icon

Skúsenosti s Fitshaker: Dá sa schudnúť?

8. sep 2024

Máte niekto s ich stránkou skúsenosť. Dá sa schudnúť ?

biba_18
8. sep 2024

keď budeš cvičiť tak sa dá… ja som tam už 100 rokov…

petamich
8. sep 2024

To predsa nie je o stranke je to o tebe a hlavne strave, 30 min. video denne ziadny zazrak nespravi, pomoze ale vacsina je aj tak strava

Ja fitshaker pouzivam a je to fajn, ked nevies ako cvicit, 30 min. si vacsinou najdem a jedalnicky ma inspiruju

thirstymonk
9. sep 2024

Furt dookola to iste. Chudnutie je dlhodoby proces a ak ho dokažeš nastaviť a udržať, tak schudneš aj bez toho, aby si dajakemu fitšejkru platila XY eur mesačne. A ak ho udržať nedokažeš, tak ti nepomože ani chuck norris.

biba_18
9. sep 2024

@thirstymonk ale no tak, ľudia sú rôzni a majú rôzne nastavenie na dodržiavanie motivácie... ak má niekomu pomôcť to že za cvičenie musí dať prachy tak prečo nie - ale hlavne - tam je to cvičenie nastavené tak, že nemusí hľadať - príde a tam je cvičenie vhodné pre každú úroveň pokročilosti...

thirstymonk
9. sep 2024

@biba_18 Hej, lenže nejde ani tak o cvičenie, ako skorej o stravu. Cvičenie je super na kondičku a na budovanie svalov, ale určite nie na chudnutie.

biba_18
9. sep 2024

@thirstymonk to už ide jedno s druhým. nebudeš drieť jak koň aby si sa potom najedol junk foodu ... tam máš aj recepty, vo výzvach riešia jedálničky ... je to naozaj vydarená platforma ...