Skúsenosti s Mounjaro - nežiaduce účinky
Ahojte, je tu niekto kto užíva mounjaro? Mali ste nejaké nežiaduce účinky? Schudli ste? Aku dávku ste mali? Ďakujem za info.
Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …
Zdravím, hlásim sa po 4tej dávke (2,5 mg) a ja naozaj neviem, ale úprimne necítim absolútne žiadny rozdiel v chutiach, dokonca sa mi zdá, že mám ráno ešte väčší hlad. Nemá niekto z vás prosím skúsenosti, že by naozaj počas užívania mounjaro necítil absolútne žiadne tlmenie hladu a food noise? …
@ester1307 Ahoj len tak zo zvedavosti? Je to mounjaro ktoré užívaš priamo od lekárne? Ďakujem
Ahojte ženy, otehotnela som a mám dve 7,5 pera mounjara. Z jedného bola vytiahnutá jedna dávka (5mg) čiže je tam skoro cele pero a z druhého 3 dávky 5mg čiže tristvrtina. Mal by niekto záujem ? Ideálne osobný odber BA 😊
Ahojte ženy, otehotnela som a mám dve 7,5 pera mounjara. Z jedného bola vytiahnutá jedna dávka (5mg) čiže je tam skoro cele pero a z druhého 3 dávky 5mg čiže tristvrtina. Mal by niekto záujem ? Ideálne osobný odber BA 😊
@ivka2340 ahoj, ja mam zaujem. Ked chcem zacat s 2,5mg, tak to mi vyjde na kolko davok?
@ivka2340 prosim vas na kolko klikov ste z 7.5mg pera vybrali 5mg ?
@ivka2340 prosim vas na kolko klikov ste z 7.5mg pera vybrali 5mg ?
@tatiana1980 ja som si to dávala inzulinovou 😊 sú na to ale tabuľky niekde tak to viete dohľadať ;)
@ivka2340 ahoj, ja mam zaujem. Ked chcem zacat s 2,5mg, tak to mi vyjde na kolko davok?
@abbie138 Ked chcete zacať najslabšou dávkou, čo sa aj odporúča, tak si musíte kúpiť presne tú dávku - 2,5 mg - v pere sú 4 dávky - 4 ml, každá dávka obsahuje 2,5 mg . V žiadnom prípade nedeliť 7,5 mg, to sa nedá
@abbie138 Ked chcete zacať najslabšou dávkou, čo sa aj odporúča, tak si musíte kúpiť presne tú dávku - 2,5 mg - v pere sú 4 dávky - 4 ml, každá dávka obsahuje 2,5 mg . V žiadnom prípade nedeliť 7,5 mg, to sa nedá
@tia8 samozrejme že sa to dá 😊 robila som to 10 mesiacov. Sám diabetológ mi to odporučil aby sa ušetrili peniaze keďže 7,5 stojí cez 350 a je na niekoľko mesiacov pri 2,5 mg 😊 ak by mám kupovať 2,5 pero neoplatí sa to tak.
@tia8 samozrejme, že sa dá deliť. Veľa ľudí kúpi 15mg pero a delia si dávky
Nemate niekto typ na doktora, ktory predpise mounjaro aj ked nemam bmi nad 30? Ja som vysoka a vsetko mam ulozene na bruchu. Pas mam 95cm. Za obezitu (cize viac nez nadvahu) sa povazuje pas nad 88cm. Pisala som doktorke Bednarovej z Endoplus. Bola mila, ale obist BMI nad 30 neobide. Co chapem. Ale na druhej strane, naozaj by sa mi zisla pomoc s chudnutim.
Nemate niekto typ na doktora, ktory predpise mounjaro aj ked nemam bmi nad 30? Ja som vysoka a vsetko mam ulozene na bruchu. Pas mam 95cm. Za obezitu (cize viac nez nadvahu) sa povazuje pas nad 88cm. Pisala som doktorke Bednarovej z Endoplus. Bola mila, ale obist BMI nad 30 neobide. Co chapem. Ale na druhej strane, naozaj by sa mi zisla pomoc s chudnutim.
@abbie138 podľa mňa je to risk, nemáš tak vysokú nadváhu, aby si musela brat tento typ liekov. Skus kalorický deficit
Rozprávala som sa s jednou čo robi na obezitologii a vravela že ľudia nechápu že musia tak či tak zmenit stravovanie a vela z nich by schudlo tak či tak že to len potlača chuť do jedla, je to hlavne pre takých čo jedia nadmerne a nevedia sa udržať, ale niekto má práve opačný problém že veľa neje a aj tak priberie, tam zase treba nastaviť pravidelnosť jedla, nie je všetko len o deficite kalórií nie každý chudne v deficite
@ivka2340 ahoj, ja by som mala záujem, je to ešte aktuálne?