Skúsenosti s Mounjaro - nežiaduce účinky
Ahojte, je tu niekto kto užíva mounjaro? Mali ste nejaké nežiaduce účinky? Schudli ste? Aku dávku ste mali? Ďakujem za info.
Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …
Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …
@ester1307 Ahoj len tak zo zvedavosti? Je to mounjaro ktoré užívaš priamo od lekárne? Ďakujem

@taktotedanie je to ok pre pankreas ako organ? ze toto clovek robi? alebo o par rokov sa doondi funkcia a good bye
@anonym_e511e5 good bye....pankreas je veľmi citlivý a liečba málokedy úspešná. Čas ukáže, čo to narobí alebo nenarobí.