Skúsenosti s nízkosacharidovu diétou
Dá sa to zvládnuť kedy vidieť výsledky? Niekto reálne skúsenosti ďakujem
fungujem tak vyše 10 rokov, prvé výsledky chudnutia sú rýchlo, cvičenie u mňa brušáky a rýchla chôdza- okrem toho, že do a z práce chodím pešo cca 2 x 2 km, je to nordic walking asi 5 x do týždňa 10 km, ja som mala iba miernu nadváhu, schudla som 10 kíl, plánovala som 6-7, váhu si držím, mám 43 kg, 153 cm
@hilda08 ďakujem môžem sa opýtať čo také ste jedli čomu ste sa hlavne vyhýbali Dakujem
No tak vyhýbať sa treba sacharidom - zemiaky, ryža, cestoviny, pecivo, mucne jedla….jest tuky - maso, vajcia, orechy, semiacka, maslo.. a vela zeleniny, strukovin
ja som to “nutene” prisne drzala pri tehu cukrovke. Schudla som (resp som neoribrala nic ale dieta rastlo takze ja som chudla).
Bola som prevazne na tukoch- mliecne vyrobky neochutene, maso,vajcia a na zelenine.
Ziadne pecivo okrem povoleneho, prilohy, a ziadne polotovary ktore mali viac ako 5g cukru na 100g. No a logicky nic sladke.
Asi ako komu,ja by som takto dlhodobo nevedela fungovat, lebo to nie je moj styl stravy, ale verim ze vysledky sa dostavia rychlo pri chudnuti
Ja som sa tak stravovala 8 rokov. Paleo štýl, výsledky sú rýchlo, mne to sadlo úplne.
@amelia89 ako vyzeral tvoj jedálniček 🙂
📌

Niekto to zvládne, niekto nie…musis zistit co ti vyhovuje…my sme tak s mužom fungovali, mne to nesedelo, bolo mi neskutocne zle, jemu to sadlo uz je to vlastne jeho štýl stravovania a nie dieta, funguje tak doteraz
A výsledky vidiet podla mna rychlo ak je to spojené so správnym fyzickým výkonom