Skúsenosti s Fitshaker: Dá sa schudnúť?
Máte niekto s ich stránkou skúsenosť. Dá sa schudnúť ?
To predsa nie je o stranke je to o tebe a hlavne strave, 30 min. video denne ziadny zazrak nespravi, pomoze ale vacsina je aj tak strava
Ja fitshaker pouzivam a je to fajn, ked nevies ako cvicit, 30 min. si vacsinou najdem a jedalnicky ma inspiruju
Furt dookola to iste. Chudnutie je dlhodoby proces a ak ho dokažeš nastaviť a udržať, tak schudneš aj bez toho, aby si dajakemu fitšejkru platila XY eur mesačne. A ak ho udržať nedokažeš, tak ti nepomože ani chuck norris.
@thirstymonk ale no tak, ľudia sú rôzni a majú rôzne nastavenie na dodržiavanie motivácie... ak má niekomu pomôcť to že za cvičenie musí dať prachy tak prečo nie - ale hlavne - tam je to cvičenie nastavené tak, že nemusí hľadať - príde a tam je cvičenie vhodné pre každú úroveň pokročilosti...
@biba_18 Hej, lenže nejde ani tak o cvičenie, ako skorej o stravu. Cvičenie je super na kondičku a na budovanie svalov, ale určite nie na chudnutie.
@thirstymonk to už ide jedno s druhým. nebudeš drieť jak koň aby si sa potom najedol junk foodu ... tam máš aj recepty, vo výzvach riešia jedálničky ... je to naozaj vydarená platforma ...

keď budeš cvičiť tak sa dá… ja som tam už 100 rokov…