Priberanie po pôrode. Ako schudnúť
Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď
Mna to vobec nenapadlo sa odfotit ked som k Vám zavítala 😒 Zajtara ak budem mat čas sa odfotím a hodím sem.
@katkav vazne,sa to za posledne 2 tyzdne zvrtlo 🙂 MAli sme problem s pokrstenim malej,nikde nam ju nechcu pokrstit,uz dva roky chodim po Prešove za knazmi a ani jeden nie je ochotny. Az nam pred 2 tyzdnami navrhli aby sme spojili svadbu s krstom,v jeden den.-ze to bude nadherny obrad, PAcila sa nam ta myslienka a tak sme suhlasili 🙂
@adky super, taka rychlovka 😉 ani 3 roky nemusim cakat, uz je to tu 😉 to bude asi taka mensia svadba, ked tak rychlo, no nie? Hlavne si to uzite, lebo take dni sa uz neopakuju 😉 uvidis, ze to bude perfektne....si kocka v tych satach aj ked, neuraz sa, mne by sa na tvoju novu postavicku hodil asi iny strih trosku 😒
@katkav ano,mensia svadba,dokopy aj s nami 24 ludi a oslava v nasom 3 izbovom byte 😝 😀 Tolko peniazkov na velku svadbu mat nebudeme,ale nevadi,na tom mi az tak nezalezi,hlavna vec ze uz budeme konecne svoji 😉 Myslis ze ine? Je pravda ze ma trosku rozsiruju,ale nevadi,ja sa doma aj tak prezleciem do inych,len v kostole budem mat tieto fialove. Budem ladit aj s Vaneskou-ta ma fialovo-biele satocky 😀
Ahojte už som tu nebola dlho no chudnem ,ak si niekto pozeral tabulku , síce nie kilo za týžden ale pekne podla môjho tempa. K cvičeniu som mala zákaz lebo stále chodím na rehabko ale dnes mi sestrička povolila začať tak idem do fitka konečne po skoro troch týž. a to mi už aj mrcha konečne skončila 😀 😀 😀 😀 tak som už nažhavenááááá 😀 😀 😀 😀 Nestíham vas baby ani dočitavať doma riešime teraz kupu pozemku a ideme stavať domček 😀 😀 😀 😀 😀 tak to je teraz na prvom mieste , skoro denne sme niekde a niečo vybavujeme bud u starostu, geodeta som mala dnes na zozname už je odčiarknutý a to ma poobede čaka stretko s fin.poradkynou a to fitko ak stihnem. Nato všetko si mamina mojka dolamala nohu v členku , tak aj tam chodím variť a riadiť, a teraz by sa mi taaak hodila na povarovanie , tak ale ju vartujem ak treba. Takže babulky moje nehnevajte sa na mna že vas nechodím povzbudzovať ale myslím denne na vas...
@adky mojka to som rada že už bude Vaneska pokrstená a takto si to krásne spojíte, som šťastná a teším sa s tebou . Šaty su krásne a verím že ich ešte zužiš , ako písala tuším Katka , už by si si mohla dovoliť aj užšie niečo no viem že kým si na to zvykneš to potrvá,že si už kráááásne štíhlunka a tak sa aj začneš obliekať a uvedomíš si že nemaš čo prekrývať a maskovať lebo faldíky su fuč... ale budeš krááááásna nevestička .... držím palčeky moooc
@katy30 ahoj no páni krásny rozdiel a viem že ťa ta foto potešila veľmi aj ja som sem takú davala a viem ako sa cítiš , držím palčeky nech pridaš čoskoro dalšie rifle k tým dvom o dalšie cm menšie... 😀
@macekovam ahoj zlatík ako sa ti darí čo cvičenie? chodíš ? a čo vaha , darí sa ti ?
@debbie super ta tu vidiet po dlhsej dobe. Kontrolovala som ta v tabulke, ci si na nas nezabudla a tesim sa, ze ti ide vaha dole. Tak to su take prijemne starosti okolo domceka, aj ked asi kym sa vsetko vybavi, tak je toho dost vela 😉 Skore uzdravenie mamine a ty sa uz dufam citis lepsie 😉
Ahojte babulky ako sa mame ak som dobre postrehla tak sa vam dari celkom skvele
@macekovam super kočka konečne si sa rozbehla
@adky a ty mojko ty sa nam vydavaš tak sa tešim s tebou teda tato spravička ma potešila,inak dievčata dufam že sa nehnevate že som napisala ale som zvedava ako sa mate a čo noveho? inak ja sa celkom držim vaha sa drži okolo tych 58 kg a to jem opravdu všetko,tak sa dievčata držte gratulujem ku schudnutym kilam a ja si vas zase skontrolujem čo mate nove ste skvele 😀 😀 😀
@nanika @macekovam baby dik za info o stobe, tusim nie je zly napad aby som sa znovu nastartovala tymto sposobom - kontrola by sa mi teraz dost zisla, po mesiacoch leňošenia 😉 Uz som prihlasena tam pod yennn .... vidim ze tam su tiez nejaki priatelia, tak ak sa v tom vyznate, tak mozme byt "kamoši aj tam" , ak to viete urobit, co urcite ano.
Jeden z tychto vecerov si urcite pozriem ako to tam chodi, uz som sa namotivovala. Neslubujem ze to bude dnes, lebo este mam kopec roboty doma, po tom co sme sa nastahovali nazad. Ale uz sa tesim.
PS: MUSIM SA POCHVALIT - prave som sa vratila z posty, aj s balickom v ruke - objednala som si ZORALATES. Tak mi drzte palce, nech sa k tomu dokopem a nech ma to bavi 😀

@katy30 jeeej,kraaasny rozdiel 🙂