icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

adky
9. máj 2011

@katy30 jeeej,kraaasny rozdiel 🙂

nanika
9. máj 2011

@katy30 super fotka, krasne sa ti dari 🙂

katy30
9. máj 2011

@adky
@nanika to je vysledok v daka Vám 😵

macekovam
9. máj 2011

@adky a kedy sa nam v nich ukazes???,kockaa???,

katy30
9. máj 2011

Mna to vobec nenapadlo sa odfotit ked som k Vám zavítala 😒 Zajtara ak budem mat čas sa odfotím a hodím sem.

katkav
9. máj 2011

@adky ty sa vazne vydavas u o 19 dni? ja som si myslela, ze si robis srandu 😉 gratulujem, super, tak teraz mate pred sebou tie uzasne frmoly a potom pride ten najkrajsi den...potom posli kusok torty 😉 😀 😀 😀

adky
9. máj 2011

@katkav vazne,sa to za posledne 2 tyzdne zvrtlo 🙂 MAli sme problem s pokrstenim malej,nikde nam ju nechcu pokrstit,uz dva roky chodim po Prešove za knazmi a ani jeden nie je ochotny. Az nam pred 2 tyzdnami navrhli aby sme spojili svadbu s krstom,v jeden den.-ze to bude nadherny obrad, PAcila sa nam ta myslienka a tak sme suhlasili 🙂

katkav
9. máj 2011

@adky super, taka rychlovka 😉 ani 3 roky nemusim cakat, uz je to tu 😉 to bude asi taka mensia svadba, ked tak rychlo, no nie? Hlavne si to uzite, lebo take dni sa uz neopakuju 😉 uvidis, ze to bude perfektne....si kocka v tych satach aj ked, neuraz sa, mne by sa na tvoju novu postavicku hodil asi iny strih trosku 😒

mirmaj
9. máj 2011

@nanika ďakujem 😉 no môžem si zato aj sama, lebo do piatku som mala stále minus a potom som to nezvladla tak ako bolo treba 😠

mirmaj
9. máj 2011

@katkav
@adky a mne sa v tých fialových páčiš a myslím že aj sadnu na tvoju postavu 😉 si kočka a ten rozdiel v tých fotkách, že waaw, maš už peknu postavičku a chudučke nohy 😉

katkav
9. máj 2011

@mirmaj
@adky no mne sa na Adke zdaju tie saty trosku velke 😉 nezvyraznia jej peknu novu postavicku, ja by som jej asi vybrala trosku ine saty, ale tak to je uz na nej 😉 hlavne nech sa v nich dobre citi a citi sa ako hviezda, lebo to bude jej a Vaneskin den 😉 no aj jej mm, ale oni dve budu hviezdy 😉

adky
9. máj 2011

@katkav ano,mensia svadba,dokopy aj s nami 24 ludi a oslava v nasom 3 izbovom byte 😝 😀 Tolko peniazkov na velku svadbu mat nebudeme,ale nevadi,na tom mi az tak nezalezi,hlavna vec ze uz budeme konecne svoji 😉 Myslis ze ine? Je pravda ze ma trosku rozsiruju,ale nevadi,ja sa doma aj tak prezleciem do inych,len v kostole budem mat tieto fialove. Budem ladit aj s Vaneskou-ta ma fialovo-biele satocky 😀

adky
9. máj 2011

@mirmaj dakujem krasne 🙂

katkav
9. máj 2011

@adky trosku hej, myslim si, ze uz si mozes dovolit aj uzsi strih 😉 tak budete kocky, tesim sa na fotky 😉 stihas sa aj ucit do skoly? aj ked to teraz nie je podstatne, skusky su az niekedy v juni, vsak? 😉 kedy mate termin 28.5.?

adky
9. máj 2011

@katkav ano,termin je presne 28.5 a skusky 20.6 - stiham uz pomenej,ale po svadbe sa budem ucivu naplno venovat 😎

debbie
9. máj 2011

Ahojte už som tu nebola dlho no chudnem ,ak si niekto pozeral tabulku , síce nie kilo za týžden ale pekne podla môjho tempa. K cvičeniu som mala zákaz lebo stále chodím na rehabko ale dnes mi sestrička povolila začať tak idem do fitka konečne po skoro troch týž. a to mi už aj mrcha konečne skončila 😀 😀 😀 😀 tak som už nažhavenááááá 😀 😀 😀 😀 Nestíham vas baby ani dočitavať doma riešime teraz kupu pozemku a ideme stavať domček 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je teraz na prvom mieste , skoro denne sme niekde a niečo vybavujeme bud u starostu, geodeta som mala dnes na zozname už je odčiarknutý a to ma poobede čaka stretko s fin.poradkynou a to fitko ak stihnem. Nato všetko si mamina mojka dolamala nohu v členku , tak aj tam chodím variť a riadiť, a teraz by sa mi taaak hodila na povarovanie , tak ale ju vartujem ak treba. Takže babulky moje nehnevajte sa na mna že vas nechodím povzbudzovať ale myslím denne na vas...

@adky mojka to som rada že už bude Vaneska pokrstená a takto si to krásne spojíte, som šťastná a teším sa s tebou . Šaty su krásne a verím že ich ešte zužiš , ako písala tuším Katka , už by si si mohla dovoliť aj užšie niečo no viem že kým si na to zvykneš to potrvá,že si už kráááásne štíhlunka a tak sa aj začneš obliekať a uvedomíš si že nemaš čo prekrývať a maskovať lebo faldíky su fuč... ale budeš krááááásna nevestička .... držím palčeky moooc

@katy30 ahoj no páni krásny rozdiel a viem že ťa ta foto potešila veľmi aj ja som sem takú davala a viem ako sa cítiš , držím palčeky nech pridaš čoskoro dalšie rifle k tým dvom o dalšie cm menšie... 😀
@macekovam ahoj zlatík ako sa ti darí čo cvičenie? chodíš ? a čo vaha , darí sa ti ?

macekovam
9. máj 2011

@adky aka sexica🙂

macekovam
9. máj 2011

@debbie ahoj moja...no ty si tu uz nebola ani nepamatam...normalne som sa chcela bab pytat ci sem aj chodis...mala si asi vela povinnosti...ze??? mne sa nedarilo a konecne sa zacalo...cvicim stale rovnako....doma Zoru...a trooosku taebo...ale ty sa pochval🙂

debbie
9. máj 2011

@macekovam s čím sa mam ja ešte pochváliť , všetky novinky som napísala a fitko nebolo hadam tri týž. dnes sa už teším.

katkav
9. máj 2011

@debbie super ta tu vidiet po dlhsej dobe. Kontrolovala som ta v tabulke, ci si na nas nezabudla a tesim sa, ze ti ide vaha dole. Tak to su take prijemne starosti okolo domceka, aj ked asi kym sa vsetko vybavi, tak je toho dost vela 😉 Skore uzdravenie mamine a ty sa uz dufam citis lepsie 😉

macekovam
9. máj 2011

@debbie no aj ja si idem zacvicit len cakam nech uz maly koooonecne zaspi.... 😒

adky
9. máj 2011

@debbie dakujem krasne 🙂 zuzit ich nemozem,brucho mam este dost velke,taka pneumatika nafuknuta,vyhovuje mi ze su volnejsie 🙂

elen58
9. máj 2011

Ahojte babulky ako sa mame ak som dobre postrehla tak sa vam dari celkom skvele
@macekovam super kočka konečne si sa rozbehla
@adky a ty mojko ty sa nam vydavaš tak sa tešim s tebou teda tato spravička ma potešila,inak dievčata dufam že sa nehnevate že som napisala ale som zvedava ako sa mate a čo noveho? inak ja sa celkom držim vaha sa drži okolo tych 58 kg a to jem opravdu všetko,tak sa dievčata držte gratulujem ku schudnutym kilam a ja si vas zase skontrolujem čo mate nove ste skvele 😀 😀 😀

yennn
9. máj 2011

@nanika @macekovam baby dik za info o stobe, tusim nie je zly napad aby som sa znovu nastartovala tymto sposobom - kontrola by sa mi teraz dost zisla, po mesiacoch leňošenia 😉 Uz som prihlasena tam pod yennn .... vidim ze tam su tiez nejaki priatelia, tak ak sa v tom vyznate, tak mozme byt "kamoši aj tam" , ak to viete urobit, co urcite ano.
Jeden z tychto vecerov si urcite pozriem ako to tam chodi, uz som sa namotivovala. Neslubujem ze to bude dnes, lebo este mam kopec roboty doma, po tom co sme sa nastahovali nazad. Ale uz sa tesim.

PS: MUSIM SA POCHVALIT - prave som sa vratila z posty, aj s balickom v ruke - objednala som si ZORALATES. Tak mi drzte palce, nech sa k tomu dokopem a nech ma to bavi 😀

yennn
9. máj 2011

@elen58 ahoj, no jasne ze sa nehnevame ze si sa ozvala, prave naopak. Som rada ze sa drzis! Ohlas sa aj buduci pondelok. Slubujem ze si ta tajne nezapisem do tabulky 😀 😀 😀

yennn
9. máj 2011

@debbie mojka a nezabudla si mi ty nahlasit vahu nahodou? Nemam ani IP ani SMS a este aj forum citam a nic .... hm hm hm 😀 Alebo som slepa? 😎
Som rada ze mozes zase do fitka, tak o jednu dobru spravu navyse 😉

macekovam
9. máj 2011

@yennn tyyyyyyyyyyyyyyy brdo.....super 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😎 10 hviezdiciek....len sa nedaj odradit....je skvelz a super ucinny 😉

yennn
9. máj 2011

@katy30 krasny rozdiel, si sikulka 😉 Snad sa nejaka foto najde z tych cias, som si ista.
PS: nikdy nie je neskoro zdokumentovat svoje uspechy, takze sup sup odfotit sa 😀

yennn
9. máj 2011

@macekovam teraz neviem co mas na mysli, ze je skvele a superucinne - stob ci zoralates? Asi oboje, co?