2011

@macekovam och,to ti verim,ale nezmenime to-je to telo,nie nejaky stroj a aj bez prehreskov vie robit take skoky na vahe 😖

macekovam
2. máj 2011

@adky ale tak zasa 100% som nesla...to nie..ale idem tak ze si myslim ze by malo byt dobre...ved ja ti uz ani neviem co robim zle...ci mam ubrat zo stravy...ale zasa potom sa bojim aby sa to nezadtavilo....vies??,raz jem malo ...potom zasa vela...no strachota 😒

macekovam
2. máj 2011

@adky a to som bola este s kamoskami vonku...reku poradim im ako schudnut a oni ma vysmiali ze jedenim urcite neschudnem...ze najskor sa v tehu vyzerem a potom sa hanbim chodit po ulici...ze som mala na to mysliet skor...no skoro ma d.blo...no kaslem na to nech su ake su....za dobrotu na zobrotu...

sonya16
2. máj 2011

Končím, vzdávam sa, u mňa to nejako ktovie prečo nefunguje, ja idem s váhom opačným smerom, väčšiu depku už hádam ani mať nemôžem 😒
Katkav - kľudne ma vyhoď z tabuľky, mne už pomôže len plastika, asi, ak vôbec 🙄

adky
2. máj 2011

@macekovam nieco podobne prezivam uz asi 2 mesiace aj ja 😒 Myslim ze vsetko dodrziavam tak ako mam,ale furt z niecoho ochutnavam,nieco male si dam a navysi mi to riadne KJ za den,potom pomalicky priberam....dnes som myslela ze idem opat krasne cisto,aj som to mala v plane-no nedodrbkala som to? Robila som grilazove oplatky-zo salka....no tak to aj dopadlo,vaha ukazuje az o kilo viac ako rano....snad sa to do zajtrajsieho rana trosku spracuje a bude to mensie plusko.....mam co robit do dalsieho tyzdna,aby som opat nehlasila plus,uz ma to stve ☹

adky
2. máj 2011

@sonya16 to je mi luto,ze ta opustilo odhodlanie chudnut 😔

macekovam
2. máj 2011

@sonya16 haloooo...si pekna mlada baba...nevzdavaj sa...aj mne uz mesiac vaha strajkuje...ved aj pomaly staci..nie??? kno schvalne kolko si uz pribrala ako si tu s nami??? 😕

sonya16
2. máj 2011

@adky neopustilo, ja sa aj naďalej budem snažiť, ale...už to trvá príliš dlho a radosť žiadna ☹

sonya16
2. máj 2011

@macekovam 2-3kg 😲

macekovam
2. máj 2011

@sonya16 viac???no to je dost...a aj cvicis???

nanika
2. máj 2011

@adky to je este ten lepsi pripad, ked vies, z toho to je 🙂
@sonya16 Mrzi ma, ze mas z toho zly pocit a depresie :( Urob si pauzu, musis si troska ukludnit dusicku. Neviem, kde je chyba, ja nie som ty, ak naozaj dodrziavas vsetko, aj pitny rezim, aj pravidelnost, nejes malo, ale ani vela a nejes sladkosti a slanosti, pravidelne cvicis a vobec neuberaju ani centimetre, mozno by nebolo na skodu zbehnut za obvodnou, ci nemas nieco so stitnou zlazou. Ak budes v poriadku, s tym by ti vedel uz pomoct len odbornik, ale to uz byva za peniazky, napriklad Bukovsky. Mrzi ma, ze ti neviem pomoct :(

macekovam
2. máj 2011

@sonya16 ale zasa...baby pisali ze ak si mala predtym nizsi prijem ako bolo potrebne tak v uvode mozes aj pribrat...a potom sa to spusti...ako dlho si tu s nami???

macekovam
2. máj 2011

@nanika caw kocka..kde si sa tu vzala???

nanika
2. máj 2011

@macekovam ale priberanie trva tak mozno ked prezeniem, tak mesiac, ak ide clovek z nizsieho prijmu na vyssi.

nanika
2. máj 2011

@macekovam ja? Som v spravnej teme?