icon

Skúsenosti s diétou Easydiet: Pre a proti

lienka_anulienka
17. dec 2023

Ma niekto skúsenosti s diétou Easydiet ? Len realne skúsenosti, pre a proti konkrétne s touto dietou. Reči typu "vyhodene peniaze" tu prosím nepísať, len reálne skúsenosti! Ďakujem.

muchotrafka298
17. dec 2023

Moja kolegyna to mala par rokov dozadu. ja som tie jedla videla denne a uprimne Ti poviem, ze polovicku ak nie viac by som vobec z toho nezjedla. Pre nu to bolo najprijatelnejsie riesenie, vobec nechodila do obchodu, jedla len krabicky. Ze takto minula menej penazi, ako ked si kupovala obedy a fastfood a v potravinach veci. Pozri si tie jedalnicky, ci by si bola s tymi jedlami v pohode. Ak nie je si vyberava, da sa to. Dostanes stravu na cely tyzden, riesis len vikendy. Ona z toho nejak rapidne neschudla, ale mala celodennu stravu bez akejkolvek starosti. Rano zobrala tasku a dalsi den ju mala nachystanu v robote v chladnicke. Mala tak pravidelnu stravu a neriesila blbosti.

lulubka28
24. sep 2024

@lienka_anulienka Ahoj. Vyskusala si to? Aky mas nazor?

lienka_anulienka
autor
24. sep 2024

Easy diet nie ale vitabox. Naozaj chutne, rôzne, ak nemáte čas variť a chytstat 5 jedál denne tak ideálne. Schudla som a naučila sa jesť menej a častejšie. Za vyskúšanie to určite stojí.

miroslawa45
6. máj 2025

@lienka_anulienka ahoj, tak moja čerstvá skúsenosť je taká, že EASYDIET sa vôbec neoplatí a ÁNO sú to
Žiaľ vyhodené peniaze. Jedla sa opakujú, pride mi to ako keby, co sa im zvýši tak sa rozdeľuje do ďalších dni … jedla neboli dochutené a vôbec neboli z výživného hľadiska výživné … asi toľko.