Skúsenosti a recepty pri ketodiéte
Ahojte, pre tie, co ste mali ketogennu dietu . Kolko ste ju drzali , ako ste sa na nej citili ? Konzultovali ste to aj s lekarom ale si aspon merali ketony z krvi? A co ste jedli, nejake typy na chutne recepty ? 🙌🏻🙂
@anonym_autor jedz v deficite všetko čo chceš, dodržuj makrá a nepotrebuješ žiadne ketovymysly, po ktorých budeš mať akurát tak jojo efekt
Ja si jedlo neobjednavam ale varím doma cerstvé, urcite by som nejedla jedlo z krabičky a este za take peniaze …asi treba doplnit, ze tu nejde o CHUDNUTIE ale zdravotne dovody. Preto ma zaujima ci je niekto sam - osobne na tejto diete ? Ako to zvlada, ci ma dietologa, doplna to co chyba napr. Doplnkami …
@anonym_autor Ahoj, ja som si pol roka objednavala keto dietu v krabickach. Myslim realne jedlo, nijake keto diet prasky ci koktejly. Zo zaciatku mi to sedelo ale nedokazala som to dodrziavat dlhodobo. Mala som ploche brucho a nikdy som nebola nafuknuta. Neskor ma to uz obmedzovalo, tak som to zrusila. Co sa tyka zlozenia jedla tak to bolo velmi jednotvarne. Ak by si sa chcela inspirovat, odporucam ti pozriet sa na stranku nejakej krabickovej diety, maju zvycajne dostupny jedalnicek na tyzden vopred 🙂
To stravovanie je podla mna velmi jednoduche na pripravu. Zvycajne je to maso, vajcia, syr + zelenina v nejakej forme.
@anonym_autor Ahoj, ja som si pol roka objednavala keto dietu v krabickach. Myslim realne jedlo, nijake keto diet prasky ci koktejly. Zo zaciatku mi to sedelo ale nedokazala som to dodrziavat dlhodobo. Mala som ploche brucho a nikdy som nebola nafuknuta. Neskor ma to uz obmedzovalo, tak som to zrusila. Co sa tyka zlozenia jedla tak to bolo velmi jednotvarne. Ak by si sa chcela inspirovat, odporucam ti pozriet sa na stranku nejakej krabickovej diety, maju zvycajne dostupny jedalnicek na tyzden vopred 🙂
To stravovanie je podla mna velmi jednoduche na pripravu. Zvycajne je to maso, vajcia, syr + zelenina v nejakej forme.
@bludna dakujem za vlastnu skusenost 🙌🏻🙂 ano , jednotvarne, ale lahke na pripravu nastastie. Ja tiez idem maso, vajcia, mliecne - plnotucne pordukty , zeleninu …skusali sme uz aj keto pizzu a rozne kolace 🤭 necitila si sa na tej strave unavene , slabo alebo nemala si napr kognitivny utlm ? Telu trva kym prepne zo sacharidovho prijmu na keto rezim . Meriam si ketony ale zatial som mala nakviac 1 z krvi … neviem co robim “ zle “ snazim sa mat ich aspon raz také
A z akeho dovodu si na keto diete?
@bludna dakujem za vlastnu skusenost 🙌🏻🙂 ano , jednotvarne, ale lahke na pripravu nastastie. Ja tiez idem maso, vajcia, mliecne - plnotucne pordukty , zeleninu …skusali sme uz aj keto pizzu a rozne kolace 🤭 necitila si sa na tej strave unavene , slabo alebo nemala si napr kognitivny utlm ? Telu trva kym prepne zo sacharidovho prijmu na keto rezim . Meriam si ketony ale zatial som mala nakviac 1 z krvi … neviem co robim “ zle “ snazim sa mat ich aspon raz také
@anonym_autor Citila som sa extremne unavena. Ledva som vladala odbehnut 10km. To bol vlastne ten dovod preco som s tym prestala. Ale pokial sa nevenuje aktivne nejakemu sportu, tak to mozno tak nepocitis. Ja som si ani nemerala ketony, moja motivacia bola jest co najviac whole food a to keto to celkom splna. Ale mne tie sacharidy velmi chybali.
Inak neviem ci mas slow cooker ale prave pri keto diete je to podla mna skvely pomocnik na pripravu jedla.

známy si objednával istý čas jedlá. stálo to nekresťanské peniaze a výsledok nula.
radšej financie daj na dobré tenisky na behanie.