icon

Skúsenosti s Mounjaro - nežiaduce účinky

4. okt 2025

Ahojte, je tu niekto kto užíva mounjaro? Mali ste nejaké nežiaduce účinky? Schudli ste? Aku dávku ste mali? Ďakujem za info.

bazmat
Autor odpoveď zmazal
ester1307
1. mar 2026

Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …

guglicka
1. mar 2026
@ester1307

Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …

@ester1307 Ahoj len tak zo zvedavosti? Je to mounjaro ktoré užívaš priamo od lekárne? Ďakujem

ivka2340
18. mar 2026

Ahojte ženy, otehotnela som a mám dve 7,5 pera mounjara. Z jedného bola vytiahnutá jedna dávka (5mg) čiže je tam skoro cele pero a z druhého 3 dávky 5mg čiže tristvrtina. Mal by niekto záujem ? Ideálne osobný odber BA 😊

abbie138
19. mar 2026
@ivka2340

Ahojte ženy, otehotnela som a mám dve 7,5 pera mounjara. Z jedného bola vytiahnutá jedna dávka (5mg) čiže je tam skoro cele pero a z druhého 3 dávky 5mg čiže tristvrtina. Mal by niekto záujem ? Ideálne osobný odber BA 😊

@ivka2340 ahoj, ja mam zaujem. Ked chcem zacat s 2,5mg, tak to mi vyjde na kolko davok?

tatiana1980
20. mar 2026
@ivka2340

@ivka2340 prosim vas na kolko klikov ste z 7.5mg pera vybrali 5mg ?

ivka2340
20. mar 2026
@tatiana1980

@ivka2340 prosim vas na kolko klikov ste z 7.5mg pera vybrali 5mg ?

@tatiana1980 ja som si to dávala inzulinovou 😊 sú na to ale tabuľky niekde tak to viete dohľadať ;)

tia8
20. mar 2026
@abbie138

@ivka2340 ahoj, ja mam zaujem. Ked chcem zacat s 2,5mg, tak to mi vyjde na kolko davok?

@abbie138 Ked chcete zacať najslabšou dávkou, čo sa aj odporúča, tak si musíte kúpiť presne tú dávku - 2,5 mg - v pere sú 4 dávky - 4 ml, každá dávka obsahuje 2,5 mg . V žiadnom prípade nedeliť 7,5 mg, to sa nedá

ivka2340
21. mar 2026
@tia8

@abbie138 Ked chcete zacať najslabšou dávkou, čo sa aj odporúča, tak si musíte kúpiť presne tú dávku - 2,5 mg - v pere sú 4 dávky - 4 ml, každá dávka obsahuje 2,5 mg . V žiadnom prípade nedeliť 7,5 mg, to sa nedá

@tia8 samozrejme že sa to dá 😊 robila som to 10 mesiacov. Sám diabetológ mi to odporučil aby sa ušetrili peniaze keďže 7,5 stojí cez 350 a je na niekoľko mesiacov pri 2,5 mg 😊 ak by mám kupovať 2,5 pero neoplatí sa to tak.

tia8
23. mar 2026
@ivka2340

@tia8 samozrejme že sa to dá 😊 robila som to 10 mesiacov. Sám diabetológ mi to odporučil aby sa ušetrili peniaze keďže 7,5 stojí cez 350 a je na niekoľko mesiacov pri 2,5 mg 😊 ak by mám kupovať 2,5 pero neoplatí sa to tak.

@ivka2340 a ako si zadelujete dávky??

anonym_d0b16a
23. mar 2026
@tia8

@tia8 samozrejme, že sa dá deliť. Veľa ľudí kúpi 15mg pero a delia si dávky

abbie138
23. mar 2026

Nemate niekto typ na doktora, ktory predpise mounjaro aj ked nemam bmi nad 30? Ja som vysoka a vsetko mam ulozene na bruchu. Pas mam 95cm. Za obezitu (cize viac nez nadvahu) sa povazuje pas nad 88cm. Pisala som doktorke Bednarovej z Endoplus. Bola mila, ale obist BMI nad 30 neobide. Co chapem. Ale na druhej strane, naozaj by sa mi zisla pomoc s chudnutim.

prosimopomoc
23. mar 2026
@abbie138

Nemate niekto typ na doktora, ktory predpise mounjaro aj ked nemam bmi nad 30? Ja som vysoka a vsetko mam ulozene na bruchu. Pas mam 95cm. Za obezitu (cize viac nez nadvahu) sa povazuje pas nad 88cm. Pisala som doktorke Bednarovej z Endoplus. Bola mila, ale obist BMI nad 30 neobide. Co chapem. Ale na druhej strane, naozaj by sa mi zisla pomoc s chudnutim.

@abbie138 podľa mňa je to risk, nemáš tak vysokú nadváhu, aby si musela brat tento typ liekov. Skus kalorický deficit

anonym_269405
24. mar 2026

Rozprávala som sa s jednou čo robi na obezitologii a vravela že ľudia nechápu že musia tak či tak zmenit stravovanie a vela z nich by schudlo tak či tak že to len potlača chuť do jedla, je to hlavne pre takých čo jedia nadmerne a nevedia sa udržať, ale niekto má práve opačný problém že veľa neje a aj tak priberie, tam zase treba nastaviť pravidelnosť jedla, nie je všetko len o deficite kalórií nie každý chudne v deficite

kiki312
24. mar 2026
@ivka2340

@ivka2340 ahoj, ja by som mala záujem, je to ešte aktuálne?

kiki312
24. mar 2026

Poprípade má tu niekto na predaj 2,5 pero? Vďaka

tatiana1980
25. mar 2026

tak ja som to vysadila. opuchla mi tvar, zapcha , bolesti zaludka. Ked som to brala prvy krat som schudla krasne 25 kg a nic mi nebolo. Nadvahu ale mam stale , ale druhy krat uz mi Mounjaro neurobilo dobre. Zle som spavala, velmi zle som sa aj citila. tych 25 kg som dala na davke 5mg. Teraz mi lekarka predpisala 7.5 mg a katastrofa. nasledok dalsi je taky ze nemam ani men,...tak cakam ci pride ak nie smer lekar. a niesom tehotna 🙂

anonym_d0b16a
25. mar 2026
@tatiana1980

tak ja som to vysadila. opuchla mi tvar, zapcha , bolesti zaludka. Ked som to brala prvy krat som schudla krasne 25 kg a nic mi nebolo. Nadvahu ale mam stale , ale druhy krat uz mi Mounjaro neurobilo dobre. Zle som spavala, velmi zle som sa aj citila. tych 25 kg som dala na davke 5mg. Teraz mi lekarka predpisala 7.5 mg a katastrofa. nasledok dalsi je taky ze nemam ani men,...tak cakam ci pride ak nie smer lekar. a niesom tehotna 🙂

@tatiana1980 ja to poznám tak, že po akomkoľvek vysadení treba opäť začínať s 2,5 mg

tatiana1980
25. mar 2026
@anonym_d0b16a

@tatiana1980 ja to poznám tak, že po akomkoľvek vysadení treba opäť začínať s 2,5 mg

@anonym_d0b16a no dala mi na mesiac 2,5 po mesiaci 5 mg a hned o mesiac 7,5 mg - ze to sa moze . Moze?

abbie138
26. mar 2026
@abbie138

@abbie138 Tak ja nakoniec idem skusit retatritude. Uspesnost je vyssia, v USA uz schvalene tusim. Zajtra by mi mal prist. Akurat ze tento tyzden sa mi fakt pekne dari drzat kaloricky deficit, tak mozno bude v chladnicke cakat na prve pouzitie dlhsie. Pocula som o nom u Hubermanna, nieco si nacitala a bolo rozhodnute.

ivka2340
27. mar 2026
@kiki312

@ivka2340 ahoj, ja by som mala záujem, je to ešte aktuálne?

@kiki312 áno 🙂 vklude píšte správu

leidin
27. mar 2026
@abbie138

@abbie138 to ja mam tiez aj percento tuku nad 30, aj pas velky a povedala by som ze to je ta skutocna obezita, nie velke bmi. Bohuzial, ludia su stado aj medzi odbornikmi, ktorym chyba zdravy rozum no. Povrchnosti zdar. Nemam chut sa ani s niekym natahovat, aj ked niekomu sa to podari, ked nema ani jedine kriterium splnene

mackove
29. mar 2026

Ja môžem ponúknuť , nové
Keď tak správa

barbi_87
9. apr 2026

@ivka2340 dobrý deň, mate prosím este voľné perá?

eluska2024
11. apr 2026
@mackove

Ja môžem ponúknuť , nové
Keď tak správa

@mackove este je to aktualne? Kolko mg?

janulabj
11. apr 2026
@tatiana1980

@tatiana1980 nemáte zbytok na predaj?

barbi_87
11. apr 2026

ak by mal niekto voľné perá, prosim napíšte mi... ďakujem

janulabj
11. apr 2026

Tiež poprosím ponuku

mackove
12. apr 2026
@eluska2024

@mackove este je to aktualne? Kolko mg?

@eluska2024 áno napíšte správu