Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
@katkav presne .....sla si na to s rozumom ,,super 🙂 to si musela mat krasne ciselko na vahe po porode ,ked si tak malo pribrala a este si odlozila brusko 😀 ja som v to teraz tiez dufala ,ze este mozno aj schudnem ,ale moj zdr,stav tomu nepomohol ,lieky porobili svoje ,ale uz sa to dava do lepsich kolaji ...tak ja uz len viac nepribrat a bude to OK ....vahu poriesim potom aj ked ma to stve...
Ked sa chystate na surodenca ??? 🙂
prvy krat zelene semafoooory 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
baby dobre pisete co pisete 😵
mimochodom, takto by som nechcela dopadnut ☹
http://lesk.cas.sk/clanok/94271/sok-najtucnejsi...
a toto je tiez velmi pekne napisane
http://lesk.cas.sk/clanok/94247/zora-czoborova-...
@mima1311 ja som kdesi citala, ze vlastne prijem sa pocas tehu nemusi navysovat az v poslednom trimestri aj to nie o vela, priblizne o jeden krajec chleba, mozno dva, co si nemyslim, ze je tak vela. Tak som sa podla toho stravovala, jedla som normalne, zdravo, samu zeleninku, ovocie, jogurty, avokado, lososa, vyprazane mi vadilo, takze to som nemohla, aj cokina mi tusim robila palenie zahy, takze babo papalo,co malo, dostavalo, co potrebovalo. Este som sa ku koncu tehu mm stazovala, ze pocuvaj ma, vsak ja som ta pocas celeho tehu nikam nevyhnala, ze chcem co ja viem jahody s tatarkou alebo nieco take 😀 😀 Ja som zacinala s trojcifernou vahou, tak mozno preto som tiez tak velmi nepribrala. No dufam, ze po lete by som mohla byt aj ja druhykrat tehu, by som si chcela dat darcek k narodkam, dve krasne kolajnicky 😉 tak dovtedy planujem este trosku to brucho svoje uzasne vyfucat, nech uz nevyzeram akoby som celorocne behala s kolesom na plavanie 😉
@katkav urcite tak nevyzeras ....a aj ja som zato ,ze sa pocas tehu extra navysovat nemusi a uz nie vobec na zaciatku ....ja som stale na tom svojom jedlanicku co doteraz ,akurat u mnabol problem v tych liekoch a hlavne som nepila ,vobec som nemohla pit ,dala som tak 0,5-1 denne a to je malicko ...ja som mala psycho blok ktory som nevedela prekonat ,..ale teraz sa to uz konecne prevalilo a prekonala som to ,stiahnem 3 l a druhy problem bol ze som mala problem s trojhodinovkami ,neustriehla som si pravidelne jest ,skor ho bolo malo a tym nevyvazene ....ty sa toho isto vyvarujes a uz sa tesim ,kedy tu hodis foto ,,kolajnicky ,, 🙂 ja mam testik tiez odlozeny na pamiatku 🙂
@mima1311 dakujem, ale som este riadna buchta 😉 vsak sa odfotim, ked dam este par kil na flickr, fotila som sa v plavkach, ked som mala 103 kil tusim, tak ked budem mat 93 cca tak sa znova cvaknem, ci bude vidno zmena 😉 s pitim som mala aj ja na zaciatku problem, ja som do seba dala denne mozno do pol litra, to bola hruza, naucit sa pit bol normalne problem 😉
Uz tu nebudem dnes, zajtra mam rano krv a potom slender, takze sa uvidime az okolo obeda.
@nanika to bude potom taky nacucnuty komar 😉 dakujem za pochvalu, ty si tiez kocka, ako kedysi povedala Bridget Jones nohy mas az potialto (ukazujem na svoje prsia)....(na spodku rozstrapkane 😀 😀 )....stihle dlhe nohy, aj modelky ti mozu zavidiet 😉 aka ty budes cica az pojdes spat do prace 😉
a zase som robila doma neporiadok, vsak preco nie, vyzera to tu ako keby bol nejaky vypredaj. Vyhadzala som si svoje stihlejsie veci a div sa svete, mam co nosit cez leto, sa tu vytesujem....slovo crazy je pre mna asi slaby vyraz 😉 no co, aj taki ludia musia byt, pre rovnovahu v prirode 😉 len ktovie, co si o tom mojom spravani mysli to moje dieta 😖
caute. Nemate nahodou skusenosti s
http://www.kgdolu.estranky.cz/ ???
dievcence ako zvýšim v stobklube tých 5 tis Kj na 7 tis.? ☹ heeeelp pleaseee
ok, už to mám, stačí čítať niekedy 🙂
ahojte, mám za sebou super deň, bola som so segrou na nakupoch a kupila som si normálne aj niečo na seba 😀 rifle, sukňu a asi 3 trička, som taká happy a veľkosť 42. Ked som išla z nákupov zastavila som sa aj pokorčulovať nech svoje snaženie ešte umocním. už dávno som nemala taký dobry pocit ako tento týždeň 😉
Inak ja dúfam že sa ráno zobudím skôr ako drobec a pôjdem si zabehať alebo aspoň rýchlu chôdzu dám 😉 Tak prajem peknú noc a veľa elánu do ďalšieho dňa papa kočky 😉

@nanika ja ale tiez mam tendenciu sa prezierat v stave stresu 😖 ...vtedy prve siahnem za jedlom 😖 ....ked som bola kludna chudla som a taketo brutalne obdobie plne stresu ,, neskutocneho ,, mam tri roky a po zapreti sa a velkom odhodlani sa mi to podarilo prelomit a nepoddala som sa tomu ,uz som mala strasnu vahu a velke komplexy....mna strasne motivovali prve kila schudnute ,ja mam taku povahu ,ze ked sa do niecoho pustim tak extremne ...idem vtedy na 100 % a neprichadza v uvahu nijako inac ...a ked som videla ze pravidelnou vyvazenou stravou isli kila dole stale ,len ma to nabudzovalo ...cakala som strasne na podporu z vonku ,od rodiny ,z roboty ale nikto si moje chudnutie nevsimol 😢 ,noslla som stale ,, stany 😀 ,, a hlavne z takeho velkeho tela to hned nepoznat ,prve ohlasy zacali asi po 20 kilach a potom naraz kazdy zacal reagovat ,divit sa ....musela som ale zmenit satnik ,vsetci boli v uzase a to ma hnalo dalej ,po 30 kilach som sla na prvu svoju dovolenku v zivote ...bola to moja odmena pre mna 🙂 bola som zo sestrou v Egypte ,bez chlapa 😀 a tam som mala samozrejme nonstop stravu od vymyslu sveta a nevyuzi to ,neochutnaj ,uz tam nikdy nepojdem a tak som si tych 11 dni uzivala naplno ,to bol oddych ,lezanie a papkanie niekolkochodove ...ked som sa vratila ,som sa bala stupnut na vahu a aj som tam nakoniec este schudla 2 kila ....moj metabolizmus bol nastartovany a chudnutie pokracovalo aj doma ...zastavilo sa to az po roku po zhodenych 50 kilach ...chcela som si dat pauzu ,az telo zregeneruje po tolkom ubytku ale zastihli ma operacie zenske a potom potrat ,ktory som psychicky velmi tazko niesla a pribrala som v tom obdobi 7 kil aj vdaka hormonom ...no a supho 😀 do mesiaca som bola teho ....
Pises mi presne z duse 🙂 suhlasim s tebou ....clovek musi chciet ,nemoze ho nikto schudnut ,schudnut sa musi sam .....krasnym prikladom je jedna teda viac nez moletna dama z ,, STE TO CO JITE,, dali jej jedalnik ,stroje ,radili ,robili vsetko co mohli ale neschudli ju ,,lebo to ona potrebovala ,, urobte vy nieco so mnou ,, robila si po svojom ,pokial nebude chciet ona sama ,neschudne nikdy 😢
Ty to dobojujes urcite 🙂 ,verim ti a vies o com to je ,to je najdolezitejsie ...baby tu mozu byt radi ,ze ta maju 😵