icon

Skúsenosti s Mounjaro - nežiaduce účinky

4. okt 2025

Ahojte, je tu niekto kto užíva mounjaro? Mali ste nejaké nežiaduce účinky? Schudli ste? Aku dávku ste mali? Ďakujem za info.

Strana
z2
prosimopomoc
11. nov 2025
@anonym_03c259

@anonym_autor zacinas najnizsou davkou, cim dlhsie na nej vies ostat tym lepsie, vaha ide dolu vsak pomalicky
Nechutenstvo- bolo mi zle od zaludka, na zvracanie, silne tocenie hlavy , slabost v nohach, zla nalada, velka unava , strasne busenie srdca, kazdu chvilu takmer na infarkt, nedalo sa fungovat normalne v zivote, v praci, nikde, liecba ukoncena bolo to priserne
Schudla som ooovela viac a rychlejsie cvicenim a kalorickymi tabulkami ako tym svinstvom

@anonym_03c259 fakt? tiez ma to zaujima a niekto hovori, ze super, ziadne neziaduce a niekto opak. Bohvie od coho to zavisi

prosimopomoc
11. nov 2025
@anonym_d640d5

@malinka258 ahoj, na akej hmotnosti si začínala, ak sa môžem opýtať ? Ja začínam dnes.

@anonym_d640d5 prosim, kolko platis?

prosimopomoc
11. nov 2025
@ketrinka1

@balerina2025 S chôdzou som začala už v apríli, poctivo každý deň, potom som pridala mounjaro a šlo to parádne. Teraz ho už neberiem, poobede nejem, snažím sa večer okolo 17tej jesť len vajíčka a zeleninu, žiadne chipsy a ani nič podobné. Zatiaľ si to držím, treba sa fakt nastaviť na to, že je to v kalorickom deficite, bohužiaľ v ničom inom. Mounjaro mi pomohlo menej jesť, tým, že som nemala na nič chuť a teraz sa už aj bojím dať si kocku čokolády keď mám na ňu chuť 🤭🤭

@ketrinka1 a pocitujes po vyradení velky hlad? ci da sa?

anonym_03c259
11. nov 2025
@prosimopomoc

@anonym_03c259 fakt? tiez ma to zaujima a niekto hovori, ze super, ziadne neziaduce a niekto opak. Bohvie od coho to zavisi

@prosimopomoc hovorit moze, ze super.. co ak na teba padne ten cierny peter a budes mat problemy?
Alebo nie hned ale do buducna? Ta vobec nieje preskumana a v podstate sa ani neviem co bude za nasledky o 5-10 rokov?
Nebudeme tu riesit nic ine len potiaze po mounjare a ozempicu ako sa posledne roky riesil postcovidovy syndrom

ketrinka1
13. nov 2025
@prosimopomoc

@ketrinka1 a pocitujes po vyradení velky hlad? ci da sa?

@prosimopomoc Chuť do jedla sa vrátila samozrejme, ale dá sa to ovládať, keď sa človek tak nastaví, všetko ide. Inak mám ešte 5mg pero neodobraté, ak by niekto chcel (viem, že je tu predaj zakázaný), kto chce viac vedieť, napíšte správu.

anonym_d640d5
14. nov 2025
@prosimopomoc

@anonym_d640d5 prosim, kolko platis?

@prosimopomoc 178€ za 2,5mg pero (na 4 týždne). Druhý mesiac mám opäť 2,5 mg a tretí už pôjdem na 5mg. Cena bude 235€.

orsr
14. nov 2025
@anonym_d640d5

@prosimopomoc 178€ za 2,5mg pero (na 4 týždne). Druhý mesiac mám opäť 2,5 mg a tretí už pôjdem na 5mg. Cena bude 235€.

@anonym_d640d5 Dobry den a pero 5mg sa da predpisat len jedno? Alebo musis zobrat 3pera po 5mg?

ketrinka1
14. nov 2025
@orsr

@anonym_d640d5 Dobry den a pero 5mg sa da predpisat len jedno? Alebo musis zobrat 3pera po 5mg?

Už sa dá predpísať len jedno

Strana
z2