Prodietix, ketodiet a speeddiet - skúsenosti
Ahojte,chcela by som sa spýtať ak ste tu také čo skúšali tieto sackove diéty a podarilo sa Vám schudnúť,či sa vám podarilo si úbytok váhy aj dlhodobo udrzat. Áno viem,nezranim to ide🙂 ale reálne, akú stravu ste mali po skončení diéty? keďže sú tam do dňa 3 sladké jedlá telo si zrejme na to sladké zvykne,rozmýšľam ako po ukončení diéty nemať chuť na sladké keďže tu sa s tým ladujem dennodenne a pred držaním diéty som nezjedla ani polovicu sladkého. Neprosím si komentáre že je to nezdravé a neúčinné.iba odpoveď na moju otázku. Ďakujem
@jaja20 upravena strava a cvicim 4x v tyzdni po 40 minut. Ak chces pridaj sa ku mne do skuoiny, pomaham tam babam zdravo chudnut. Pridavam co varim, peciem, pomaham im s prijmkm, rozlozenim jedal v dni. Mame aj vikendove vyzvy, kde sa motivujeme k pohybu. A ked potrebuju s niecim poradit, tak mi napisu. Plus davam do skupiny videa podla ktorých cvicim.
Ahoj baby. Mam na predaj 58 ks jedál prodietix. Ak by mal niekto záujem, dajte vedieť.

Po 3 mesiacoch dole iba 2kg, ktore boli do mesiaca spat. Zbytocne vyhodene peniaze za hladovanie. Dnes si idem po svojom a po 3 mesiacoch mam dole 6kg a 49cm z obvodov a doslova sa oproti Ketodiet prezieram 🙈