Skúsenosti s chudnutím pod dohľadom Petra Palenčára
Ahojte, chudol niekto pod dohľadom Petra Palencara? Alebo ma niekto knihu s receptami od neho? Oplatí sa kúpiť knihu? Mam malo silnej vôle. Dakujem za skúsenosti.
@anonym_autor keď nemáš vôľu,tak ti je zbytočná kuchárska kniha aj nejaký tréner,alebo kto to je
@rozculena ani ja som nemala ale kniha s receptami, ideálne aj nejaký stravivaci plan mi pomohli
@rozculena ani ja som nemala ale kniha s receptami, ideálne aj nejaký stravivaci plan mi pomohli
@anonym_e3c7c1 od koho si mala stravovaci plán?
@anonym_663320 myslela som rovno v knihe. Aktuálne sa stravujem podla knihy od zajtra chudnem.
@anonym_663320 myslela som rovno v knihe. Aktuálne sa stravujem podla knihy od zajtra chudnem.
@anonym_e3c7c1 ja mam od Ivany Mahelovej aj zaplatený jedalnicek ale nevydržala som ho držať. Mne tie jej jedla vobec nechutia. Mam vsetky 4 knihy ale za mna nic moc
@anonym_663320 tiež som si kúpila jedálniček a kadejaké tipy a triky😂
Všetko to boli veci,ktoré som poznala,tak som si vypýtala peniaze naspäť
@anonym_663320 tiež som si kúpila jedálniček a kadejaké tipy a triky😂
Všetko to boli veci,ktoré som poznala,tak som si vypýtala peniaze naspäť
@rozculena a od koho si mala jedalnicek?
@anonym_e3c7c1 ja mam od Ivany Mahelovej aj zaplatený jedalnicek ale nevydržala som ho držať. Mne tie jej jedla vobec nechutia. Mam vsetky 4 knihy ale za mna nic moc
@anonym_663320 tak skus este rychlo zdravo a chutne, aktuálne vyšli nove knihy ... pripadne mam nejake elnihh od nich, viem preposlať zopár strán
@anonym_663320 tak skus este rychlo zdravo a chutne, aktuálne vyšli nove knihy ... pripadne mam nejake elnihh od nich, viem preposlať zopár strán
@anonym_e3c7c1 ak by si bola taka zlata poslat par strán na ukazku

@anonym_autor keď nemáš vôľu,tak ti je zbytočná kuchárska kniha aj nejaký tréner,alebo kto to je