icon

Priberanie po pôrode. Ako schudnúť

lilithka26
11. aug 2010

Ahojte maminky 🙂 nenašla som diskusiu kde by bola rozoberaná táto konkrétna téma. Meriam 164cm a v keď som otehotnela mala som 73kg. V tehu som pribrala 10 kg čiže na 83. Po pôrode som sa nejako popri všetkom nestihla vážiť ale bola som ok, ešte som hovorila s mamou ako som pekne splasla, že ak ešte niečo pôjde dole, budem lepšia než pred tým. Ale nič nešlo dole, naopak keď mala malinka 6 mesiacov vaha bola86kg, teda ešte o 3kg viac ako na konci tehu. Že som si dopriala uznávam, nesnažila som sa nejako extra, sústredila som sa na malú. Ale tak som sa stravovala aj pred tým a nepriberala som takto. Teraz malinka ťahá 10 mesiac ja som sa len tak postavila na váhu a ukazuje 82, tj. -4 kg. Myslíte že to ešte pôjde dole? Máte podobné skúsenosti? Ako to že miesto chudnutia priberám a ako ste zhodili vy? Budem vďačná za každú odpoveď

nanika
10. máj 2011

@fabula tak nechapem, mne to to po prepisani skoci aj tam 🙂

macekovam
10. máj 2011

babulky ako mam pridat odkaz???

nanika
10. máj 2011

@macekovam ? nechapem, prekopirovat, ee?

macekovam
10. máj 2011

@fabula a to rano si ho pekne planujes?? 😅 ja mam rano 2 chleby100g s perlou salamou alebo sytom,desiata ovocna...to mam 1 pomaranc a jablko a 3 piskoty...obed co mam navarene vcera som mala 100g knedla 😅 😅 a 300g sojove platky na kyslo...s 10% smotanou...(300 preto lebo som ich odvazila uvarene a zistila som ze zo 100g je 400 g varenych...)...to si na obed nahodim do stobu....dla gramv...a potom len dotvorim den...cize planujem len olovrant a veceru....PROSIM NEZABITE
MA....

macekovam
10. máj 2011

@nanika chcem sem dat kratke cvicenie s billym....z u tube a neviem ako...???pocuj...daj ho ty...vies to?? 😕

fabula
10. máj 2011

@nanika vravim nejako som to osalela, ale to trvalo.....
@macekovam planujem uz od rana , dnes mam chvilu cas a uz budem mat navarene ,tak viem co bude na obed ... ale dnes mi tak tolko toho naskakalo ,ze neviem ci to vsetko dotlacim do seba ,ale musim 🙂

macekovam
10. máj 2011

@fabula ked semafor pusti tak mas zelenu🙂

fabula
10. máj 2011

dufam ,ze bude zelena aspon trochu ,ked si pojdem na buduci tyzden kupovat plavky na dovolenku ....tajne dufam, ze sa dostanem do 8 juna pod 100 kg ,aby ma neodtiahli z plaze .... mozno budem v spravach 🙂 na markize

jojina11
10. máj 2011

@nanika zlatko, ďakujem ti, už ma toľko nechváľ, akurát včera som písala Janke, nech ma vyhodí z tabuľky, lebo sa mi to nejako nedarí a to potrebujem dať dole už len asi 4 kg, chvalabohu ona je typ.že ma vždy prehovorí, ja asi potrrebujem okolo seba takých ľudí ako si ty a ona, pretože sama by som to nedokázala, teda nie to , že prestanem chudnúť, ale to, že chodiť sem a sem tam prispieť, prečítať si vás a v duchu vám nezávidieť ako vám to pekne ide, a mne nie, dokonca miesto chudnutia priberám,som tu už od novembra, dolu som dala len nejakých 6 kg, teším sa aj z toho samozrejme, pre mňa je at toto obrovské číslo, bohužiaľ nie som typ, čo sa zasekne a striktne dodržuje pravidlá, čo je pre mňa veľké mínus,ale ďakujem za podporu, si pre toto fórum veľkou oporou

macekovam
10. máj 2011

@katkav ahoj nie...to nema tempo....ine...daj si do gooogla billy blanks 8 min a malo by ti ho vyhodit ako prve...je tam v modrom obleceni...

nanika
10. máj 2011

@macekovam stojim na videu, s mysou si vysvietim link, kde pises vo svojom prehliadaci adresu a das ctrl a C a v tom okne, kde chces dat odkaz tu na koniku sa len postav a daj ctrl a V. Alebo si to myslela dajako inak?

macekovam
10. máj 2011

billy blanks 8 minute workout

macekovam
10. máj 2011

@nanika katka to asi spravi...

katkav
10. máj 2011

@nanika aj ja som to spravila control c, contrl v, ked som stala hore na linke k videu.
@macekovam toto?

https://www.youtube.com/watch?v=_hiJuXBwtoQ
macekovam
10. máj 2011

@katkav aaaaaano sikulka.....

macekovam
10. máj 2011

baby chcem vam napisat...chcela som sem pridat taebo 8 minutove co mam doma ale nikde na internete som to nenasla...je to tiez billy blanks...ale nasla som toto a je mu podobne ....trva len 8 minut ale myslim ze vam da zabrat ak budete cvicit spravne....kedze popri detoch mam malo casu na cvicenie ....tak cvicim tak ako som vyssie pisala a potom vecr si dam len takychto par minut a mam dobry pocit🙂 tie co ste doteraz necvicili tak vam na zaciatok urcite staci tychto 8 minut....sskuste a postupne si budete pridavat...na tento tyzden je to dost🙂 a tie ktore si myslite ze je to naozaj maaaaaaaaalo tak napisem len ...lepsie ako zasa nic....a bat sa ze nebudem vladat... 😕

katkav
10. máj 2011

@macekovam ja potrebujem toto cvicenie

https://www.youtube.com/watch?v=MSTNVlSi-54

aby som sa zbavila svojej pneumatiky na bruchu

macekovam
10. máj 2011

@katkav pozeram...ze ved to nie je billy a potom kuknem ze junior 😀

macekovam
10. máj 2011

@katkav inak som pozerala aj ten prvy link...a dobre je skombinovat oba...na zaciat ta rozcvicka a potom to druhe a mame 15 min.cvicenia za sebou🙂a potom toto tretie a mame 20 minut...a to staci🙂

katkav
10. máj 2011

@macekovam no vyskusam, len pred chvilkou som ranajkovala, tak to by asi este nebolo dobre 😉

macekovam
10. máj 2011

@katkav jase...hodinku pockaj...mne zaspal maly tak idem dat brucho...je s nim tooooolko roboty.... 😖

katkav
10. máj 2011

@macekovam no asi to vyskusam, az bude mat poobedny spanok, lebo teraz sa chystame von, musim si ist opalit svoje kriedovobiele nohy 😉

macekovam
10. máj 2011

@katkav aj ja mam take..... 🙂

janca13
10. máj 2011

Ahojte nešiel my koník MOJE NERVY 😠 😠 ja tu môžem byť,len ked dieta spí no a večer ak sa sem náhodou dostanem ešte pred staršou dievkou tak asi 5 min. a potom ma už pomaličky nenápadne vytlačí 😠 a aby som nezabudla SOM ZELENA UZ 2.DEN 😀 😀
@fabula
@macekovam no ja tiež ráno zjem na čo mám chuť,aj desiatu a potom si všetko navážim a dám do škatuliek a viem čo budem jesť až do večera.Inak by som nestíhala pri krpcovi musím všetko ked spí 😝

mirmaj
10. máj 2011

@macekovam
@katkav kočky super cvičenia ste tu dali, nehodíte to aj do sukromky do tej podtemy cvičenia až to máme vždy po ruke, ked budeme mať chuť si niečo zacvičiť? 😉 môžem to tam šupnuť aj ja len nechcem až to vyzerá akože ja tu machrujem ako cvičim a ešte nič z toho som neodcvičila 😝

macekovam
10. máj 2011

@mirmaj ahoj...tak to tam daj...

katarinasifrova
10. máj 2011

ahojte, super cvicenia. hned som si ich pridala do oblubenych 😉 dnes som si zasa odkrutila 10 km na korculiach. bolo super. a vecer sa chystam na rotanu. som zvedava ako dlho vydrzim 😀

hella23
10. máj 2011

ahojte babulky.... 🙂 no konecne je vonku take krasne slnecne pocasie...tak uz len nech tie kila idu lahko dolu... 🙂 dnes som bola cca 6hod. v zahrade, mm strazil malu, tak mi to dobre padlo...po velmi dlhej dobe...taky pokoj,ale hlavne to ticho... 🙂 len som sa spalila ☹ pluzgiere mam vsade, dokonca aj na usiach...co sa mi stalo prvy krat... 😅
no dnes som pozabudla ako si na stravovanie... 😠 zjedla som toho velmi malo...ale za to som vypila asi 5 litrov vody...tak mi bolo dobre vonku, ze som ani hlad nepocitovala... 😢 a zajtra si to asi zopakujem...mm bude tahat 7 dni 12hodinovky, tak nech si uzije malu...ja mam aspon vecer dobry pocit, ze som sa trosku rozhybala a aj zahradu mam porobenu 😀

@macekovam @katkav super su tie cvicenia...musim povedat, ze som si to dala na USB kluc a pustila cez telku hned ako som si to pozrela...no dalo mi to zabrat 😀 este, ze som sa nepozerala na seba do zrkadla musela som vyzerat 🙂 ku koncu som si myslela, ze vyplujem dusu 🙂 ale aspon mam dobry pocit... 😀

yennn
10. máj 2011

ahojte babulky, tak sa hlasim, mam dnes za sebou uspesne prvy poslusny den po neviem ako dllllllhej dobe. Dnes tu uz nikto nepride ma pochvalit, tak sa chvalim sama, dakujem 😀
Chcela som si nahodit par veci do stobu, no nejako mi to nejde.... kua to nemaju tam polievky? Ved to je moj zaklad, ako mam nahadzovat ked to tam nemaju polievku, budem zakazdym davat ingrediencie?
No vcera v noci som sa este trosku hrabala na tych strankach a je to inac vyborna stranka, po odbornej stranke velmi kvalitne vypracovana.... velmi ma potesili tie psychologicke blaboly - robila som si aj testy, a potom mi to hodilo zopar dost dobrych tipov. Napriklad - navrhlo mi to, aby som si napisala plusy a minusy - co ziskam ked schudnem, a coho sa naopak budem musiet vzdat...... môj zoznam je zatiaľ v pozitívnej bilancii - 30 kladov a 8 záporov. Stále pokračujem, a celkom ma to baví. Škoda len, že si ten zoznam nebudem môcť nikde vylepiť 😀